rapier Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 kurcze to to prawie zaraz ponizej tego walu....Nie probowales machac dragami aby serwa uslyszec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Cześć rapier, Próbowałem, ale serwa cichutkie a świerszcze i ptaki jakieś dopalacze teraz mają i zagłuszają. Wybrałem się dziś po południu i połaziłem po terenie ale trawa po ramiona. A jak spadł np. trochę dalej w starorzecze to trawa wyższa od "chłopa" jest i mokrawo. Trzeba dużej wytrzymałości aby w tym upale dokładnie sprawdzić. Połaziłem godzinę i miałem dosć. Jak się teraz nie znajdzie to może na jesieni się pokaże ! W każdym bądź razie jak ktoś będzie musiał czegoś swojego w tym rejonie poszukać (oby nie!) to zwracajcie uwagę czy nie leży sobie gdzieś żółto-niebiesko-czerwone (dół cały żółty) skrzydło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Mnie na śmietniku wpadł kiedyś model w te kolczaste krzaki poniżej skarpy. Bez ruszania sterami i słuchania brzęczenia serw bym go nie znalazł. Do dzisiaj mam powbijane kolce w model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Cisza zapanowała na forum - nikt nie lata? Wybieram się wieczorem na Czyżyny i jeżeli ktoś ma ochotę na wspólne loty to zapraszam. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 loty w deszczu???? ;-) widze nowy avatar.... no ladnie to wyglada Postaram sie wpasc pokibicowac ( jak nie bedzie lalo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Wczoraj miało padać a nie padało ...... jestem dobrej myśli. Poprzednie zdjęcie miało już trzy lata, za ten czas bardziej wyłysiałem to musiałem je zaktualizować :rotfl: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Latamy w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Kurcze Wojtek, w końcu masz wolny dzień i czas na latanie, a tu taka pogoda Wieje i trochę pada :evil: Może po południu coś się polepszy, koło 17 ma się wiatr w miarę uspokoić i już bez deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Wczoraj mimo że Rapier "krakał" o złej pogodzie na wieczór po małym deszczu zrobiło się cicho i nawet słonecznie. Zabrałem na Czyżyny moja akrobacyjną rodzinę tj. modele Pits, Kaos i Extrima - polatałem aż do zmroku czyli tyle na ile wystarczyło pakietów. Pierwszy raz w tym sezonie ulotniłem Extrima który mimo długiej przerwy nie zapomniał swoich dobrych lotnych właściwości :-) http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=4957 Dziś pogoda kiepska i kto nie latał wczoraj niech żałuje .... może na wieczór pogoda znów będzie łaskawa? Przed 20 i tak trzeba kończyć loty bo przestrzeń powietrzną całkowicie zawłaszczają komary :lol2: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jadę na Czyżyny. Pogoda w miarę może uda się coś polatać. Będę tam ok 17:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Sorki za zamieszanie ale będę po 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 No i polatało się ,choć na koniec nie obeszło się bez spektakularnej kraksy.Marek kręcąc szybkie beczki na wys.2m przywalił na całej faji w pas.Huk był niezły.Urwało całą mordę aż do skrzydeł.Co ciekawe wyposażenie przeżyło,serwa działały a i nieśmiertelny Power HD wykazał oznaki życia,z Ray'a w tym przypadku można by wytrzepać magnesy. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 O kurcze no nieźle. A taki był fajny model Co było przyczyną, po prostu błąd przy tak małej wysokości czy dołożyło się coś więcej? No ale latanko rzeczywiście było wczoraj całkiem przyjemne. Najlepsze są takie spontaniczne wypady. Jak się coś zaplanuje to zawsze coś pójdzie nie tak. Pogoda w przyszłym tygodniu ma być kiepska, pewnie wymuszona przerwa :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 pewnie wymuszona przerwa Oczywiscie ze pauza z lataniem na Czyzynach bo przeciez jest piknik lotniczy!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Do pikniku jeszcze tydzień,polatamy.Chcę oblatać w tygodniu(środa czwartek) Cessnę 152 i być może Mustanga.No i oczywiście śmignąć Cessną C-37 bo ostatnie loty były w zeszłym roku.A w przyszłym tygodniu 195 ;D jak dojdzie nowa aparaturka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam a oblocik cessny i mustanga będzie na Czyżynach ? Z chęcią wpadłbym popatrzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 A bieżecie swoje modele na piknik :?: Ewentualnie można wybrać się na piknik, a później pojechać na "śmietnik" i polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam a oblocik cessny i mustanga będzie na Czyżynach ? Z chęcią wpadłbym popatrzyć. Nie inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jutro (środa) wieczorem zapowiada się dobra pogoda - daj znać, czy wybierzesz się na ob_loty. Czy ten Mustang nadaje się do kombatu :?: :lol2: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Raczej będę model gotowy.Polecą dwa c-37 i 152.Dziś odebrałem nowy większy akumulator .Mustang niestety nie do kombatu,Przerobiony na wyścigówkę z Reno. Dziś skończyłem Cessnę 195,jest gotowa do oblotu ale ja zostawiam na przyszły tydzień. Tel. dla zainteresowanych 697 77 95 88 weźcie jakieś kamerki i aparaty.Przypuszczam że c-37 zaliczy dzwona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi