mirolek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Wszystkich zaintreresowanych walkami ESA informuję, że organizowane są zawody w tej kategorii w Krakowie w terminie 2.10.2010r. Zawody nie są ujęte w oficjalnym terminarzu gdyż są spontanicznym pomysłem grupy zapaleńców i organizowane są po raz pierwszy. Prosze o krótką informację, kto jest zainteresowany zawodami w tym terminie ( to nie jest zgłoszenie a jedynie informacja dla organizatorów) czy dogodny jest termin zawodów i czy lokalizacja zawodów w małopolsce ma szansę na powodzenie. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Starachowice zgłaszają gotowość bojową- 3 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Bolesławiec też jest na tak, ilość w zależności od pojemności auta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Wow jestem na tak A w zasadzie to jesteśmy. 2-3 sztuki w porywach do 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Pewien klan z Wrocławia również zgłasza gotowość! Czyli dwóch lub trzech pilotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Cieszy mnie zainteresowanie zawodami i liczę na Wasz przyjazd i udział w walce na początku pażdziernika Ogłoszenie o zawodach z mapką dojazdu zamieszczę po urlopie ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Znam więcej napaleńców z Wrocławia i sądzę, że jeśli praca lub inne pierdoły im nie przeszkodzą to chętnie przyjadą. Co do Wrocławskich klanów to znam dwa i oba są trzyosobowe : Wdowikowscy (3 pilotów) i Miszczykowie (1 pilot i 2osobowa profesjonalna obsługa naziemna) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Znam więcej napaleńców z Wrocławia i sądzę, że jeśli praca lub inne pierdoły im nie przeszkodzą to chętnie przyjadą. Co do Wrocławskich klanów to znam dwa i oba są trzyosobowe : Wdowikowscy (3 pilotów) i Myszczykowie (1 pilot i 2osobowa profesjonalna obsługa naziemna) Nic nam nie przeszkodzi , a za tych Myszczyków Skidan to już nie masz ochrony :mrgreen: P S Z moich tajnych źródeł wynika, że przybędziemy w sile 2(słownie DWOJE) pilotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Super, miło będzie gościć najlepszego z najlepszych :-) .... teraz mogę już tylko liczyć na "dobre miejsce" ale w drugiej dziesiątce :wink: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 ziemia andrychowska tez sie pewnie zjawi 1-3 pilotów ale z racji nalotu na typach śmiało będzie mozna nas traktować jako latające cele chachacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Nie udało nam sie jeszcze razem polatać ale mam nadzieję, że wkrótce się spotkamy. Nie sądze abyś ograniczył się do latania w kółeczko, Twój Hellcat groźnie wygląda i pewnie drapieżnie lata :wink: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Może i ja sie skuszę... Zrobilem ostatnio nowego corsarza i tak między jednym szlifowaniem scian , a drugim - latam sobie... kto wie pewnie nabędę do pażdziernika jakichś miernych nawyków :roll: Napewno sie załapie - na ostatniej pozycji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 DJ, to wszystko przez aparat. Jak leży sam to słyszysz jak cie wzywa: "Zostaw samolot, weź aparat" . mam dla ciebie radę. Zostaw aparat w domu to dotrzymasz do ostatniej rundy, a w tedy na pewno nie będziesz na ostatnim miejscu. :ble: P S Z moich tajnych źródeł wynika, że przybędziemy w sile 2(słownie DWOJE) pilotów.To teraz do podziału będziemy mieli tylko puchar za 3 miejsce :?: :!: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 DJ, to wszystko przez aparat Pewnie masz racje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prajtar Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Z Zakopanego też przyjedziemy myślę że trzech pilotów będzie chętnych polatać w AIR COMBAT TOP GUN KRAKÓW mamy ESA z EPP www.prajtar.boo.pl POZDRAWIAM Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 I ja sie bardzo chetnie zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Cieszy mnie rosnące zainteresowanie zawodami - gorąco zapraszam. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 W takim razie też się bardzo chętnie piszę na "WIZYTĘ" w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Kurna no i skusiles mnie skutecznie..MAm wiec czas na dlubanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Jak by co to ja mam na sprzedaż jednego kombata gdyby ktoś chciał wziąść udział a nie miał czasu na sklejanie i malowanie modelu Kittyhawk pomalowany i z wyposażeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.