Marek_Spy Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 chyba tez przyjadę ale jako kibic nie mam na stanie żadnego esa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Kupę czasu jeszcze jest Marku ,wydłubiemy i przyjedziemy na zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 i pokonamy wszystkich ............ :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Nie no najpierw trzeba pare ES'ÓW porozbijać żeby pokonać wszystkich :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Pokonacie pod warunkiem że Piter będzie radio obsługiwał nogą :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 mariusz70, my zawsze nogą a Ty nie ? :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Nie próbowałem i nie wiem co żona na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Piter będzie radio obsługiwał nogą Kurde na to jeszcze nie wpadłem :mrgreen: Tylko... o ile z wysokością nie będzie problemu to z lotkami może być mały bo w sumie mam jedną kość mniej w lewej nodze. hmmm chyba, że się przestawie na MODE 2 Dzięki Mariusz za pomysł :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Dzięki Mariusz za pomysłMariusz ja cię chyba masłem wysmaruję że będziesz wyglądał jak ten orzełPrzecież ten wariat już się przymierza do sterowania nogami a w lewej, oprócz kości ,nie ma głownego nerwu i nie czuje nacisku na drążek.Jak rozwali TC 10-tkę to ci nie daruję. Szykuj kasę za durne pomysły :jupi: . Poza tym pomysł na Kraków niezły, bo oprócz Skidana(ma córeczkę :mrgreen: ) wszyscy mają znośny dojazd i mogą być z tego spore zawody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 A tam kasa! Marian Ty wiesz jakie bedą jaja jak tak zrobi. Przebije wszystkie moje dowcipy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Jagódka ma już całe 15 dni i bardzo się cieszy na wyjazd do Krakowa. Łask jej jeszcze odpuszczę, ale Kraków na 100%. Jak to mówią: Czym skorupka za młodu... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Mirolku Można już powoli poznawać jakieś szczegóły? Już wiemy, że cieszy Cię zainteresowanie tematem a teraz prosimy o coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Mirolku Można już powoli poznawać jakieś szczegóły? Już wiemy, że cieszy Cię zainteresowanie tematem a teraz prosimy o coś więcej LOL? Sory, ale po 1 jakie chcesz znać szczegóły 2 miesiące wcześniej? termin i miejsce chyba są podane(dla przypomnienia KRAKÓW 2.10.2010r.) ... po 2 zazwyczaj dokładne informacje o zawodach daje się 2-3 tygodnie przed imprezą. BTW nawet na mistrzostwa ŚWIATA w spalinowym combacie osteteczne szczegóły podali ~miesiąc wcześniej. P S Wojtass, a nie wybierasz się do Łasku na zawody ESA 22(21).08 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Piotrek co sie spinasz i tak dla większości "COMBACIARZY" walka skończy sie na pisaniu bzdurnych postów typu : Jak to ich maszyny latają jakie mają osogi i jak pięknie są pomalowane. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 P S Wojtass, a nie wybierasz się do Łasku na zawody ESA 22(21).08 ?Nie. Łask jest po za zasięgiem sprawnej komunikacji z mojego regionu (pociągiem do KRK jedzie się aż 4.5h więc do Zduńskiej Woli pewnie zajęło by to z 8h). i tak dla większości "COMBACIARZY" walka skończy sie na pisaniu bzdurnych postów typu : Jak to ich maszyny latają jakie mają osogi i jak pięknie są pomalowane. :devil: Jeśli pijesz do mnie to wiedz, że wcale nie latam bo nie mam z kim a chętnych do zbiorowego wyjazdu na jakieś zawody nie ma ani tyle. Do Krakowa mam 100km autobusem i być może będzie to jedyna szansa żeby polatać z więcej niż jedną osobą. A i tak pewnie będę musiał wyżebrać od kogoś podwózkę z dworca na miejsce i z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 OOOOO! 100 km to całkiem sporo biorąc pod uwage że ja mam jakieś 170 do Krakowa do Lasku 140 , a do Wrocławia jedyne 350. Z dworca sie nie martw na pewno ktoś Cie zabierze i zapewniam Cie że żebrać nie będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Mariusz co się czepiasz .Po prawdzie Janek pomyka Polonezem z rurą wydechową z puszki piwa na zawody do Poznania (był też podobno takim w Fano) ale może chłop nie ma jeszcze prawka. Spróbuj dojechać gdzieś autobusem. Bo sprawny samochód którym można dojechać na lotnisko dziś kosztuje mniej niż ładowarka ,np białe COŚ Rury.Chociaż Rura i tak ciągle wyprzedza mojego Espace 2,2dCi(trafi w końcu do TVN Turbo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 hehe w Fano nie miałem puszki od piwa ale za to miałem przyczepę campingową 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Już wiemy, że cieszy Cię zainteresowanie tematem a teraz prosimy o coś więcej Miałem w tym roku długi urlop ale już wróciłem i intensywnie działam w kwestii zawodów. Wszystkie szczegóły podam na koniec miesiąca - to co było uzgadniane wcześniej ustnie, teraz formalizuję aby nie "wpaść na minę" tuż przed..... Najgorszy jest pierwszy raz .... w roli organizatora chyba gorzej niż w roli zawodnika :rotfl: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 ale za to miałem przyczepę campingowąByłem kiedyś we Włoszech Polonezem z przyczepą ale towarową :twisted: ,no to Janek gratulacje za determinację.My zaliczaliśmy korki na obwodnicy Rzymu i wiadukty Kalabrii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.