adrian06adik Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 black magic :twisted: pewnie lubi Pan malować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 co jednak niesie jeden problem - aż szkoda nimi bojować...Przy takim tempie produkcjii Do zobaczenia na zawodach bo szkoda żeby się biły między sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 No, no trzeba się ZBROIĆ - wróg nie próżnuje. Fajne malowania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 dzisiaj nasza eskadra wzbogaciła sie o kolejną foczke! ") Wojtek (12 lat) złożył ją od podstaw /moje tylo wskazówki/ w 8 godzin! zaokrąglenia kadłuba etc - wg standardó naszej eskadry! jutro rano oblot a w poniedziałke Foczka dostanei kamuflarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Aż miło popatrzeć jak ładnie zaokrąglone elementy ! Tak trzymać Panowie ! A mi już GAŁY wypadają przy malowaniu WILKA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Foczka "młodego" dostała swój kamuflarz: całkiem piękniusia, co nie? )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Model wygląda super, aż chce się latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ten model świetnie wygląda i doskonale lata - wczoraj miałem okazję aby przyglądnąc mu się z bliska. Niezaleznie od wersji kolorystycznej to kawał świetnie wykonanego kombata aż żal go puszczać na zawodach w stado bardziej ciosanych ale głodnych sukcesu maszyn esa :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 et voila nasza mała eskadra przed późno popołudniowymi lotami może uda sie jutro pstryknąć jakies fotki z powietrza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Liczę że cała eskadra pojawi się na zawodach ESA w Krakowie. ..... może wybierzecie się na zawody do Łasku w tą niedzielę? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 cześć jestem w pt-sb w Poznaniu (niestety u lekarza) a potem na pikniku lotniczym ULM-ów ale jeśli wyrobię się w sobotę o przyzwoitej porze.. hmm.. to bym się skusił... Mirecki, macie jakiś plac w samochodzie? a ekipa będzie myślę ostro trenować, no i liczę że dotrzymają mi towarzystwa w bitwie o Wawel choć prawdę mówiąc w tym sezonie zbędziemy zwierzyną łowną a nieei myśliwymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Dzieki uprzejmosci Marka, stalem sie posiadaczem pierwszego latadla ESA, oraz jednoczesnie pierwszego modelu z EPP. Zaokraglony zostanie w nastepnym etapie, a juz teraz wzbudza wielkie emocje Wypadalo by uzbroic go w sprzet, i tu moje pytanie. Czy to powinno byc cos takiego? silnik EMAX 3F CF 2805 Outrunner (waga 29g, 12A max) smiglo 6x4 pakiet 3S 1000czka serwo Tower Pro SG91 Black 1/2 metal - do tego musze upchac odbiornik optima 6 - serwo wysokosci planuje dac pod kabina jak i serwa lotek Wrege silnika kleic zywica? Czy jak reszte CA? A tak wyglada wstepnie, przed obrobka... Zdjecia Zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Wręge klej na ca, a silnik może jakiś mocniejszy i z trochę mniejszym kv, np. emax 2822??? Albo z podobnym kv- emax 2812 :?: PS. ObrÓbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Poszukaj silnika tower pro 2408 21 black- najlepszy w tej klasie. Serwa które podałeś sobie daruj. Nie potrzebne Ci żadne metalowe zęby w kombaciku. Kup zwykłe 9g Tower Pro SG90 lub SG91 lub hxt900. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 witaj Adamie no troche cieżko będzie Ci się zaokrąglało krawędzie w całości -ale cóż wyposażenie: silnik za słaby - moja propozycja to: http://www.abcrc.pl/p/9/584/silnik_emax_c2822_kv1200-silniki_elektryczne.html lub http://www.abcrc.pl/p/9/24/silnik_2408-21t_gold;silver-silniki_elektryczne.html (ale chwilowo niedostępny u Mirka) smigło 8x4 serwa: 2 x 9gr - neikoneicznei metalowe - bedzie taniej pakiet 1000 -ok -ale proponuje troche wiecej np http://www.abcrc.pl/p/44/700/akumulator_111v_1200mah_20c_(40c)_-_top-win_-_li-pol-akumulatory_i_pakiety.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Szczepen02, Poprawione Wojtass_nt, marek rokowski, Przyjąłem rady, dziękuje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Czy dobrze widzę, że w skrzydłach nie masz wklejonych prętów - przynajmniej od góry? Jeżeli tak to trochę cieniutko, bo przy ciaśniejszych pętlach będą Ci się wyginać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 niestety wróciłem z trasy po 2giej w nocy - i wyjazd na zawody poszedł się paść... :/ najwyraźniej bitwa o Wawel będzie moją premierą na otarcie łez- bo było trochę pogody i jakaś tam prymitywna aparato-kamerka -film szkoda że była nas tylko dwójka -następnym razem mam nadzieję że nakręcimy całe nasze stado w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jak potrzebujesz 2408-21T BLACK to mam jeszcze kilka na stanie i serwa 9-gramowe też. Marek dobrze Ci mówi że teraz będziesz miał więcej roboty przy zaokrąglaniu elementów po sklejeniu w całość ale dla chcącego nic trudnego :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Czy dobrze widzę, że w skrzydłach nie masz wklejonych prętów - przynajmniej od góry? Jeżeli tak to trochę cieniutko, bo przy ciaśniejszych pętlach będą Ci się wyginać... Wegiel w skrzydle wklejony na calej dlogosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.