Kross Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Krzysztof super foty. Dzisiaj naprawdę były czaderskie warunki i dobrze, że pozostali uwierzyli w prognozy i przepowiednie górali z F3F CB Teamu Bywało ciasno, wielokrotnie robiliśmy uniki, żeby uniknąć kolizji. Nie raz mocno rzucało przy lądowaniu, no ale na zboczach to często norma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Oj było nas trochę i to jeszcze nie wszyscy Swojaki Gość Dzieło jednej nocy Cowboy z parówkami Walki rodzinne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ładne zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Oby więcej takich spotkań znaczy tych "naziemnych" (żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ja przez pół dnia chciałem "spotkać" Damianowe Cudo Jednej Nocy ale ciągle się chował w trawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja przez pół dnia chciałem "spotkać" Damianowe Cudo Jednej Nocy ale ciągle się chował w trawie I nie KICHAŁ!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Dzięki Wam za pokaz, podpowiedzi i miłe powitanie. Pozwolenie na zakup szybowca na zbocze dostałem od mojej żonki , teraz tylko wybrać . Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Na koniec jak wszyscy pojechali latałem z "glajciarzem" i widać wszyscy się wylatali aż miło bo na łące dziś były pustki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 I jeszcze filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Miodzio Way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Po ostrej walce na mocno zafalowanej wodzie, zająłem 3 miejsce w klasie mono 1 . Zawody odbyły się w Chełmży w klubie KST Włókniarz. Warunki były bardzo trudne, fala do 15 cm i wiatr 3-4Bf. 3 modele utonęły a mnóstwo zostało zalanych i uszkodzonych. Były to zawody z cyklu Grand prix Polski. Pozdrawiam Michał H. Nie pomyliłeś przypadkiem tematów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Zboczowe latanie dziś w Starogrodzie (nauka latania). http://www.youtube.com/watch?v=-A11DcqGvC8&sns=em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Udało się dziś skorzystać z warunków do lotów na zboczu w Strzelcach na ‘Bloczku” szału nie było ale udało się Damianowi oblatać pół-makietę szybowca GRUNE POST z sukcesem. Drugi Damian natomiast pośmigał małym szybkim SPRINTEM dla, którego warunki były dość zadowalające. Kilka zdjęć z tego harcowania niestety dzień już coraz krótszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Aaaa ,,teraz wiemy dlaczego Was dzisiaj nie było na łączce .. My też trochę polataliśmy z Piotrem , odwiedził nas Smyk ubrany w ciepłą kurtkę i czapkę, trochę poźniej zmarzły nam łapy i trzeciej baterii nie wylatałem ! Jak słońce zajdzie to robi się syberia ....Brrrr . Peter123 dał mi za to trochę polatać swoim nowym akrobacyjnym depronem - całkiem fajnie toto śmiga !! A Damka szybolek to jest nowy czy po liftingu ten co kiedyś był oblatywany na łączce ? Fajnie wygląda , szkoda że nie ma zdjęcia w powietrzu bo to "kultowe drewno" Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Szybowiec Damiana po liftingu dostał płócienne pokrycie jak pierwowzór niestety nie dało rady zrobić zdjęcia ponieważ warunki nie pozwoliły na dłuższy lot. Ale przyjdzie pora i czas bedzie zdjęć do znudzenia I zapraszamy do wspólnego latania na zboczach zaczyna się sezon macie przecież szybowce z Piotrem potrzeba więc tylko ciepłe gacie i latanko na żaglu Filmik wspominkowy Manaqa z zeszłego roku dla zachęty http://www.youtube.com/watch?v=CY73Ev0bYDY&feature=share&list=UUssgJpFCkaOkdhcameqbFzg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 OK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Sobota na 'bloczku' w Strzelcach Dolnych dmuchało delikatnie szału nie było ale dopisało towarzystwo i frekwencja zboczo(N)wych lataczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 ... i kolega Jacek widzę, że też poleciał . A co miałem zrobić jak Damian rzucił fregatą? Złapałem za radyjko i wio Druga górka zaliczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Fajnie zalatane szkoda tylko, że nie mogłem być wcześniej, co byśmy razem polatali. Jutro lata ktoś w Nowym? (warunki słabe, no i nie wiem, czy uda mi się tam zajrzeć, bo będę niedaleko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Fajne ujęcia jutro raczej słabe warunki na zbocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.