Boogie Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Instrukcje masz tutaj: http://www.topmodel.fr/goodsdoc/064109R_time_1308660640.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 zy nikt już nie pamięta gdzie YAK-55 powinien mieć ŚC? :? Na rurze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 wielkie dzięki Boogie!jak zawsze można na ciebie liczyć. masz "pomógł" ode mnie. edycja------------------------------------------------ witam!!! w ten długi sierpniowy weekend pokazała się wreszcie pogoda i można było wreszcie trochę polatać... w modelu dokonałem kilka poprawek i ulepszeń dzięki uprzejmości kolegi [/b]K.Halickiego. wymieniłem serwa ogonowe na TGY-930MG i dokupiłem jeszcze jeden pakiet 5S 3000mAh. coraz bardziej oswajam się z modelem i sprawia mi to ogromną frajdę.samolot lata rewelacyjnie praktycznie za ręką a mu mocy nie brakuje. będę trochę nieskromny i pochwalę się swoim Yakulcem.poniżej kilka fotek z niedzielnego latania: towarzyszem do latania yakiem był CRISTEN EAGLE z VA MODELS.świetny samolot pozwala na kompletnie bezstresowe latanie 3D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Tak nisko wisisz, że masz pełno w portkach :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 witam! no ładnie wisi twój Yaczek kolego MacFlyer :mrgreen: a ja ostatnio pokiereszowałem swojego,"kręciłem"zbyt blisko ziemi i do naprawy jest skrzydło,trochę kadłub i maska silnika. posiedzę przy nim kilka wieczorów i będzie jak nowy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Obrazek :wink: Czemu tak wysoko ? I co to za kontra lotkami ? :crazy: :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Fotomontaż ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Obrazek :wink: Czemu tak wysoko ? I co to za kontra lotkami ? :crazy: :crazy: ze niby umiesz nizej 1,5 roku nie latalem wiec nie ma co narzekac Nie umiem niżej , dlatego piszę bo Ci zazdroszczę ;D. Chciałbym umieć tak ; ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 ćwicz Krzysiu symulator czyni cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Witam. Co myślicie o zastosowaniu do tego modelu silnika spalinowego? Mam na luzie 10ccm 4t. Starczyło by? Mam na zbyciu lewe skrzydlo do wersji czerwono żółtej(dol skrzydła czerwony z białymi pasami) jak by ktoś chcial to po kosztach przesylki mozemy sie dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Co myślicie o zastosowaniu do tego modelu silnika spalinowego? przeczytaj poniższy temat i sam wyciągnij wnioski... http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=14406 według mnie nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzradek Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Mam na luzie 10ccm 4t. Starczyło by?Zależy do czego. Do lotu starczy, ale do takich fikołków jak na filmie kilka postów wyżej, moim zdaniem nie.Ja mam w tym modelu 4T 15ccm i .... starcza, ale jednak nie ma tej dynamiki co elektryk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 10cm 4 takt będzie za słaby. Do tego modelu pasowałby ewentualnie Saito 82a, albo OS Max 55AX i do tego tłumik pitts, jest o połowę lżejszy od oryginalnego. Ale mimo wszystko przy dzisiejszych cenach osprzętu, to nie warto bawić się w spaline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio_Ż Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 witam z racji ze Pawelek 1 stycznia na lekkim kacu przyjechal polatac yaczkiem to nie moglem tego przegapic.Jak to On,robiac modelem moze piaty lot wyglupial sie jak na codzien extra z PA.Co tu pisac latal jak to on,jedyne co mi sie udalo to pstryknac pare fotek ale niestety tylko na ziemi nastepnym razem jak bedzie to moze uda mi sie zlapac model w akcji.Wiecej o modelu moze napisze Pawel.Ja czekam na swojego yaczka i mysle ze dlugo nasze modele nie pozyja znajac zycie jak Pawel zacznie robic kombata. Pare fotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 To gładko weszliście w nowy roczek, ja nie odważyłem się wsiąść w samochód w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 To gładko weszliście w nowy roczek, ja nie odważyłem się wsiąść w samochód w niedzielę No to znaczy. że też miałeś gładkie wejście w nowy rok zgodnie z Polską tradycją Dobry Polak w nowy rok nie wylewa wódki w bok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Miałem szofera Modelik jak na razie lata superowo, hariereki wychodzą lepiej niż wspomnianą extrą z PA. Wyposażenie to samo które siedziało w modelu Shocka ... bo to ten sam model :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Gratulacje Mam nadzieję że model przysporzy Ci sporo radości i emocji podczas użytkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio_Ż Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Sam przyznam ze modelik lata REWELACYJNIE!Pawel dal mi chwile polatac w gorze .Jak bedzie nastepnym razem to beda foty z lotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ile wysokości domixowaliście w swoich yakach do żyletki? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.