Artur Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 dla mnie kiedys nr 1 to było robbe ale to jeszcze robione w japoni, teraz zas to wybrał bym chyba futabe9 ale troszke droga zas w te Haitecy, prafy itp to raczej nie wierze z tanszych radyjek to graupner 16 lub jeszcze tanszy 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Moze byc samo radio za 400 zł Moze byc za 480zł z 5 kanalowym (4+1) odbiornikiem hitech-a. Jesli odpowiada to jutro ja sie dowiem czy nowe radio bede mogl wmiare szybko kupic i jesli ne bedzie problemow z zakupem nowego to wtedy zfinalizujemy umowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Cena ok. Tylko mysle czy wlasnie Optic... Moze poczekac do wiosn, w tym czasie dozbierac pare stuwek i kupic cos bardziej zaawansowanego?? Np. http://rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=162_187&products_id=1487&osCsid=0e09f2b497589b7c14263cc348d78d83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Cena ok. Tylko mysle czy wlasnie Optic... Moze poczekac do wiosn, w tym czasie dozbierac pare stuwek i kupic cos bardziej zaawansowanego??Np. http://rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=162_187&products_id=1487&osCsid=0e09f2b497589b7c14263cc348d78d83 A co ta futaba ma bardziej zaawansowanego ?? chyba tylko marke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Na jakeij podstawie tak twierdzisz ?? na tym roku urzywania ?? By nie robic dubla, bo to juz wszystko opisalem w podanym wczesniej watku. Dodam ze mialem optica w reku jaki i MX, moglem na zywo obie zmacac i porownac. Dodatkowo nikt nie narzeka na jakosc materialow w MX, natomiast na optica bylo kilka skarg. Mi. wycieranie sie plastiku, pekanie, przebarwienia... Przez rok aparatura troche przezyla a sladow nie ma. Byly upadki, upackanie roznymi swinstwami itp. itd. Wszystko dziala i wyglada jak nowe. To tylko moja opinia(choc jak widze nie tylko :-) ), jak Optic 6 Vs MX-12, to MX-12! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Od ponad roku posiadam Optica 6. Najpierw latałem elektrykami, a w tym sezonie i spaliną. Jeśli dbamy o swoje rzeczy to wygladają jak nowe. U mnie jest jeszcze folia na wyswietlaczu. Nic się nie przeciera ani nie pękło. Trochę obawiałem się wypadajacego modułu - ale okazało się że to tylko virtualna obawa. Na plus dodam jeszcze bardzo funkcjonalne umieszczenie dxwigienek klap i podwozia. Ogólnie jestem bardzo zadowolony - nie wykorzystałem pewnie z poowy mozliwosć. Na minus zaliczyłbym stale powiększającą się ilosc modeli do zapisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A co ta futaba ma bardziej zaawansowanego ?? chyba tylko marke Porównaj tylko programy śmigłowcowe.... wszystko zrozumiesz... Nie wspomnę juz o ilosci kanałów oraz rodzajach predefiniowanych mikserów... Np. do zawisu itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 No to mam teraz dylemat... Tomek podeslj mi na daw3@op.pl zdjecie aparatury jak mozesz. Czy warto czekac i wkladac tyle kasy w futabe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Czy warto czekac i wkladac tyle kasy w futabe?? Sam wiesz chyba najlepiej, jedną Futabę już masz :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 JAk co to ja sie pisze na liste na optica w zestawie z odb ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ha ha poczekaj chwile moze ja sie zdecyduje Hubert mam Futabe i jestem z niej bardzo zadowolony, tylko Futabach placi sie tez za firme a w opticach mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Hubert mam Futabe i jestem z niej bardzo zadowolony Myślałem, że się zepsuła i potrzebujesz nowej na części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Zepsula sie, poszla do serwisu PW Part i po 4 dniach mam ja juz spowrotem w domu Ale to nie zmienia faktu ze i tak chce cos nowego.... http://epheli.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=129&mode=thread A tak na marginesie za niedlugo wplace wkocu moj dlug wobec Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Za namowa kolegi przyjrzalem sie Cocpit-owi SX. Brzydkie to jak cholera, ale duzo funkcji... co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Zaraz brzydkie a fiat 125 to brzydki jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Cudowny! Miałem takiego combiaka 5 lat! I o 5 lat za długo :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Moi rodzice tez mieli ja go nazywlame kredens - za to ze byl kanciasty Ale tylnia kanapa to byl komfort A wracajac do aparatur to co sadzice o Sx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Wlasnie sie nad nia zastanawiam. Tylko cena 800 .Troche trzeba by doplacic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Troche... Tomek co widzisz w niej lepszego od swoejgo Optica ?? I wady tez jakie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Wlasnie sie nad nia zastanawiam.Tylko cena 800 .Troche trzeba by doplacic. To nie lepiej MC-19 ?? Only 1250 goła z pakietem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.