leszek_c Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 To nie jest żart, zapraszam do oglądania filmu. http://www.youtube.com/watch?v=PpZ85w1pVOo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 hahahah Ale pieknie to zrobiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogus Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Data sie nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że ten AXN to chociaż w luku bagażowym był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 aż 6 i pół miesiąca się wzbijał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 WOW!!!! Jaki samolot??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 WOW!!!! Jaki samolot??? AXN Floater? - czytanie ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 dobry pomysł, gęba się sama cieszy, AXN na wolności! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dzięki, nudziło mi się dzisiaj:) Wiem, że data się nie zgadza ale chciałem znaleźć odpowiedni początek by mi się z chmurami złączyło:) Zamiast muzyki to chciałem podmienić ścieżkę głosową z głosem silnika AXNa ale nie znam się jeszcze na Adobe Premiere i kombinowałem kombinowałem ale guzik mi wyszło. Kiedy już leciałem na samej górze, to chciałem podłożyć scieżkę dżwiękową z odgłosem szybowania. Niestety dupa ze mnie nie dzwiękowiec Przepraszam za słabą jakość filmu. By the way, Byłem w PL w odwiedzinach, niestety nie miałem ze sobą swojego AXN. Leciałem z podręcznym:) Pozdrawiam i dzięki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Spory cień jak na szybowczyk :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 ciekawe że nie ma śniegu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Spory cień jak na szybowczyk :mrgreen: W końcu też szybuje ... jak zdejmie ciąg... swoją drogą te odrzutowce mają całkiem niezłą doskonałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ciekawe że nie ma śniegu ;-) Tutaj 340 dni w roku jest zielono, reszte moze spadnie snieg. Przynajmniej w moich rejonach. Trawe tez kosza caly rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ciekawe że nie ma śniegu ;-) Tutaj 340 dni w roku jest zielono, reszte moze spadnie snieg. Przynajmniej w moich rejonach. Trawe tez kosza caly rok. Więc nie muszą przestawiać modeli na narty. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 No ale jak ty go widziałeś z odległości 10km, no chyba, że FPV 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Jedz dużo marchewki i nie graj za dużo w gry komputerowe oraz unikaj wślepiania się w skrzynkę TV, to też będziesz miał taki sokoli wzrok. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No ale jak ty go widziałeś z odległości 10km, no chyba, że FPV 8) . Chyba nie obejrzałeś filmu do końca nie mówiąc o czytaniu wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Pułap 10 tys. metrów to jakieś -50°C ! I działało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 jw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 No faktycznie moja wina nie obejrzałem do końca :oops: .ale tytuł filmiku wrowadza w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.