sak122 Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 No, daj zdjęcie, ciekaw jestem jak zrobisz ze skrzydłami, czy tak jak ja ze bez kesonów czy z kesonami, jak dajesz kesony, to najlepiej jakbyś dał po 1 listewce sosnowej albo po pręcie węglowym pod. edit: Jak ci wagowo wychodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam, powoli prace nad modelem brną , dzisiaj kapcie na koła, wy szpachlowane, po przecierane, i pomalowane 1 warstwą cienkiego szarego lakieru, nastepna już będzie metaliczna. Gdzie nie gdzie przebija jeszcze biały kolor podkładu, a to dlatego że 1 warstwa jaka nałożyłem jest cienka, aby tylko wstępnie pokryć kapcie kolorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Co dalej z projektem :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Bizon3D, co Cię tak wzięło na pisanie w moich tematach :mrgreen: projekt ma się dobrze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Jak to dobrze ??? Konkretniej... ps.Bo lubie Twoje projekty wiec ciekawość mnie zżera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 A ja nie lubię Twoich projektów, ale również z niecierpliwością czekam na finał tego i kilku innych projektów, które umieszczałeś na tym forum Bądź mężczyzną i skończ chociaż jeden projekt!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Widze mały spisek :twisted: Bizon3D a od kiedy lubisz moje projekty??????????? Ty w nich lubisz tylko wytykać błedy i nic po za tym, czyż tak nie jest Szanowny Panie Marcinie ?? ale spokojnie, model ukoncze tak jak obiecałem, na pocieszenie powiem że brakuje mi tylko wyposażenia, fotkami się na razie chwalić nie będę, wstrawię wtedy, jak juz będzie RTF. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zaraz zaraz,czegoś tu nie rozumiem.Masz do kogoś pretensje że pokazuje Ci jakie błędy zrobiłeś?Ja bym się cieszył że ktoś mi daje wskazówki(szczególnie bardziej doświadczeni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 zaraz, zaraz, kolego Łukasz K. wpierdzielasz sie miedzy młot a kowadło, jak nie rozumiesz jakiejś aluzji w poście, to lepiej przemilcz....ja sie ciesze z wytykania błedów, wręcz skacze z radości.... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 zaraz, zaraz, kolego Łukasz K. wpierdzielasz sie miedzy młot a kowadło, jak nie rozumiesz jakiejś aluzji w poście, to lepiej przemilcz....ja sie ciesze z wytykania błedów, wręcz skacze z radości.... :twisted: Nie wiem dlaczego się tak uniosłeś Piotrek, po prostu jesteśmy ciekawi jak wyszedł gotowy model, nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Napisałbym coś ale nie chce ani ostrzeżenia ani kłótni :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ależ Sławku, nie wiem jak odbieracie moje posty, ale ja się nie unoszę, ostatnio posty pisze pół żartem - pół serio :jupi: Łukaszu ( następny młody gniewny rośnie :rotfl: ) za krótki w uszach jesteś, a żeby się ze mna kłócić, dorośnij Wać Pan do lat, i wtedy pisz odpowiedzi do moich postów :rotfl: ps. Ludzie, chcąc nie chcąc kiedyś dokończę moje projekty - za dużo tego pozaczynałem, teraz to lezy, przewraca się, i nie ma miejsca na nowe modele - także trzeba bedzie troche tego natłuc :jupi: :faja: z poważaniem Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zaraz zaraz,czegoś tu nie rozumiem.Masz do kogoś pretensje że pokazuje Ci jakie błędy zrobiłeś?Ja bym się cieszył że ktoś mi daje wskazówki(szczególnie bardziej doświadczeni). Napisałbym coś ale nie chce ani ostrzeżenia ani kłótni :roll: Łukaszu ( następny młody gniewny rośnie :rotfl: ) za krótki w uszach jesteś, a żeby się ze mna kłócić, dorośnij Wać Pan do lat, i wtedy pisz odpowiedzi do moich postów :rotfl:Piotrze przesadzasz. Może chłopak nie jet równy Ci wiekiem, ale merytorycznością po Twoich słowach to on wydaje się starszy duchem. Czasem lepiej przemilczeć i wysłuchać sensu wypowiedzi, bo moim zdaniem Łukasz nie powiedział nic obraźliwego, wręcz przeciwnie. Sam nie mam co się chwalić wiekiem, ale wiem, że szanować trzeba każdego człowieka, młodszego i starszego. Moim zdaniem to powinien być koniec OT, teraz czekajmy na postępy z budowy i oblotu, bo już niewiele zostało Poleci na wakacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jasne że poleci, jak już wspominałem n-razy, brakuje tylko wyposażenia, model jest aktualnie ARF, może niedługo zamówię silnik, serwa i regiel.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Pokaż zdjęcia bo widziałem go tylko jak miałeś oklejony kadłub :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Szanowni koledzy ponoć modelarze, jak już wcześniej wspominałem zdjęcia modelu wstawię wtedy, jak już będzie w wersji RTF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Szczerze pisząc to najbardziej interesuje mnie właśnie etap budowy, ponoć często się tak robi że jest relacja z budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Sławku ale etap budowy jest właśnie w tym temacie, zdjęcia z etapy budowy staneły na oklejaniu modelu, obecnie model jest już oklejony, w przyszłym miesiącu dostanie wyposażenie, i na wakacjach planuje oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 No to pokaż ten oklejony model!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Mam czas !!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.