Kaspian Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam. W niedzielę przed obiadem wybieram się z bratem oblatać nowego ESiAka. Miejsca które preferujemy to w kolejności:- Zasypane jezioro Zaspa na Letnicy (fenomenalna miejscówka a chyba nieznana),- Sarnia Dolina w Kowalach/Bąkowie,- Ewentualnie Pruszcz czy Chwarzno.Oczywiście najwięcej zależy od naszej pomorskiej pogody, ale jeśli ktoś chce się poganiać za wstążką to zapraszamy serdecznie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbugatii Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam! Jak dojeżdżacie na Zasypane jezioro Zaspa na Letnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zostawiamy samochód przed elektrociepłownią (na ulicy z domkami jednorodzinnymi) bierzemy ESiAki w łapę i przez dawne ogródki działkowe 150 metrów nogami. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma22 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam. W niedzielę przed obiadem wybieram się z bratem oblatać nowego ESiAka. Miejsca które preferujemy to w kolejności: - Zasypane jezioro Zaspa na Letnicy (fenomenalna miejscówka a chyba nieznana), - Sarnia Dolina w Kowalach/Bąkowie, - Ewentualnie Pruszcz czy Chwarzno. Oczywiście najwięcej zależy od naszej pomorskiej pogody, ale jeśli ktoś chce się poganiać za wstążką to zapraszamy serdecznie. Pozdrawiam! A w Pruszczu to dokładniej gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Na lotnisku. Jest tam szansa dostać się na koniec pasa przed godziną 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Hej. Nasza nadmorska pogoda w końcu się uspokoiła. Dziś byłem samotny na zasypanym jeziorze Zaspa. Jeśli ktoś nie zna miejsca, trochę można zobaczyć na filmie z dziś: W niedzielę wybieram się tam z bratem i pewnie uda mi się wyciągnąć kogoś jeszcze. Ktoś chętny poćwiczyć pogoń za tasiemkami? Niedziela, koło 12stej. A może ktoś chętny polatać jutro przed południem?Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arni Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Hej. Nasza nadmorska pogoda w końcu się uspokoiła. Dziś byłem samotny na zasypanym jeziorze Zaspa. Jeśli ktoś nie zna miejsca, trochę można zobaczyć na filmie z dziś: W niedzielę wybieram się tam z bratem i pewnie uda mi się wyciągnąć kogoś jeszcze. Ktoś chętny poćwiczyć pogoń za tasiemkami? Niedziela, koło 12stej. A może ktoś chętny polatać jutro przed południem? Pozdrawiam! Film jest prywatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Aj, moja gafa. Już poprawiłem. Dzięki za zwrócenie uwagi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Cześć, fajny filmik. Kurcze szkoda że nie mogę się wybrać jestem na razie uziemiony bo autko odmówiło współpracy. Jak naprawię to się odezwę, chętnie polatam z tasiemkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Hej, jeśli masz czas i ochotę a nie masz tylko transportu to chętnie po Ciebie podskoczę. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Kamil dzięki za dobre chęci, ale sobotę i niedzielę mam trochę zajętą, także nic z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbugatii Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Czyli tutaj Was szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Prawdopodobnie tak, Popytam reszty zainteresowanych i dam tu jeszcze dziś znać.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincek Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jeśli macie ochotę polatać poza miastem w pięknych okolicznościach przyrody, również po zapadnięciu zmroku, to zapraszam do Straszyna, ok 15 km od centrum Gdańska. Tu latam https://www.google.pl/maps/@54.2729515,18.5493093,675m/data=!3m1!1e3 Wskazówki jak dojechać https://www.google.pl/maps/dir/54.2722154,18.5458117/54.2781291,18.5899287/@54.2676793,18.5640078,5401m/data=!3m1!1e3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ktoś da się wyciągnąć w ten weekend? <: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaspian Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Jakiś wypad w niedzielę? Pogodę mamy idealną, wyjątkowo wiatr nie dokucza. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihu Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Cześć. Pływa ktoś żaglówkami rc w Trójmieście? Szukam kogoś na wspólne pływanie. Mam footy i zamierzam zbudować coś większego i szybszego - chętnie bym skorzystał z okazji i spróbował popływać czymś innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Czasami pływam "czymś innym" w Jelitkowie. Ale to nie żaglówka tylko V-24 Pelikan . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihu Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Naprawde fajny potworek. Daj znać jak się będziesz wybierać na pływanie. pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Natomiast żaglami pływali lub pływają dalej w Gdyni chyba przy restauracji Barracuda. Jest zrobiona pochylnia do wodowania modeli i prawdziwych jednostek. Też pływasz spaliną lub benzyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.