robertus Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ot w międzyczasie pojawił się regulamin. Może nie jest idealny i może nie podobać się każdemu, ale moim zdaniem trzeba się stosować do niego.... lub dążyć do jego zmiany w drodze negocjacji, a nie palenia opon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 dobre dobre , sam tworzyłem ten regulamin (teraz jest trochę pozmienainy) jako tutejszy moderator i wtedy na forum było ok już 4500 userów których nie obowiązywał regulamin bo go wsześniej nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 "Meteor", wyjaśnij mi o co chodzi z tym profilemChodzi o wiek/date urodzenia. Apel o uzupełnienie był w grudniu ubiegłego roku, chyba było wystarczająco czasu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Awatar nie jest obowiązkowy, widać nieuważnie czytałeś regulamin. To jesli awatar nie jest obowiązkowy, a obowiązkowy jest wiek to ja tego nie ogarniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Awataru nie musisz mieć, ale jeśli chcesz to ma być to Twoje zdjęcie a nie gołej laski. Wiek jest obowiązkowy, choć moim zdaniem nie potrzebny, to przez niego ludzie zaczęli sobie "panować" na forum. Co z tego, że mam prawie 40, skoro w modelarstwie mógłbym się uczyć od niejednego 15 latka z tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 ja tego nie ogarniamNie musisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi