ahaweto Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 11.09.2011 serdecznie zapraszamy wszystkich kolegów modelarzy z bliższych i dalszych stron do nas na spotkanie pt. ,,podsumowanie lata,, . Spotkanie odbędzie się na naszym klubowym lotnisku w Złotowie. Oczywiście jak to mamy w zwyczaju, ugościmy Was ! Oczekiwać na kolegów będziemy już od godz. 9 . Zapraszamy kolegów których już znamy oraz tych wszystkich którzy chcieli by nas poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 zdjęcia Link do panoramy Mapy: http://rcspot.pl/?m=11 w linku pod mapą jest opcja ustalania trasy dojazdu i jeszcze to czego jeszcze nie widać czyli 200m polnej drogi i sam pas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Nooo nie śmiem odmówić I kilku innych modelarzy z Bydgoszczy też pewnie przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Spoko Piła i Chodzież się zamelduje tylko... do nas na spotkanie pt. ,,podsumowanie lata,,będziecie musieli zrobić jeszcze podsumowanie całego roku, zakończenie sezonu (wiem wiem u was jest cały rok) potem świąteczne i noworoczne czyli cały cykl spotkań już wam współczuję ;-))) teraz się od nas nie odpędzicie heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Jak tak dalej pojdzie, czesto i gęsto modeli, to warto pomyśleć nad utwardzonym pasem. Trawka dlugo nie pociągnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ło matko :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ]będziecie musieli zrobić jeszcze podsumowanie całego roku, zakończenie sezonu (wiem wiem u was jest cały rok) potem świąteczne i noworoczne czyli cały cykl spotkań już wam współczuję ;-))) teraz się od nas nie odpędzicie heh z tym problemu nie będzie pytanie czy będą chętni żeby przyjechać :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Skoro zapraszacie to będziemy, tylko jest pytanie: czy będą ciasta ? :-) Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Będą ciasta modele i modelki :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Będą ciasta modele i modelki :rotfl: Witam Sie chopy naoglądali w Wilczych Laskach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Mając w domu ,,wtyczkę,, 8) w kołach zbliżonych do kuchni dowiedziałem się że będzie ,,drożdżowe,, i ,,kruche,, . Choć to jeszcze wiadomość nie potwierdzona :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 drożdżowych nie jadam ale przyznam że jadłem Adam twojej małżonki ciasto i pyszne było i ci co jedli przyznają mi na pewno rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ci co jedli przyznają mi na pewno racjęHa.. też się załapałem i powiem, że było pyszne. Ze tak kurde daleko do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A pączki i jabłecznik będzie? 8) Ja się na pewno zjawie, nawet bez modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Koledzy przenieśli dyskusje do naszego tematu a ja tutaj chciałem prosić kolegów o zgłoszenia abyśmy mogli się odpowiednio przygotować. Nie chcielibyśmy świecić oczami gdyby zabrakło czegokolwiek :? W tej chwili pada deszcz, to dobrze. Oby się wypadało do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 to bedzie tak ;Wągrowiec z żoną Komar do holu ,Margonin Piper holownik ,Piła Wilga holownik ,Chodzież Komar i coś z niespodzianki chyba ,Chodzież Krzysiek Piper benzyna -dziewica , Piła chłopaki z kombatami -tyle wiem na dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 podam jeszcze raz mapkę jadąc od strony Złotowa drogą 188 na Człuchów skręcamy przed stacją bliska na Trudną tak jak pokazuje znak poniżej po 300m kończy się las i skręcamy w lewo (przy drodze postawimy jakąś tabliczkę) jedziemy polną drogą 200 -300m i jesteśmy na miejscu planowanie trasy z google maps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Deklaruje obecność na spotkaniu wraz z synem i nie oblatanym modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Licze ze dojade z moja sympatią oraz Piperem i f3j-tka. Mam nadzieje ze pogoda nie zawiedzie. Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi