ahaweto Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 11.09.2011 serdecznie zapraszamy wszystkich kolegów modelarzy z bliższych i dalszych stron do nas na spotkanie pt. ,,podsumowanie lata,, . Spotkanie odbędzie się na naszym klubowym lotnisku w Złotowie. Oczywiście jak to mamy w zwyczaju, ugościmy Was ! Oczekiwać na kolegów będziemy już od godz. 9 . Zapraszamy kolegów których już znamy oraz tych wszystkich którzy chcieli by nas poznać.
cyrax_ojz Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 zdjęcia Link do panoramy Mapy: http://rcspot.pl/?m=11 w linku pod mapą jest opcja ustalania trasy dojazdu i jeszcze to czego jeszcze nie widać czyli 200m polnej drogi i sam pas
Way Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Nooo nie śmiem odmówić I kilku innych modelarzy z Bydgoszczy też pewnie przyjedzie
DJDIT Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Spoko Piła i Chodzież się zamelduje tylko... do nas na spotkanie pt. ,,podsumowanie lata,,będziecie musieli zrobić jeszcze podsumowanie całego roku, zakończenie sezonu (wiem wiem u was jest cały rok) potem świąteczne i noworoczne czyli cały cykl spotkań już wam współczuję ;-))) teraz się od nas nie odpędzicie heh
Marcin K. Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Jak tak dalej pojdzie, czesto i gęsto modeli, to warto pomyśleć nad utwardzonym pasem. Trawka dlugo nie pociągnie
cyrax_ojz Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ]będziecie musieli zrobić jeszcze podsumowanie całego roku, zakończenie sezonu (wiem wiem u was jest cały rok) potem świąteczne i noworoczne czyli cały cykl spotkań już wam współczuję ;-))) teraz się od nas nie odpędzicie heh z tym problemu nie będzie pytanie czy będą chętni żeby przyjechać :devil:
Tom Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Skoro zapraszacie to będziemy, tylko jest pytanie: czy będą ciasta ? :-) Pozdrawiam Tomek
GOGO Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Będą ciasta modele i modelki :rotfl:
jędrek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Będą ciasta modele i modelki :rotfl: Witam Sie chopy naoglądali w Wilczych Laskach .
ahaweto Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Mając w domu ,,wtyczkę,, 8) w kołach zbliżonych do kuchni dowiedziałem się że będzie ,,drożdżowe,, i ,,kruche,, . Choć to jeszcze wiadomość nie potwierdzona :roll:
Siwy245 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 drożdżowych nie jadam ale przyznam że jadłem Adam twojej małżonki ciasto i pyszne było i ci co jedli przyznają mi na pewno rację
Konrad_P Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ci co jedli przyznają mi na pewno racjęHa.. też się załapałem i powiem, że było pyszne. Ze tak kurde daleko do was
Way Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A pączki i jabłecznik będzie? 8) Ja się na pewno zjawie, nawet bez modelu.
ahaweto Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Koledzy przenieśli dyskusje do naszego tematu a ja tutaj chciałem prosić kolegów o zgłoszenia abyśmy mogli się odpowiednio przygotować. Nie chcielibyśmy świecić oczami gdyby zabrakło czegokolwiek :? W tej chwili pada deszcz, to dobrze. Oby się wypadało do niedzieli
Pablo_433 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 to bedzie tak ;Wągrowiec z żoną Komar do holu ,Margonin Piper holownik ,Piła Wilga holownik ,Chodzież Komar i coś z niespodzianki chyba ,Chodzież Krzysiek Piper benzyna -dziewica , Piła chłopaki z kombatami -tyle wiem na dzisiaj
cyrax_ojz Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 podam jeszcze raz mapkę jadąc od strony Złotowa drogą 188 na Człuchów skręcamy przed stacją bliska na Trudną tak jak pokazuje znak poniżej po 300m kończy się las i skręcamy w lewo (przy drodze postawimy jakąś tabliczkę) jedziemy polną drogą 200 -300m i jesteśmy na miejscu planowanie trasy z google maps
motofan11 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Deklaruje obecność na spotkaniu wraz z synem i nie oblatanym modelem
Marcin K. Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Licze ze dojade z moja sympatią oraz Piperem i f3j-tka. Mam nadzieje ze pogoda nie zawiedzie. Do zobaczenia!
Rekomendowane odpowiedzi