Skocz do zawartości

II Bitwa o Wawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawody należały do tych najbardziej udanych, jednak była chyba dywersja-w podanym pysznym obiedzie było coś na uspokojenie i osłabienie ducha walki :rotfl:

do zobaczenia w równie licznym i miłym gronie we Wrocławiu-co do pogody zapewniam,że nie będzie upału

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przyłączam się do opinii szanownej małżonki

Równocześnie proszę Mirka o przekazanie szczególnego uznania sędziemu liniowemu.

Gdyby tak wszyscy liniowi pilnowali strefy (nie tylko w aircombacie) to zawody byłyby bezpieczniejsze .

Sprawdziło się też odbieranie kart przez sędziego.

Opublikowano

Świetna impreza i super organizacja. Wszyscy łącznie z Jagódką jesteśmy zadowoleni z wyjazdu. Dziękujemy i gratulujemy organizatorom za przygotowanie, po raz kolejny, tak super zawodów. Wasza eskadra jest wzorem godnym naśladowania!

Opublikowano

Gosiu, link który dałaś przenosi nas na galerię Huberta.

hehe no tak to jest, jak się ma 5 tyś okienek naotwieranych :P

ale Piotr już wyjaśnił sytuację :)

mam trochę więcej zdjęć niż Hubert :P

Opublikowano

Przydały by się jeszcze wyniki cząstkowe po kolejnych rundach . Jeśli możemy poprosić organizatora o takie wyniki było by miło ...

Opublikowano

Rewelka i wielka przyjemność z udziału w takiej imprezie że już nie wspomnę o satysfakcji bycia jednym z 22 ! Jescze raz wielkie dzieki za świetną zabawę . Fim wyszedł rewelacyjnie i nie damsię z niego wyciąć :D)

Opublikowano

Przydały by się jeszcze wyniki cząstkowe po kolejnych rundach . Jeśli możemy poprosić organizatora o takie wyniki było by miło ...

Dołączam się do powyższej prośby

Marku, film pięknie zmontowany :(

Ja natomiast pochwalę się filmem z finału WW1:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=PD2J1VHSCd0&feature=player_embedded

Mam nagrany również film z finału WW II, ale tamten potnę, aby był trochę krótszy :D

Opublikowano

Zawody stały na bardzo dobrym poziomie co potwierdzają wysokie wyniki punktowe oraz stosunkowo niewiele kraks.

W finale ww2 już po półtorej minuty nie było w powietrzu tasiemek a w finale ww1 co widać na powyższym filmie pod koniec latała tylko jedna "przejęta" tasiemka i wielkim zainteresowaniem cieszyły się słupki.

Mnie mimo 5-ciu cięć i ochrony też zabrakło punktów aby załapać się do finału ww2 ..... mam cały rok żeby ćwiczyć :rotfl:

ms

Opublikowano

W finale ww2 już po półtorej minuty nie było w powietrzu tasiemek

I dlatego chyba warto pomyśleć o możliwości atakowania celów naziemnych w WWII, bo nie tylko w finale tasiemki skończyły się nieco za szybko...
Opublikowano

Lub jeżeli wszyscy stracą taśmy sędzia zarządza lądowanie i wszyscy podczepiają nowe tasiemki i w z góry ustalonym czasie muszą wystartować, wtedy można nawet przedłużyć czas walki o ustalony czas na podczepienie...

Opublikowano

Lub jeżeli wszyscy stracą taśmy sędzia zarządza lądowanie i wszyscy podczepiają nowe tasiemki i w z góry ustalonym czasie muszą wystartować, wtedy można nawet przedłużyć czas walki o ustalony czas na podczepienie...

Dobre tylko jest jeden problem. Zabierało by to tyle czasu, że rozegranie zawodów w ciągu 1 krótkiego dnia było by niemożliwe.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.