Alina Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 zawody należały do tych najbardziej udanych, jednak była chyba dywersja-w podanym pysznym obiedzie było coś na uspokojenie i osłabienie ducha walki :rotfl: do zobaczenia w równie licznym i miłym gronie we Wrocławiu-co do pogody zapewniam,że nie będzie upału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Przyłączam się do opinii szanownej małżonki Równocześnie proszę Mirka o przekazanie szczególnego uznania sędziemu liniowemu. Gdyby tak wszyscy liniowi pilnowali strefy (nie tylko w aircombacie) to zawody byłyby bezpieczniejsze . Sprawdziło się też odbieranie kart przez sędziego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Świetna impreza i super organizacja. Wszyscy łącznie z Jagódką jesteśmy zadowoleni z wyjazdu. Dziękujemy i gratulujemy organizatorom za przygotowanie, po raz kolejny, tak super zawodów. Wasza eskadra jest wzorem godnym naśladowania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 to jeszcze ja dokładam kolejne zdjęcia pozdrawiam Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Gosiu, link który dałaś przenosi nas na galerię Huberta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Ten link powinien być prawidłowy :-) https://picasaweb.google.com/117745804478825652696/KrakowIIBitwaOWawelPazdziernik2011# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Gosiu, link który dałaś przenosi nas na galerię Huberta. hehe no tak to jest, jak się ma 5 tyś okienek naotwieranych ale Piotr już wyjaśnił sytuację mam trochę więcej zdjęć niż Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Na naszej stronie są już wyniki z obu kategorii strona Eskadry i bezposrednie linki do pdf'ow: WW1 i WW2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Przydały by się jeszcze wyniki cząstkowe po kolejnych rundach . Jeśli możemy poprosić organizatora o takie wyniki było by miło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ufff! troche się namęczyłem, ale chyba było warto: oceńcie sami oto moja mała impresja nt ostatnich zawodów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Rewelka i wielka przyjemność z udziału w takiej imprezie że już nie wspomnę o satysfakcji bycia jednym z 22 ! Jescze raz wielkie dzieki za świetną zabawę . Fim wyszedł rewelacyjnie i nie damsię z niego wyciąć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Przydały by się jeszcze wyniki cząstkowe po kolejnych rundach . Jeśli możemy poprosić organizatora o takie wyniki było by miło ...Dołączam się do powyższej prośby Marku, film pięknie zmontowany Ja natomiast pochwalę się filmem z finału WW1: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=PD2J1VHSCd0&feature=player_embedded Mam nagrany również film z finału WW II, ale tamten potnę, aby był trochę krótszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Przydały by się jeszcze wyniki cząstkowe po kolejnych rundach . Jeśli możemy poprosić organizatora o takie wyniki było by miło ... Proszę bardzo: Strona Eskadry wyniki szczegółowe dla WW1 wyniki szczegółowe dla WW2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Kurcze ale bajer :shock: W drugiej rundzie WWII jak silnik nie zawiódł przez 3 minuty to skończyłem na 3ciej pozycji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Zawody stały na bardzo dobrym poziomie co potwierdzają wysokie wyniki punktowe oraz stosunkowo niewiele kraks. W finale ww2 już po półtorej minuty nie było w powietrzu tasiemek a w finale ww1 co widać na powyższym filmie pod koniec latała tylko jedna "przejęta" tasiemka i wielkim zainteresowaniem cieszyły się słupki. Mnie mimo 5-ciu cięć i ochrony też zabrakło punktów aby załapać się do finału ww2 ..... mam cały rok żeby ćwiczyć :rotfl: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 W finale ww2 już po półtorej minuty nie było w powietrzu tasiemekI dlatego chyba warto pomyśleć o możliwości atakowania celów naziemnych w WWII, bo nie tylko w finale tasiemki skończyły się nieco za szybko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Lub jeżeli wszyscy stracą taśmy sędzia zarządza lądowanie i wszyscy podczepiają nowe tasiemki i w z góry ustalonym czasie muszą wystartować, wtedy można nawet przedłużyć czas walki o ustalony czas na podczepienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Lub jeżeli wszyscy stracą taśmy sędzia zarządza lądowanie i wszyscy podczepiają nowe tasiemki i w z góry ustalonym czasie muszą wystartować, wtedy można nawet przedłużyć czas walki o ustalony czas na podczepienie... Dobre tylko jest jeden problem. Zabierało by to tyle czasu, że rozegranie zawodów w ciągu 1 krótkiego dnia było by niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 ee tam panowie bo przekombinujemy podczas wojny niejeden pilot wylatał swoją kolejkę lotów bez żadnego zestrzelenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi