skuter Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Byłem w ubiegłym roku jako widz i wybieram się również w tym roku. Bardzo fajna impreza. Mam nadzieję że pogoda dopisze. Można przywieźć dwa modele do postawienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semp Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zaproszenie Sportowy Klub Modelarski w Bobrownikack zaprasza wszystkich modelarzy lotniczych na IV Piknik Modelarski w Bobrownikach. Impreza odbędzie się na lotnisku klubu w Bobrownikach w dniu 29.08.2015 w godzinach 9-19. Zapraszamy na świetną zabawę i tradycyjnie na żurek i grila . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jak zwykle fajna impreza a ja.. nie mam z kim jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Andrzej,dorzucasz się do paliwa i mogę Cię zgarnąć rano na piknik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 To chyba wstaniesz o 5 rano o 7 u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Nocke mam ;/ także nic z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ja też mam nocke ale trzeba się poświęcić bo impreza fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Jeszcze ciepłe , pierwsze zdjęcia z dzisiejszej imprezy I krótki filmik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shock Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 No cóż napisać ??? że znowu fajny piknik,że pyszne żarenko,fajni ludzie, że pogoda dopisała,że za rok znowu przyjadę . Będąc czwarty raz z rzędu uważam że znowu IM wyszła organizacja ,warto tu przyjechać. Z ciekawostek ,zaskoczyło mnie że Achim został "pobity" w lataniu 3D przez naszego lotniskowego kolegę Konrada no ale cóż ,młodość rządzi . Szkoda że na koniec trzepłem Ge-Be ale w sumie ulga że nie muszę już nim latać/walczyć . I fajnie że co któraś koszulka z pilotów, to RC Team Kęty . No i ciekawa ta wojna o ten Browar . I na koniec, Bacfire rządzi ! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Było fajnie. A czy Achim został "pobity" ?, kwestia dyskusyjna More fotos u mnie http://motylasty.blogspot.com/2015/08/piknik-rc-bobrowniki-2015.html 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Kolejny piknik przeszedł do historii , zapisał się na jej kartach jako wspaniała impreza.Pogoda początkowo nie nastrajała optymistycznie, ale było nieźle, a może nawet i dobrze że było pochmurno, w przeciwnym razie słoneczko od samego rana zapewne ,,skopało by wszystkim tyłki,, Po kilku godzinach dawało nieźle czadu, Było co oglądać i podziwiać, po prostu działo się... a dowodem tego są foty. Oczywiście grupowe to podstawa A zatem ... powspominajmy co działo się w Bobrownikach Spikerka dostarczała wyczerpujących informacji. No i oczywiście samoloty , obsługa naziemna i garść humoru Piękne maszyny, kapitalne przeloty i akrobacje i rzecz jasna doświadczeni piloci, czego można chcieć więcej. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Było fajnie. A czy Achim został "pobity" ?, kwestia dyskusyjna Tomek ,oczywiście że dyskusyjna ! Ja napisałem o swoich osobistych wrażeniach , i jakimś tam doświadczeniu z poprzednich pikników. Znam Achima i i wiem że ma mega umiejętności w lataniu ,jednak jeśli byłeś na poprzednich piknikach to wiesz jak latał, a na tym po prostu latał "na pół gwizdka" ,może to kwestia innego modelu... Nie da się też ukryć iż w "kuluarach" słychać było głosy modelarzy że Konrad po prostu wymiata a i sam prowadzący piknik przecież skomentował iż takiego pokazu tu nie było . I tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zapraszam do obejrzenia filmów z pikniku: Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Z naszego punktu widzenia ) Impreza Rewelacyjna !!! Miło nam było zaprezentować Wam naszą Bitwę o Browar ,którą zresztą cały czas dopracowujemy (uczymy się na błędach ) Specjalne podziękowania dla ekipy IKARA z Katowic że zechcieli dołączyc do naszej bitwy Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Organizatorów Pikniku i zapraszamy do Raciborza 13 września gdzie odbędzie się VIII Miedzynarodowy Piknik Modelarski szczegóły tutaj http://pfmrc.eu/index.php?/topic/56110-viii-mi%C4%99dzynarodowy-piknik-modelarski-w-raciborzu/ aaaa zapomniałem chciałem się tylko spytać czy nie podarujecie nam kawałek tego wspaniałego pasa startowego ))))) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 No to lecimy dalej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Piykne dajesz dajesz więcej!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Piykne dajesz dajesz więcej!!! Dwoje się i troje Będzie więcej ale muszę trochę odreagować od sprzętu foto i fotek. Przeważnie po takiej robocie nie mogę patrzeć na swoje foty i sprzęt dłuższy czas, a już po wczorajszym to ,,do kwadratu,, bylem po nocce i mało na pysk nie padłem. Ale co tam damy radę Puki co muszę zabrać swoje latadło i sobie polatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Parę fotek ode mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Spoko Bogdan a że zapytam do Raciborza do nas na piknik 13 Września wpadniesz popstrykać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Nie no prawda jest taka, że Konrad i Achim to ........ Faktycznie Achim w mojej opinii jakoś tak bardzo zachowawczo tym razem. Ongiś był u nas w Tarn-Górach polatać i szczęki do dzisiaj szukam. A po pikniku dochodze do wniosku, że czas po latach zmienic hobby, zabieram się za łowienie ryb, albo i szachy korespondencyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi