janegab Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Powitanie wiosny na Lubstowie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Polatałem od 7 -mej rano! Pizgało rowniotko trza było wyladowac i założyć glazejki-dubelt -pat. ARABA.. Cieplo było od południa wróciłem zaparowany i "utośtany"...ledwo dycham...ŻYWIEC... Wietrzony był mystic a toxik= paskud uczył mnie latać..wywijal się jak żmija..dymało na maxa..Na Lubstowie mialem niespodziankę-wykopły" szkodniki " rów odwadniajacy wokoł wyrobiska..jutro powtórka.. ZAPRASZAM..Jutro zapowiada się super Starogród jak ktoś przyjedzie zajadę bo latam na Lubstowie jak samotny wolf.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jutro Starogród dla mnie odpada. Cały dzień jazda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dzisiaj na LUBSTOWIE ....BAAAA....JKA....są fotki ale to nic nowego...wiec nie zamieszczam ....może wieczorem ..zrobi to mlody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Wczoraj...LATO...na Lubstowie...+23 ...i super wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Wczoraj było pięknie, ale wiatr w Starogrodzie był z południa. Cały dzień za kółkiem . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Jacku..wiater od południa był do 10-tej pozniej BAJECZNIE - południowy zachód ..PROSTOPADŁY...miałem towarzystwo w powietrzu jakiegoś dużego robala..latajacego...a dołem figlowały sarenki "dzikie" te co nie daja a uciekają...Hi..Hi.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Piątek Lubstów/ wschod-Police/ wiater prostopadły jak w mordę strzelił...zapraszam od południa 6m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Rusko było dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Piątek Lubstów/ wschod-Police/ wiater prostopadły jak w mordę strzelił...zapraszam od południa 6m/s ... czwartek- piątek robota w 3 city od rana do wieczora, sobota- niedziela dom (niedziela może lotna z 3 godziny) i poniedziałek- wtorek Słupsk robota od rana do wieczora Szczęśliwie od niedzieli dzień dłuższy to można na przydomowym lotnisku pokręcić się z godzinę po pracy Dzięki za zaproszenie ps. jak ja bym chciał być na emeryturze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 ... czwartek- piątek robota w 3 city od rana do wieczora, sobota- niedziela dom (niedziela może lotna z 3 godziny) i poniedziałek- wtorek Słupsk robota od rana do wieczora Szczęśliwie od niedzieli dzień dłuższy to można na przydomowym lotnisku pokręcić się z godzinę po pracy Dzięki za zaproszenie ps. jak ja bym chciał być na emeryturze Krzyśku tylko zabrać do 3City.modele i do Mechelinek lub betlejem..koledzy tam latają.. Ja zamykam zaklad na 2-3 godz.."zaraz wracam"...dobre i to..polatanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Z utęsknieniem czekamy na zmianę czasu na bardziej lotny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Spakowanym..naładowanym. na jutro .toxik-mystic..od poludnia 6m/s w rozpisce a jak znam Lubstów 8-9m/s w zakladzie "ZARAZ WRACAM"...na taki czekam po kilka miesiecy a loty na stronie zachodniej wspaniale-dojazd-lotnisko..ZAPRASZAM..potrzebny fotoreporter/ ka W Karkonoszach deszcz ze śniegiem jak oni biedaki tam latają pewno nie daja proboszczowi na tacę o pogode .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ja zamykam zaklad na 2-3 godz.."zaraz wracam"...dobre i to..polatanie.. ...też mi się udało zamknąć zakład znaczy wrócić wcześniej z Gdyni i godzinka polatana pod wieczór 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Wczoraj i dzisiaj wspaniałe warunki na klifach LUBSTOWA..teren godny mistrzostw swiata..na wiatr wschodni..BAJKA.słońce poezja...fotki niebawem../ kto daje na tacę ma wiatr../ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Super!!! Widać że słoneczko już cię nieźle opaliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Lubstów wiater szkolny.. ale sobota szykuje się OK..Sroda UNISŁAW. Jaccy na pewno nie odpuści.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zapowiada się fajnie Lubstów na środę -ZACHÓD /Zofia/ 8-9 m/sek . Rozważam wypad na starogród-unisław ale zmienne prognozy.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 W Starogrodzie też ma wiać. Może się wyrwe z pracy na chwilę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dziś Lambada na Lubstowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi