Picasa127 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dominik,ale wynalazłeś zabytkowy filmik . Ten model to już przeszłość ,nadchodzi nowe . Sprzedałeś swoją Extrę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dominik,ale wynalazłeś zabytkowy filmik . Ten model to już przeszłość ,nadchodzi nowe . Teoretycznie jak sprawdzi się pogoda to w przyszłą niedzielę planujemy jakieś loty . To daj wcześniej znać czy będziecie, wpadnę polatamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jeśli pogoda się sprawdzi w niedzielę planujemy jakieś loty .Kto zainteresowany to zapraszam . Ja na daną chwilę planuję polatać tym o czym mogę napisać -jak się na ma co się lubi to się lubi co się ma ,przynajmniej czasowo. Na bank doszło mi +10 do zawisu dzięki autografowi Artura Kielaka na stateczniku. Tegoroczne plany modelarskie ,przynajmniej moje to ....a o tym kiedy indziej . Przypominam o spotkaniu organizacyjnym !!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 O cholercia*,* zazdroszcze autografu, ja juz szykuje su na niedziele a Virusa na jutro ;D. Co do spotkania kęckich modelarzy dostalem sms o spotkaniu wiec czuje sie zaproszony bede na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ja już je znam , z tym autografem to model będzie sam 3D kręcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Rafał toś se podniósł poprzeczkę tym autografem. No nie wypada z takim autografem kręcić akrobację gorzej od jego autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Rafał toś se podniósł poprzeczkę tym autografem. No nie wypada z takim autografem kręcić akrobację gorzej od jego autora To w taki razie dobrze że od jurgisa kairysa nie dostal autografu ;P EDIT Jutro tj.sobota ma być słaby wiatr wybiera się ktos polatać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Słyszałem że już dziś w Kętach ostro ktoś upalał modele ,może się chłopcy pochwalą... Ja niestety nie byłem w stanie dotrzeć bo przygotowywałem się na jutro . Z szokującej pogody w piątek (opady śniegu) dziś już było wiosennie a jurto cały kraj w słońcu -byle nie wiało zbyt mocno. W moim przygotowanym modelu bardzo optymistycznie wyszła waga jak na model 224 rozp. Kompletny model do lotu z 20 ml nie wytankowanego paliwa, waży tyle ile pokazuje zdjęcie -to bardzo dobry wynik. Ciekawe jak to odbije się na własnościach lotnych ?? pewnie korzystnie , choć jak to Kazek dziś podsumował ,najsłabszym ogniwem jest pilot ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzisiajsze piękne latanie z Bogusiem, i nawet Kazek był popatrzeć co tam wyprawiamy na niebie. Boguś i jego solius Było ich dwóch No i mój dzikus 2 pakiety wylatane z mojej strony, latało się jak zwykle nieziemsko lekki wietrzyk fajnie sie lądowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 No słyszałem Andrzej że ponoć zżyłeś się z modelem i latasz wyśmienicie. Cieszy mnie że kolejny zadowolony docenia ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 No słyszałem Andrzej że ponoć zżyłeś się z modelem i latasz wyśmienicie. Cieszy mnie że kolejny zadowolony docenia ten model. Wyśmienicie hmm skoro tak mówią to możliwe hehe, ale już sie nie moge doczekać jak zacznę kominy termiczne łapać wtedy to będzie frajda i latanie po 30/40min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Virus bez problemu łapie termikę ,oczywiście trzeba umieć ją znaleźć . Nierzadko wisiałem w powietrzu po kilkadziesiąt minut lądując z powodu karku który mówił dość lub z obawy przed wessaniem modelu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 ja też już gotowy na jutrzejsze latanie Pan Fly też gotowy oblatać Blada , właśnie kończymy spożywać sok z gumi jagud i ustawiać Blejda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 właśnie kończymy spożywać sok z gumi jagud i ustawiać Blejda . No to mam obawy czy to nie będzie latać tyłem do przodu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Rafcio wszystko jest w porzo smigło jest cofające i Miro ma problem z radiem , bo co bindujemy odbiornik to leci nam Rmfmaxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Krótki filmik z udziałem ,,Insekta,, i jago właściciela w przygotowaniu.Pogoda bajeczka, latało się pięknie, można było popuścić wodze fantazji. Coś mi się widzi że jutro będzie kupa nie latanie, chyba że z samego rańca.Koło południa i po południu będzie nieźle dmuchać wiatrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ja osobiście mogę być z samego rana SU gotowe do akrobacji a do świruska ładuje pakieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jaki tam wiatr Boguś ,do 5 m/s zapowoadają , o 11 się meldujemy z Pan Flayem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Też miałem zamiar jutro polatać ale niestety na I.C.M pokazują silny wiatr powyżej 10 m na sekundę , w takim razie przerzucam się na narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jaki tam wiatr Boguś ,do 5 m/s zapowoadają , o 11 się meldujemy z Pan Flayem Spoko ja tam się nie znam na wiatrach ale chętnie przyjadę i popatrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi