sbogdan1 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Rafał niechce żebym go dał Film zarąbisty w połączeniu z fotami Bogdan ,nadchodzą ciepłe dni i znowu będziemy focić i kręcić a potem wrzucać na forum,raz lepsze a raz gorsze i gites No dokładnie Miro Przynajmniej ożywiło się tu przez chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 WŁAŚNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 twu twu twu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 pluję a teraz musze wycierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 To macie jeszcze jeden filmik http://youtu.be/nRmBZsbv_VE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Te Spilberg ,fajne ale pasował by jakiś bardziej wesoły,dynamiczny bit bo miałem wrażenie że to jakiś grobowy filmik tak wiem,wiem uczysz się .Dobrze Ci idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Te Spilberg ,fajne ale pasował by jakiś bardziej wesoły,dynamiczny bit bo miałem wrażenie że to jakiś grobowy filmik tak wiem,wiem uczysz się .Dobrze Ci idzie. Rafał zauważ o której to klecił, jedno oko pewnikiem miał zamknięte,sen go pewnie dopadł nie wiedział co czyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Hehe akurat taki podkład był i tak już zostawiłem , obiecuje poprawie się następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Widzę że tu mania filmowców się rozkręca hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Żeby nie było że się opieprzam w domu skromna focia . Zapowiada się kolejny tydzień nielotny przez pogodę to chociaż nadgonię z robotą . Ten tydzień jest krytyczny w związku z pewną decyzją ... (aż mi lżej jak to napisałem ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 No ,kamień z serca.Krytyczna decyzja oddalona ... Mam i ja ,w zasadzie będę miał niebawem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Fajne malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Malowanie to wariacja na temat tego modelu http://www.rc-network.de/forum/showthread.php/382125-Chocofly-Avanti-F3B-vs.-Avanti-F3F Co prawda byłem mocno zes...y co z tego wyjdzie ale Michał sprostał .Dla mnie ,na razie bez macania, znakomicie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Coś innego. Jednak model w czerwieni zawsze dobrze wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Malowanie faktycznie świetne. świetnie też wygląda malowanie tylnego usterzenia. W tym malowaniu Toxic prezentuje się bardzo rasowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Kondzio a Ty co ,masz wizję ? na PW proszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Rafał - gratulacje. Malowanie pełen odjazd. Uważaj aby te czarne kwadraciki przy szybkich nawrotach nie pospadały, bo bez nich nie będzie to samo Na lewym skrzydle już się poprzechylały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 O kurde blade ale extra malowanie *,* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 No ,kamień z serca.Krytyczna decyzja oddalona ... Mam i ja ,w zasadzie będę miał niebawem msg-1883-0-97306300-1460475733.jpg Gratuluję Rafał Malowanie przepiękne, to kiedy sesja foto ? Coś mi się widzi że Marcin chyba przemaluje swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 A tam, to wzór zastrzeżony . Gorzej jak się gdzieś przyora... Do sesji jeszcze daleko,zanim się uzbroi,oblata, to Kazek kilka razy skosi lotnisko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi