Marcin.O Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 No to jutrzejszy dzień zapowiada się grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 No to każdy dziś przy paciorku dorzuca zdrowaśkę za pogodę . Przepowiednie są średnio optymistyczne ,miejmy nadzieję że się nie sprawdzą jak to bywa ostatnio . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Według prognozy pogody ma być przewaga chmur , temperatura do 19 stopni , wiatr pn.-wsch do 15 km/h , opad deszczu 0% także nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ja też mam jutro zamiar ulotnić u Was Diablotina ...nareszcie... Muszę się odprężyć i mam nadzieję że się uda Łukasz no to jesteśmy umówieni ty oblatujesz diablo ja katanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 A ja jak zwykle nadal uziemiony -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Endriu areszt domowy masz czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Endriu areszt domowy masz czy co ? Brak $$, serwa nadal niema co mnie doprowadza powoli do stanu białej gorączki , latam sobie viruskiem wkoło komina jedynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 To se Su naładuj na jutro , ja Ci Xq powera pożyczę , założysz se na lotnisku i problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Uznali reklamację tego serwa Andrzej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 To se Su naładuj na jutro , ja Ci Xq powera pożyczę , założysz se na lotnisku i problem rozwiązany Jeszcze mi sie zdupcył czujnik na wywoływanie iskry po wypłacie go kupuje. Panowie wpadne jutro do was ze świrusem Rafał Serwo poleciało do pelikana i części nie mają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Też mam to Ci dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Halotron ? To masz gratis jak dotrzesz ,no piwo musisz postawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 O widzisz już masz dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Panowie nawet nie wiecie jak mi sie gęba cieszy aaa no i świeca bo tą wymieniłem strasznie malutką iskre już miała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Taaa a silnika nie potrzebujesz nowego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Tzn co świece potrzebujesz czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Świece halotron i serwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Halotron i serwo mamy , kto ma świece Andrzejowi pożyczyć ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Oj tam ,wykręci się z jakiegoś modelu jak trzeba będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 No to każdy dziś przy paciorku dorzuca zdrowaśkę za pogodę . Przepowiednie są średnio optymistyczne ,miejmy nadzieję że się nie sprawdzą jak to bywa ostatnio . Trochę kupa się zapowiada, ale myślę że mimo to będzie OK http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi