DODO7703 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Loty udane nic nie urwane ostatni model wylądował o 20 : 30 szkoda że pas jest nie oświetlony pewnie loty trwały by dłużej ale tak jest dobrze dzięki za kiełbaskę była smaczna do następnego razu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 No to pięknie dosiedzieliście na lotnisku, ja bym jeszcze został ale poszło pięć pakietów a zapomniałem ładowarki. Mimo to wylatałem się dziś na maxa, nieco inne ustawienia SOLIUSA i teraz naprawdę lata jak marzenie.Dominik to Twoje lotniskowe BUGI jest kapitalne, fajnie to śmiga,od taka kosiarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jak oblot Jantara? Udał się? Jantar szczęśliwie oblatany, lata jak marzenie oczywiście dzięki Jankowi za hole Katana Leszka to petarda , a Piper Dominika lata sam Pogoda późnym popołudniem zrobiła się super i wykorzystaliśmy ją na maxa Ogólnie dzień zaczął się dla mnie kiepsko za to fajnie skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 No to jeszcze kilka fotek naziemnych, tak mi się spodobał ten mikrus że .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Zdjęcia Bogdan wyszły bardzo ładne , szkoda że nie zostałeś dłużej przecież byśęujęmy ci naładowali pakiety , najfajniej się lata po południu i pod wieczór ,a te kiełbaski wieczorem dopiero jak smakowały , palce lizać . Dzień bardzo był udany Janku bardzo dziękuję, fajnie że przyjechaliście, przynajmniej sam nie musiałem latać. Warunki naprawdę były super, tym bardziej to co wspominałem wcześniej zmieniłem ustawienia w Soliusie i lata jak marzenie.Z Łukaszem pośmigaliśmy Solkami no i terenówka Dominika mnie urzekła. Ja w sumie byłem od 10 rano więc trochę byłem umęczony a pakiety faktycznie mogłem u Was podładować. Ale jeszcze nie raz zapewne będziemy wspólnie latać. W każdym bądź razie dziękuję Wam i wszystkim którzy byli w tym dniu na lotnisku, za wspólne loty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Boguś te Twoje zdjęcia trzeba wysłać producentowi tego auta bo Super wyszły i bardzo efektownie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Boguś te Twoje zdjęcia trzeba wysłać producentowi tego auta bo Super wyszły i bardzo efektownie wyglądają. No właśnie, może dali by taki wozik w prezencie do dalszych testów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jak widać wczoraj lotnisko pracowało na dwie zmiany . Od 10-tej do ok. 15-tej i od 15-tej do wieczora. Bardzo spontaniczne spotkanie i odwiedziny zacnej grupy z Rudy Śląskiej i Zabrza podniosło rangę wczorajszych lotów. Dotarcie reszty gości ,z Zembrzyc,Izdebnika,Krakowa dopełniło reszty ,szkoda że musieliśmy się trochę wcześniej zwinąć z Marcinem ale wcześniej zaplanowane afterparty wymagało przygotowania (bardziej ze strony kobitek ) Dziękujemy za odwiedziny chłopakom z Rudy ,na bank wpadniemy tam niebawem . Ode mnie będą filmy jak się wgrają na YT niebawem (niestety najlepszy z Perkozem wyszedł fatalnie ,krople mżawki na obiektywie,nawet nie wstawiam ) Boguś naprawdę się poświęcał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Fajne Rafał A masz może fotkę z Astrą byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Boguś ,mam jak najbardziej. Wiem że modelik Ci się spodobał więc to uwieczniłem. Dodam tylko że to model Astra z Top Modelu o wadze ok 800 g. kolegi z Bielska -Białej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Dodam tylko że to model Astra z Top Modelu o wadze ok 800 g. kolegi z Bielska -Białej A dokładniej z Pietrzykowic koło Żywca Pozdrawiam i myślę że do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 To prawie rzut beretem .Sorki za pomyłkę . A czy jest film z oblotu Katany Leszka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Potwierdzam ... model szybowca - Astra, jest bardzo fajna, nie ukrywam że spodobała mi się bardzo.Budowa konstrukcyjna, lekka, na szybki wypad w plener z szybowcem jak najbardziej, stosowny plecak na model, rowerek i można miło spędzić czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 To prawie rzut beretem .Sorki za pomyłkę . A czy jest film z oblotu Katany Leszka ? Rafał mam filmiki tylko nie wiem jak je za bardzo dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Rafał mam filmiki tylko nie wiem jak je za bardzo dodać Lesław najlepiej wgrać na You Tube i podlinkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Na YTube je masz ? to proste .Pisząc posta ,kopiujesz z paska wyszukiwarki link/adres filmu (puszczasz film i kopiujesz cały adres) i wklejasz w posta .Powinno się wyświetlić bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Na YTube je masz ? to proste .Pisząc posta ,kopiujesz z paska wyszukiwarki link/adres filmu (puszczasz film i kopiujesz cały adres) i wklejasz w posta .Powinno się wyświetlić bez problemu. Pierwsze starty i lądowania mojej nowej katany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 W zasadzie to już ostatnia seria zdjęć z wczoraj, no chyba że coś tam się jeszcze wykluje. I jeszcze taki mały przerywnik foty się robiły a ja zdążyłem dwa razy z rzędu obejrzeć filmik i pewnie zrobię to jeszcze raz albo więcej. Polecam gorąco koniecznie pełny ekran, ja patrzyłem z rozdziawioną gębą. Mimo to że siedziałem wygodnie a lęku wysokości nie mam, kilka razy nogi mi zmiękły Pejzaż bajeczny, tereny powalają a samo szybowanie i przeloty bajeczne. a czym latali hoho jest wyszczególnione na końcu, TOXA nie było ale chyba VIRUS jakiś przemkną. No chyba że to jakiś inny insekt. A jednak jeszcze coś znalazłem, miłego oglądania. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Filmik znakomity ! niesamowite widoki ,bajeczny krajobraz.Może kiedyś ,gdzieś w przyszłości ... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 O ale mam fajowe zdj z Virusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi