Krystian_98 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Musimy poczytać instrukcje i dobrać odpowiednią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Ja swojego docierałem na takiej mieszance Castrol Racing 2T w stosunku 1:25 (45ml oleju na litr benzyny) wypaliłem tej mieszanki 3l, a teraz mam 1:30 4l i przechodzę na 1:25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Cześć Jak już się tak chwalicie hehe makieta DA-18 2,7 metra przygotowana do pierwszych oblotów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Po małej wyprawie pustym samochodem na Słowację (niestety nie mogłem w tym uczestniczyć) powrócili zapakowani po sam dach ... Świry no, co tu dużo mówić 20160506_184155.jpg 20160506_184311.jpg 20160506_184341.jpg 20160506_184353.jpg 20160506_184604.jpg 20160506_190851.jpg A na deser z auta wyciągnęli to ... 20160506_184848.jpg RCTeam Kęty rośnie w oczach .. w tym roku z przytupem (A to jeszcze nie koniec ) Model bardzo ładny kolorystycznie super oby się dobrze sprawował pozdrawiam Mam obawy czy na jesień w takim tempie wystarczy miejsca na lotnisku na wszystkie modele ale z drugiej strony to dobrze pozdrawiam RC TEAM KĘTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Nie wiem jak to napisać ale dziś pojawił się kolejny nowy model na naszym lotnisku. Co prawda nie oblatany bo wiatr spory ale silnik odpalony ,model gotowy do startu . Su -29 Sebart wersja V1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Janek, 224cm rozpiętości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Janek ,kabinka jest przezroczysta tylko b.ciemna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Czy Wy tam przypadkiem nie dokopaliście się cichaczem do "złotego pociągu"? - pozdrawiam całą ekipę .Druga sprawa dlaczego dźwignia gazu w OS-ie do wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Janek ,kabinka jest przezroczysta tylko b.ciemna No i tak w ogóle to że pochwaliłeś się modelem to jedno ,a drugie to wypadało by napisać co to w ogóle jest Ni to akrobat ,ni to holownik,ni Piperek co to jest do cholery ? .Model opracowany przez Czecha Jana Spatnego jako wielozadaniowy model rekreacyjny produkowany przez Pilota. Gratuluję Miro nabytku . To Sky Wolf z Pilota RC -tak powinien wyglądać po złożeniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Fakt ,nic nie napisałem bo syn mnie praktycznie po części wyręcza, a ja skupiam się na składaniu wraz z Marcinem.Myślę że ten model spełni w końcu moje oczekiwania,bo jest do niedzielnego latania jak i ma zacięcie do akrobacji,no i do holowania też się nadaje,ale serce musiał by mieć większe ale to już bajka przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Czy Wy tam przypadkiem nie dokopaliście się cichaczem do "złotego pociągu"? - pozdrawiam całą ekipę .Druga sprawa dlaczego dźwignia gazu w OS-ie do wymiany? Dlatego, że oryginalna dźwignia trzyma się na jednej śrubce, nie ma tam żadnego wieloklina i całość może się popuścić, a wtedy nie ma sterowania przepustnicą. Ja w swoim GT60 też to wymieniałem na coś takiego http://www.modelemax.pl/product_info.php?products_id=10216 i z tego co wiem Kazek w swoim OSie też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Mirek no powiem Ci że to kawał maszyn, taki powietrzny dromader...Gratuluję nabytku.PS. Jak tam kamerka rozpracowana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 dzięki ,kamerka chodzi i wkrótce jakiś filmik się odpali w temacie antaresa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Dlatego, że oryginalna dźwignia trzyma się na jednej śrubce, nie ma tam żadnego wieloklina i całość może się popuścić, a wtedy nie ma sterowania przepustnicą. Ja w swoim GT60 też to wymieniałem na coś takiego http://www.modelemax...oducts_id=10216 i z tego co wiem Kazek w swoim OSie też. Dzięki,nie zwracałem na to uwagi a wkrótce chce odpalić swojego Os-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Mirek super model polatamy w tandemie No flota ciekawych górnopłatów się rozbudowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 i o to cały czas biegało Kazek,to młodszy brat valianta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 To fajnie że przeżroczysta ta kabina jest , ładny i ciekawy samolot ma swój styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Świetnie rozwiązano dostęp do środka ,kabinka z przodu się otwiera,przypatrzcie się na fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Dokładnie,maska też jest przykręcana od środka górą na jednej śrubie a dołem na dwóch ,tak że mocowania nie wida Serwo gazu też ma dwa rozwiązania ,mocowanie do przygotowanych otworów ( lewy lub prawy) wewnątrz modelu lub lużny domek do montażu wedle uznania pod maską. Podwozie węglowe wraz z kołami i owiewkami ,oraz kompletny zestaw akcesoriów. Co jest ciekawostką to to że klapy można zintegrować z lotkami i pracują razem ,bo wychył jest możliwy do góry i na dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 W TAKIM TEMPIE RC TEAM KĘTY MOŻE TAK WYGLĄDAĆ W PRZYSZŁOŚCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi