Mirek Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 DODO nie ma tak żle,to nie koniec z tego co mi wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 :D dobre ,dobre . Myślę jednak że nadal pozostaniemy grupą pasjonatów latających na wynajętym poletku . Fakt iż ten sezon to wysyp modeli jak prezenty z wora Mikołaja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 ... Myślę jednak że nadal pozostaniemy grupą pasjonatów latających na wynajętym poletku . ... Rafał w niczym to nie przeszkadza żeby latać takimi jak na fotce wyżej. W grupie siła i kto wie czy się nie dorobicie (na zasadzie zżuty na coś takiego) a poletko trawiaste w niczym nie przeszkadza bo sobie radzi bez problemu z trawiastych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Mikołaj dostał po worku no i się wysuło Rafi ,a kiedy ty wystrzelisz w powietrze tym wentylatorem?bo potęga w nim słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Czy ktoś się wybiera do Nowego Targu na zawody szybowcowe rc Sobota i Niedziela 14-15 Maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 A daj mi spokój Miro ... chopie te Phasory to idą chyba przez Honolulu ale jest światełko w tunelu . Silnik ma być w przyszłym tygodniu ,jeśli będzie do max czwartku to może polecę w sobotę/niedzielę ... Szybciej to i tak Marcin zalata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 no to w sobotę ,bo w niedzielę jade do Mikołaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Filmik z docierania OSY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Tylko kuzela brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ładnie chodzi ci Mirek ten silniczek , będzie z niego pociecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Witam kolegów dzisiaj dokonałem nowego zakupu do latania Extra 260 2,2 metra rozpiętość 2 metry długość silnik dl 50 cm , śmigło wess no i parę fotek modelu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Ładna maszynka , brygada się powiększa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Gratulacje . Model którego miałem być niegdyś właścicielem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Dzięki Janku Gratulacje . Model którego miałem być niegdyś właścicielem ... Rafał jechałem po ten model w ciemno poza tym , że widziałem kupę zdjęć 500 kilometrów jazdy ale jak go zobaczyłem na żywo super zadbany sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 super machina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 super machina Dzięki Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Leszek to teras będziesz śmigać życze udanych lotów. Rafał czy dzisiaj odbyły się jakieś loty w Kętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Leszek to teras będziesz śmigać życze udanych lotów. Rafał czy dzisiaj odbyły się jakieś loty w Kętach Dzięki no myślę , że będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Rafał czy dzisiaj odbyły się jakieś loty w Kętach Niestety nie odbyły się oficjalne loty. Wiatr wyprostował rękaw i był mocno zmienny więc odważnych brak. Ale wydarzyło się dziś coś fajnego co za niedługo pokaże Krystian :D P.S "Złoty pociąg" faktycznie odkryto w Kętach lub okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Witam, witam ! Jak już Rafał napisał, wydarzyło się coś fajnego Po raz kolejny moja zaufana ekipa pojechała na zakupy, tym razem z Rafałem (w których raz jeszcze nie mogłem uczestniczyć) No i tym razem mnie nie zawiedli ponieważ prezent przyjechał dla mnie Teraz takie małe co nieco ... Extra 300 Extreme Flight 88" 2.24cm rozpiętości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi