amks22 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 No no Boguś, ja przejmuję Twój aparat , Ty latasz a ja focę . Ostatnio mi to całkiem wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 No no Boguś, ja przejmuję Twój aparat , Ty latasz a ja focę . Ostatnio mi to całkiem wychodzi Kazik nie widzę problemu, z materiału foto wynika że jest bardzo OK ...wiec moje uznanie, wszystko pięknie w kadrze siedzi no i jest co oglądać, super, naprawdę bez picu, tym bardziej że te podniebne ścigacze nie tak łatwo ustrzelić. No i obowiązkowo Twój podpis na fotce musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Faktycznie Kazek zrobił się nam ostatnio jakiś fotograf . Za to ja mam mega ciekawe fotki czegoś co zagości na naszym lotnisku. Wymiary to 2000x700 pomalowane proszkowo ,stabilne,proste, zajebiste ! Wisienką na torcie jest nasze logo i śmigło (będzie pomalowane na biało) Będzie gdzie kłaść aparatury. Mam nadzieję że amatorów cudzej własności nie skusi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Taki mały 20min przerywnik, koleś jest totalnym mistrzem jak dla mnie, co prawda to nie ten typ modelarstwa ale polecam obejrzeć, co potrafi zrobić z modelem samolotu wyjętym z pudełeczka, do tego fajna muza, przyjemnie się ogląda No Rafał przyznam że robi wrażenie ten piękny stół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 To wyłączna zasługa Seby . Na tym stole będą stać puchary na pikniku na Żarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Śmigło nie na biało tylko jak orginał w kolorze drewna Szacun dla Seby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ono było chyba białe, jest zeszlifowane do podkładu.Kolor nie ma znaczenia ,chodzi o zabezpieczenie przed warunkami atmosf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Lakier bezbarwny też da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jeszcze taki filmik z wypadu na Lipową Szd-52 Leszka https://youtu.be/GddzDE9Nnz4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Taniec Leszka na końcu wymiata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Już wkrótce na lotnisku Rc Team Kęty będziemy testować Respecta , prace postępują bardzo szybko i myślę że końcem lipca pierwsze loty Kilka fotek od producenta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Napisze krótko- Nareszcie !! . Prezentuje się znakomicie .Gratulacje . Szkoda tylko że na Żarze nie poleci ,chyba że pociśniesz ze składaniem (pomożemy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Śliczny jest....Kołpak świetny strzał w dychę, łopaty po złożeniu tworzą ładną linie areo...wraz z kadłubem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ja też napisze to co Rafał , Nareszczie Kaziu nie świruj do Żaru jeszcze jest troszkę i ogarniemy spokojnie składanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Wklejona wręga ,silnik na miejscu,łopatki kołpak jest ,reszta gratów leży na półce,w zasadzie ogarnięcie elektroniki i jazda . Damy radę . Chyba że Kazek chce z namaszczeniem i spokojem składać , w sumie co nagle to po diable.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Rafał dwa popołudnia i gotowe a co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Hehe no całe wyposażenie czeka spokojnie a dzięki uprzejmości producenta model będzie wstępnie uzbrojony . Niestety na Żar na pewno nie zdążę ogarnąć tematu, ale Valiant polata ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Piękna bestia jest i tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Witam Dzisiaj RC Team Kęty postanowiło odwiedzić Lipową. Dzień jak najbardziej udany, kilka zdjęć ode mnie i mam nadzieję, że mnie ktoś uzupełni Dotarli na lotnisko.. Ostatnie poprawki I zaczynamy latać Rafał stwierdził, że lądowanie na płaskim lądowisku jest dla słabych ... No to pokazał I pełna kulturka, stoliczek, grill, dzień spędzony na lotnisku, czego chcieć więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi