Shock Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Nie ma jak spontany na 330 km w jedną stronę i 600 euro ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ładny zielony zakup gratulacje, czy to rozpiętość 260 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Raczej 2.24 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Dzięki Janek Tak jak Rafał mówi 2.24m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapol Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Łukasz Yak bardzo się nam podoba, gratulujemy zakupu i czekamy na oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Dzięki Kacper Wstępnie planuję do niego wrzucić Silnik - DLE 61 Serwa - SAVOX SC-1232SG DIGITAL O ile silnik ma dobre parametry i opinie to co do serw nie jestem pewien. Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Grzesiek miał chyba takie w Extrze i sobie chwalił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Grzesiek miał chyba takie w Extrze i sobie chwalił . Ja miałem 1256TG które mogę polecić z czystym sumieniem , tych 1232SG nigdy nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Dzięki ;D Oblot dopiero na wiosnę, trzeba kompletować wyposażenie Wyjazd spontaniczny a w sklepie pustki. Dopiero przed świętami będzie dostawa. Łukasz grafika obłędna i ta soczysta zieleń, gratuluję nabytku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 No, dzięki tej zieleni będzie się dobrze po wylądowaniu maskował na lotnisku Takie pojawiam się i znikam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ja mam Łukasz serwa SAVOX SC - 0254 DIGITAL w Yaku 54 już parę lat i nie miałem nigdy z nimi żadnych problemów chodzą rewelacyjnie , polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 W takim razie na ten moment stawiam na serwa, które poleca Grzesiek. Skoro dobre i sprawdzone to nie ma co kombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Pogoda dziś była wyśmienita. Więc skorzystałem z okazji aby przetestować swoje latadło po przeglądzie, a że cały sezon SOLIUS służył mi bezproblemowo, więc postanowiłem go wyposażyć i przystosować do lotów kiedy słońce zniknie za horyzontem.Niby nic takiego ale dzięki temu lądowanie jak dla mnie bajeczne.W realu prezentuje się o niebo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Fajnie. A w poniedziałek w lokalnej prasie news: Czy Kęty odwiedzili kosmici? Komisja Antoniego M. będzie wyjaśniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Boguś,to ciebie tera w ogóle nie będzie w domu.a tak wogóle to kiedy ulotnisz większego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Boguś to ja dołączę do Ciebie ze swoim ,,statkiem kosmicznym,, ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Boguś,to ciebie tera w ogóle nie będzie w domu.a tak wogóle to kiedy ulotnisz większego? hehe Mirek no nie do końca, kiedyś spać trzeba. Ale zabawa po zachodzie słońca przednia, jeszcze sobie lotnisko doświetlę i będzie klimacik. Nawet skoszone wczoraj lotnisko prezentuje się świetnie po zmroku. Większy będzie ulotniony kiedy przyjdzie pora powstały nowe przemyślenie konstrukcyjne więc nie śpieszy mi się Łukasz zapraszam na wieczorne loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 "Żaba" przygotowana pod przyjęcie elektroniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Muszę przyznać że to zdjęcie z podświetloną płytą lotniska wygląda bardzo efektownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Chyba miała być spalina, ale ja tam się na tym nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi