Kristoferbp Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Bogdan, jak najbardziej Cię rozumiem w temacie sygnowania zdjęć w sieci. Sam fotografuję (to też moja pasja obok modelarstwa) i umieszczam zdjęcia na różnych portalach itp. Chciałem tylko zwrócić uwagę że, sygnaturka na środku zdjęcia troszeczkę psuje jego odbiór. Mimo tego powtórzę - zdjęcia rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 ... Nie raz już spotkałem się z tym że moje foty pokazujące model trafiały jako zdjęcie poglądowe do sprzedaży np. samolotu. Czy poniosłeś z tego tytułu stratę, albo ktoś uzyskał Twoim kosztem korzyść? Ja też oczywiście nie popieram nieuczciwego wykorzystywania czyjeś pracy, ale pamiętasz może na filmie Miś łyżki w barze na łańcuchu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Czy poniosłeś z tego tytułu stratę, albo ktoś uzyskał Twoim kosztem korzyść? Ja też oczywiście nie popieram nieuczciwego wykorzystywania czyjeś pracy, ale pamiętasz może na filmie Miś łyżki w barze na łańcuchu? Fajnie jest czytać ze zrozumieniem. Wiec jeszcze raz powtarzam to co napisałem - Robię to całkowicie bezinteresownie i nie mam nic przeciwko jak fota znajdzie się tu czy tam, niemniej jednak, jeśli ktoś chce wykorzystać moją prace, w dobrym tonie było by rzec słówko że ma taki zamiar. Są osoby które potrafią zapytać powiadomić i nie robię z tego problemu. Miejmy szacunek do innych i sami do siebie. Koniec tematu. Bogdan, jak najbardziej Cię rozumiem w temacie sygnowania zdjęć w sieci. Sam fotografuję (to też moja pasja obok modelarstwa) i umieszczam zdjęcia na różnych portalach itp. Chciałem tylko zwrócić uwagę że, sygnaturka na środku zdjęcia troszeczkę psuje jego odbiór. Mimo tego powtórzę - zdjęcia rewelacja. Krzysztof pomyślę o tym Pozdrawiam... Ciąg dalszy z minionej soboty... Plan lotu najważniejszy Widziane oczami Rafała Drobne regulacje i naprawy pt, ssanie I w górę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 "Widziane oczami Rafała" -dobre ,dobre !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Krzysztof / Kristoferbp fota dla Ciebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Boguś, nie wrzucaj już tych fotek bo zaczynam żałować że sprzedałem model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Andrzej za niedługo będzie sprzedawał to odkupisz... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Boguś, nie wrzucaj już tych fotek bo zaczynam żałować że sprzedałem model Grześ następna sesja z Twoją ,,żabką,,albo z.... Kurna albo odkupuj od Andrzeja albo przyjadę do Ciebie i zmieniamy poszycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Andrzej za niedługo będzie sprzedawał to odkupisz... . Otóż to ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Andrzej za niedługo będzie sprzedawał to odkupisz... . Chętnie , ale wolałbym 104" Grześ następna sesja z Twoją ,,żabką,,albo z.... Kurna albo odkupuj od Andrzeja albo przyjadę do Ciebie i zmieniamy poszycie. żabka? chyba jednak muszę coś zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Nic nie zmieniaj,pikne to mosz, zielone ładnie prezentuje się na niebieskim,znaczy się niebie pod warunkiem że nie ma ,,blachy,,Jutro latamy bo cały tydzień pogoda niewyjściowa była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoferbp Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Boguś - szacun i dziękuję :) Może wpadnę jutro do Was pokibicować na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Fajnie jest czytać ze zrozumieniem. ... To wytłumaczę "co autor miał na myśli", chodziło o znaki wodne na zdjęciach. Następne świetne zdjęcia, ale też na łańcuchu. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Boguś - szacun i dziękuję :) Może wpadnę jutro do Was pokibicować na żywo Krzysztof zapraszamy, pogoda powinna być wyśmienita. Masz rzut beretem więc nie ma co się zastanawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Andrzej za niedługo będzie sprzedawał to odkupisz... . Może tak być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Może tak być Młody nawet mnie nie denerwuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Młody nawet mnie nie denerwuj Żaden model nie siadł mi jak ten MXS i tu mówię przy świadkach ze go nie sprzedam ew kiedys kupie taki sam ale 104" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Dziś na naszym lotnisku było bogato - vampirycznie -toksycznie -z respektem -słonecznie -wietrznie -termicznie -głośno -jedno śladowo A więc do rzeczy Krzysztofa witamy oficjalnie na naszym lotnisku jako pełnoprawnego członeka naszej ekipy RC Team Kęty ze swoim Vampirem.3,6m, dawno nie było takiego ,,zwierzaka,, na naszym lotnisku. Sebastian jak zwykle musiał ,,zakłócić,, szum wiatru swoim odrzutowym szybolem Swift S1- gołębie w okolicy dostana sraczki w powietrzu Filmik niebawem , było głośno, czułem się jak na Nato Days w OstrawieCo prawda to nielot ale prosto z USA zawitał na nasze lotnisko,maszyna bajeczna... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Dziś na naszym lotnisku było bogato - vampirycznie -słonecznie -wietrznie -termicznie -głośno -jedno śladowo Boguś ,dopisz że było też toksycznie i z respektem .... a otwarcie i zakończenie lotów należało do Soliusa Generalnie dzień szybowcowy . Jutro wstępny plan na loty na profi wyciągarce oraz strzały z gumy. Wstępnie ustalony termin corocznego pikniku na Naszym lotnisku to początek września (zależny od pogody) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Boguś ,dopisz że było też toksycznie i z respektem .... a otwarcie i zakończenie lotów należało do Soliusa Generalnie dzień szybowcowy . Tak to prawda Toxic i Respect dawały czadu, musiałem upewnić się gdzie te bestie znajdują się w przestworzach. Nie ukrywam ale odgłos i świst tych ,,spawarek,,sprawiał że dostawałem wypieków na plecach. ufff Rzecz jasna Solius rozpoczął dzisiejsze loty i tym samym zakończył spotkanie na naszym lotnisku. bez uszczerbku na zdrowiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi