Shock Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Nie ma DA 35 To DA 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dzięki za info !!! DA35 oczywiście jesthttps://www.desertaircraft.com/products/da-35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgadza się DA 35 jest ! Chwilowa zaćma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Planuję taką pojemność do swojego modelu, więc szukam i dlatego wypatrzyłem. Ale ten w/w sprzęt robi wrażenie!!! Przyznam, że bardzo czekam na wrażenia słuchowe z odpalenia i tego tłumika !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zapraszam Panów na coroczne spotkanie organizacyjne, które odbędzie 24 lutego 2018 o godzinie 17:00 w Malinowym Lesie przy BP w Nowej Wsi w celu omówienia planów na sezon 2018 i podsumowania sezonu 2017. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Dzisiaj mimo rześkich warunków odpaliliśmy z Kazkiem serce do Reactora i mój motorek w Extrze . Będzie chyba ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 No pierwsze odpalenia za nami i to bez najmniejszych problemów . Myślę że w przyszłych lotach silniki będą równie dobrze się sprawować. Współpraca DA50 z pittsem Nestera na wysokim poziomie. Po prawie godzinie pracy zero problemów z uciążliwymi przedmuchami i przeciekami. Dźwięk na tłumiku w realu jak najbardziej dla mnie zadowalający. Kwestia późniejszej regulacji silnika zlikwiduje tzw.efekt czterotakta. Hehe a co kanister to kanister Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Brawo chłopaki pozytywna zmiana piękne sprzęty gratuluję , a wiosna coraz bliżej będzie co oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Pięknie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Ja jeszcze nie odpalam ale już tuż tuż - przekładnia dojechała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 To co Marek na wiosnę oblot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 A ponoć to już latało w Gliwicach ??? Zmiana koncepcji napędu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 A ponoć to już latało w Gliwicach ??? Zmiana koncepcji napędu ? Zmiana silnika zbyt małe śmigło teraz będę mieszał powietrze 32x18 To co Marek na wiosnę oblot? Może wcześnie to tylko zmiana silnika, ale latanie wiosna pewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Nie wiem jak Wy, ale ja żle znoszę zimę, nie wytrzymałem, musiałem złożyć model i przepalić silnik. mam nadzieję że wiosna przyjdzie szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Chodzi jak 18 stka pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 To chyba odpalanie wiosną zeszłego roku . U nas jak na razie kupa śniegu, w Czechowicach pewnie też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 To chyba odpalanie wiosną zeszłego roku . U nas jak na razie kupa śniegu, w Czechowicach pewnie też... dokładnie tydzień temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 No to się wszystko zgadza . Czuć power tej 120 -tki. Marzenie ,może kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Reactor drgną , prace w końcu ruszyły bo sezon już tuż tuż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Być może w sobote przyjade jak pogoda będzie i polatam wpadnie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi