Skocz do zawartości

Lotnisko modelarskie - Kęty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuję taką pojemność do swojego modelu, więc szukam i dlatego wypatrzyłem.

Ale ten w/w sprzęt robi wrażenie!!!

Przyznam, że bardzo czekam na wrażenia słuchowe z odpalenia i tego tłumika !!!

Opublikowano

Zapraszam Panów na coroczne spotkanie organizacyjne, które odbędzie 24 lutego 2018 o godzinie 17:00 w Malinowym Lesie przy BP w Nowej Wsi w celu omówienia planów na sezon 2018 i podsumowania sezonu 2017. :) 

Opublikowano

Dzisiaj mimo rześkich warunków odpaliliśmy z Kazkiem serce do Reactora i mój motorek w Extrze . Będzie chyba ok :) .

Opublikowano

No pierwsze odpalenia za nami i to bez najmniejszych problemów :) . Myślę że w przyszłych lotach silniki będą równie dobrze się sprawować.

Współpraca DA50 z pittsem Nestera na wysokim poziomie. Po prawie godzinie pracy zero problemów z uciążliwymi przedmuchami i przeciekami. 

Dźwięk na tłumiku w realu jak najbardziej dla mnie zadowalający. Kwestia późniejszej regulacji silnika zlikwiduje tzw.efekt czterotakta.

Hehe a co kanister to kanister  ;)

Opublikowano

A ponoć to już latało w Gliwicach ??? :rolleyes:

Zmiana koncepcji napędu ?

Zmiana silnika zbyt małe śmigło teraz będę mieszał powietrze 32x18 

To co Marek na wiosnę oblot? ;)

Może wcześnie to tylko zmiana silnika, ale latanie wiosna pewne. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem jak Wy, ale ja żle znoszę zimę, nie wytrzymałem, musiałem złożyć model i przepalić silnik.

mam nadzieję że wiosna przyjdzie szybko :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.