Shock Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 To weź grabki bo nie polatasz,kretowin jest sporo i trzeba rozgarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 To weź grabki bo nie polatasz,kretowin jest sporo i trzeba rozgarnąć Tak właśnie myślałem.. wezmę i grabki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapilotrc Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Witam kolegów z lotniska i nie tylko. Po 8 latach naszego pięknego hobby wreszcie dotarłem na forum :-) Tak jak juz pisze to mam pewną propozycje dotyczy ona podwyższenia standardu lotniska, po zimie nie za fajnie to wyglada liczne bruzdy i kretowiny, po wstępnych rozmowach udało się załatwić 1/2 tonowy walec spalinowy. Wszystkich chętnych zapraszamy do pomocy w walcowaniu naszego lotniska oczywiście prace połączymy z lotami, i zrobimy sobie małego grila na rozpoczęcie sezonu 2018. Co Wy na to? Wstępnie myśle ze 7 kwiecień (sobota) o ile pogoda pozwoli będzie terminem optymalnym. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Z cichego podczytywania forum nareszcie zawitałeś do "domu" Myślę że za Twoją przyczyną temat trochę drgnie bo i modele ciekawe i pomysły na lotnisko to Twoje mocne strony . Myślę że walec to fajna sprawa i póki ziemia miękkawa to powinno się pięknie uwalcować. Jak Ty go masz zamiar przytaszczyć na lotnisko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapilotrc Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Rozmawiałem z Kazkiem i ponoć posiada odpowiedni sprzęt to transportu takich rzeczy, jak nie to coś się wymyśl, już moja w tym głowa, bus przyczepa, tyle chłopa siła mięśni damy rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Spoko. Dasz pokierować walcem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapilotrc Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Taką ktoś zostawił nam po zimie pamiątkę. Troche dreptania za walcem będzie wiec dla każdego starczy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapilotrc Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Respektowa sobota na lotnisku, kto nie był niech żałuje warunki pierwsza klasa. I lotnisko z 500m nad poziomem terenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Respect odkurzony, sezon rozpoczęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoferbp Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Widzę, że Respect Sebastiana po wizycie w "SPA" znowu "wymiata" Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapilotrc Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Niestety nie na długo, wczoraj było twarde lądowanie i kadłub znowu trafił na stół operacyjny do Kazia:-((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapilotrc Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Wstępnie skalibrowany ???? słaby punkt już kiedyś w tym miejscu uszkodzony w czasie feralnego lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoferbp Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 No pech, ale jest w dobrych rękach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafenx Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam wszystkich wkońcu dotarłem na to forum niestety nie dałem rady być na spotkanku organizacyjnym z tego co wiem Kazek dba o lotnisko możecie mnie z nim skontaktować jakiś nr tel ewentualnie. Jak z tym jutrzejszym walcowaniem? Jestem jak najbardziej chętny tylko nie wiem czy od samego rana będe miał czas ale napewno wpadne. no i myśle że pogoda dopisze i coś polatamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Jutro rano około godz 7-8 przyjeżdża walec z operatorem zamówiony przez Sebastiana , tak więc do południa mu zejdzie objechanie płyty . Potem prace porządkowe a po południu myślę grilla jakiegoś spalić no i oczywiście przetestować murawę ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Prace ruszyły z „kopyta” ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Prace powoli dobiegają do końca. Grill złożony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Teraz to będziecie mieli równiutko jak na stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapilotrc Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witam kilka zdjeć, można powiedzieć z oficjalnego rozpoczęcia sezonu 2018. Było wesoło i smacznie, :-) Do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi