Krzysiek "Viper" Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Chłopaki dzięki za dzisiejsze spotkanie na Waszym lotnisku. Macie fajne miejsce do latania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Krzysiu ,zapraszamy częściej . Dziś fajnie, cicho, elektrycznie .Ciszę zakłócali tylko chłopaki z Andrychowa Pogoda szokująca jak na tę porę roku ,idealne warunki do latania ,oblotów,rekreacji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Ok Wpadnę znowu kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Zaległy film z minionej soboty na naszym lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Dzięki Boguś za fajny filmik z moim heli w roli głównej Latało mi się super u Was!!! Dzięki za miłe przyjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Niestety był to chyba już ostatni taki piękny jesienny ciepły weekend w tym roku. Dzięki Boguś za fajny filmik z moim heli w roli głównej Latało mi się super u Was!!! Dzięki za miłe przyjęcie Nie ma sprawy Krzysiek... koniecznie odwiedziny co najmniej jeszcze raz, bo fociszcze mam w planie.Ale to nie wcześniej jak nie odbiorę z naprawy podstawowe ,,szkiełko,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Boguś nie ma sprawy Nawet w zimie Widzę że Whisper Antosia poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Tak zgadza się, ostatnie regulacje i ustawienia na lotnisku sprawiły że Whisper wzniósł się w powietrze. Co prawda dwa krótkie loty, ale lata i prezentuje się doskonale.No powiem Ci że w zimie u nas jest bajecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Ech...co mi tam ,najwyżej żonka mnie opierd... za zamieszczanie jej wizerunku ale sama pchała się do fotki . Tak jakoś wyszło ,sam nie wiem jak, że stałem się posiadaczem nowego modelu na naszym lotnisku Przez kilka dni model przechodził "kosmetykę " a dziś został ostatecznie skonfigurowany na Power Boxie - tu serdeczne podziękowania dla kolegi z lotniska Krzyśka z którym przez kilka godzin ogarnialiśmy niedociągnięcia. Być może jeszcze na dniach model zostanie oblatany ,na daną chwilę jest gotowy do lotu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Małżonkę masz kruszynkę, a model widać spory, więc na upartego mogła by się zmieścić do środka.Nie no żartuje i gratuluje nabytku.A pogoda na lotnisku w dniu dzisiejszym była zarąbista, a wcześniej pisałem że to chyba koniec takich dni. Jednak myliłem się... może tak być do grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Ech...co mi tam ,najwyżej żonka mnie opierd... za zamieszczanie jej wizerunku ale sama pchała się do fotki . Tak jakoś wyszło ,sam nie wiem jak, że stałem się posiadaczem nowego modelu na naszym lotnisku Przez kilka dni model przechodził "kosmetykę " a dziś został ostatecznie skonfigurowany na Power Boxie - tu serdeczne podziękowania dla kolegi z lotniska Krzyśka z którym przez kilka godzin ogarnialiśmy niedociągnięcia. Być może jeszcze na dniach model zostanie oblatany ,na daną chwilę jest gotowy do lotu . No Rafał aleś zaszalał zajebisty model gratuluję 20181027_160854.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoferbp Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Wczorajsza pogoda - bajka byłem do południa Jutro jest szansa na wypogodzenie od południa. Rafał, gratuluje modelu Pozdrowienia Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Rafał piękny sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Piękny nie piękny, zobaczymy jak będzie latał . Być może jutro spróbuję oderwać go od ziemi jak wszystko będzie się zgadzać, głównie pogoda. Lekki dreszczyk emocji jest , prawie 20 kg w powietrzu to trochę jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Rafał piękny sprzęt Krzyś a co powiesz o tym ? W moich zbiorach foto ten egzemplarz występuje w największej ilości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 No Bogdan ,Twoje foty robią robotę . Fajna była,akurat to malowanie mi się bardzo podobało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Nie żeby słodzić i wazelinę pociskać ale Extra w tej szacie graficznej wyglądała bardzo ładnie niepowtarzalnie.Wręcz dostojnie i dojrzale, od takiego dodatkowego kopa dostawała do swych możliwości.No ale ... trzeba iść do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Krzyś a co powiesz o tym ? W moich zbiorach foto ten egzemplarz występuje w największej ilości. Extra 1.jpg Extra 2.jpg Extra 3.jpg Boguś piękne fotki i piękna maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 No i po lotniskowym spotkanku . Niestety nie tak miało ono wyglądać jak się zapowiadało... pogoda wszędzie słoneczna tylko nie nad Kętami i okolicą . Mimo to kilku kolegów polatało momentami znikając modelami w niskiej podstawie chmur . Ja wykonałem jeden lot/oblot mimo to jestem bardzo zadowolony.Model wymaga dopasowania pod siebie ,drobnych korekt i może kiedyś napiszę jakieś wrażenia z latania 3 -metrowym akrobatem z silnikiem DA 170 o masie ok. 20 kg . Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Może ktoś wrzuci jakąś fotkę bo ja z przejęcia i stresiku nic nie porobiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Na szybkości jest fota.Film się klei Q.... ogromny jest ten model, lata jak na pierwszy raz i przy takiej c.... pogodzie bardzo ładnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi