Grzesiek . Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Trochę odświeżę temat hali,dzisiaj dzięki mojemu synowi udało się nagrać parę filmików hala w Czańcu nie jest zbyt duża ,ale pomimo tego zabawa jest super. filmy nagrane telefonem więc jakość kiepska,ale coś tam widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dobre ,dobre . Fajnie że jest taka napalona ekipa na latanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 A jeden z ekipy sprzedaje model . Ha, ha, widziałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Tak Robcio,model do sprzedaży..nie żeby był zły ale na tak małą halę jest zbyt szybki.Niestety albo masz typową halówkę 120-200 g i jest zabawa albo model na pole.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wygląda bardzo fajnie, ale ma mocną konstrukcję, a więc masa chyba też spora jak na halę. bardzo podobny do nowego Mpx'a, następcy Parkmastera. Ciekawe kto z kogo skopiował . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 a tu jeszcze dwa filmiki Krzysiek wymiata Crack laserem a Rafał nie żle wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 tylko wiszenie to nie wszystko. Laser też fajne się prowadzi ,nie mówiąc o Kazkowej konstrukcyji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 wystarczy wychylic lotki w lewo na max i wtedy wiszenie sie robi ciekawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jeżeli chodzi o Kazka to chyba zasypiemy go zamówieniami ,model który sam wykonał zrobił na mnie ogromne wrażenie i ta waga model latał jak w zwolnionym tempie naprawdę super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Fajnie macie z tą halą- pozazdrościć. Mam jeszcze takie pytanie do Grzegorza, bo chyba twój jest ten sbach 342 z rcfactory. Dasz rade tym modelem zrobić jakąś szybka beczkę, ew. rolling harrier? Jako ze na mojej starej halówce było już więcej kleju niż modelu, kupiłem sobie bardzo podobny model do tego sbacha, z tej samej firmy- Castrol Edge 540. No i jakoś nie mogę dojść z nim do porozumienia. Silnik ma duży zapas mocy, stery na ogonie super, a lotka mimo że to prawie 1/2 skrzydła to rolling harrier wychodzi taki koślawy- skrzydła nie chcą się w ogóle obracać- tak jakby coś go trzymało. Oczywiście wychylenia max, dorobiłem nawet dłuższe orczyki i dalej nic.... dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 No cóż Konrad nie wiele mogę na razie stwierdzić, na hali mało jak dla mnie miejsca żeby zrobić jakąś akrobację a na zewnątrz też nie było okazji ale na YouTube są filmiki z tymi modelami i nie widzę żeby były jakieś problemy z szybkimi obrotami czy rolling harrierem.W poniedzialek latamy na duzej hali to może uda się coś więcej polatać i poćwiczyć akrobacj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dzisiejszy dzień od samego rana pogodowo zapowiadał się imponująco i tak też było. Piękne słoneczko niewielki wiaterek ,w miarę ciepło albo jak kto woli niezbyt zimno ,warunki wyśmienite.Postanowiłem odwiedzić nasze lotnisko. Po ostatnim lądowaniu na drzewie postanowiłem nieco odświeżyć moje latadło przy okazji sprawdzić nowy silnik, a że wczoraj został poskładany więc dziś nastąpił oblot po reinkarnacji,Świeża warstwa śniegu dodatkowo służyła jako ślizg do startu. A samo lądowanie bajka...samolot ślizgał się jak po lodzie.Później dołączył Marek i Kazek, tak więc mini ekipa oblatała zimowe niebo. A tutaj krótki filmik samego startu.Nowy silnik sprawował się wyśmienicie,mankamentem jest zwiększony ciężar, dodatkowo nowy regulator też dołożył do wagi.Ale nie jest źle Prawdopodobnie założę lżejszy pakiet...ale puki co tak zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Super start ! . Szkoda że nie mogłem zawitać ,chociaż widziałem Was z drogi jak przejeżdżałem . Ehh, już bym zalatał czymś konkretnym ,posiedział na lotnisku,skosił trawę.. Dzisiaj hala w Kętach ! ... dla odważnych, godzina do wylatania tylko że - od godz.21.30 do 22.30 .Innych terminów brak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 cześć wam wczoraj było ładnie na latanie aż mnie kręciło , że ja nie mieszkam w Kętach to jest ból Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 No i się trafił filmik z lotów na hali w Kętach ,niestety nie ma opcji na regularny wynajem ,obłożenie od otwarcia do zamknięcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Szkoda, że angina mnie rozłożyła i nie dotarłem Może następnym razem się uda. Hala super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 hala w Kętach naprawdę super,szkoda tylko że nie ma wolnych terminów,ale udało się zarezerwować halę w Bieruniu w przyszłym tygodniu środa godz 21.00 Myślę że stała ekipa nie zawiedzie i oczywiście nowi miłośnicy lotów na hali mile widziani Wracając do filmiku ,kładą te modele pod nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Kurna Grzesiu kusisz Chyba przyjadę pokibicować.Przyznać muszę że ładnie sobie poczynacie,po cichu zaczynam zazdrościć... pozytywnie oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Bogdan to składaj coś na szybko i nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś do nas dołączył Ps. Hala w Bieruniu zapowiada się super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi