Shock Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Przecież jest skończony tylko masz lenia na oblot . A fakt,na puszkach to będzie koncertowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Bzyczor to dopiero będzie , jak swojego skończę Grzesiu nie krępuj się... płyta lotniska równiutka, pogoda jak dotąd sprzyja. Ładuj ,,klamota,, i na lotnisko, ja chętnie pokibicuje. Nawet pomogę wyładować i załadować do samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Marcin_ Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Może. W każdym razie słychać było jakieś latadło :-). Ja obstawiałbym, że to akrobat, bo praca silnika nie była regularna tylko taka "akrobatowa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Grzesiu nie krępuj się... płyta lotniska równiutka, pogoda jak dotąd sprzyja. Ładuj ,,klamota,, i na lotnisko, ja chętnie pokibicuje. Nawet pomogę wyładować i załadować do samochodu. Boguś , już nie długo, model praktycznie gotowy , czekam jeszcze na ostatni kabelek i można oblatywać a wygląda tak nie mogłem się powstrzymać, musiałem coś nagrać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 No Panie szczęka mi opadła...Ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Zdjęcia z zeszłego weekendu na lotnisku modelarskim przed oblotem nowego modelu kolegi Rafała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapilotrc Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Witam chciałbym zaprosić wszystkich chętnych na spotkanie przy piwku w najbliższa sobotę do Piwnicy Rycerskiej w Kętach na godzinę 19:00 A przy okazji złożyć życzenia z okazji i nadchodzących Świat Bożego Narodzenia chciałbym wam życzyć śniegu, smacznej rybki, lekkiej i niegroźnej chrypki, uśmiechu od ucha do ucha pogody ducha w nadchodzące Święta i oczywiście więcej czasu spędzonego na lotnisku Napiszcie do piątku kto się wybiera bo nie wiem na ile osób zarezerwować stolik POZDRAWIAM!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Nie ma jak integracja a już przy piwku to całkiem fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Piszę się na spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Dojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 RC Tema Kęty tym razem poza lotniskiem, w kameralnym miejscu.Dziękuję za spotkanie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Niech magiczna moc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok 2019 obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich modelarzy życzy Marek z Rodziną. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapilotrc Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Witam kolegów może ktoś chętny: https://allegro.pl/oferta/aparatura-jeti-ds-16-2-4-ghz-duplex-7767878062 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 No a jak sprzedasz to co ? Czym będziesz sterował te jety ? Ech, brzydkie jak diabli ale fajne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapilotrc Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Hehe rezygnuje z modelarstwa "Żartuje" Przechodzę na inny model. Brakuje mi kanałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 No tak czułem że będzie nowszy model . Pisz tu Seba co tam w planach ?? Chyba nie Graupner Hott Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapilotrc Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 W czwartek przyjadę po Ciebie wieczorem pojedziemy do Kazia to jest niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ok ,Czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 hehe już nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Pochwale się że unboxing aparatury odbył się u mnie. No ładne cacko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi