Shock Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Opublikowano 12 Listopada 2018 Przecież jest skończony tylko masz lenia na oblot . A fakt,na puszkach to będzie koncertowo
sbogdan1 Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 Bzyczor to dopiero będzie , jak swojego skończę Grzesiu nie krępuj się... płyta lotniska równiutka, pogoda jak dotąd sprzyja. Ładuj ,,klamota,, i na lotnisko, ja chętnie pokibicuje. Nawet pomogę wyładować i załadować do samochodu.
_Marcin_ Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 Może. W każdym razie słychać było jakieś latadło :-). Ja obstawiałbym, że to akrobat, bo praca silnika nie była regularna tylko taka "akrobatowa".
Grzesiek . Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 Grzesiu nie krępuj się... płyta lotniska równiutka, pogoda jak dotąd sprzyja. Ładuj ,,klamota,, i na lotnisko, ja chętnie pokibicuje. Nawet pomogę wyładować i załadować do samochodu. Boguś , już nie długo, model praktycznie gotowy , czekam jeszcze na ostatni kabelek i można oblatywać a wygląda tak nie mogłem się powstrzymać, musiałem coś nagrać 1
sbogdan1 Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 No Panie szczęka mi opadła...Ładny
Janek.T Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zdjęcia z zeszłego weekendu na lotnisku modelarskim przed oblotem nowego modelu kolegi Rafała 1
sebapilotrc Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Witam chciałbym zaprosić wszystkich chętnych na spotkanie przy piwku w najbliższa sobotę do Piwnicy Rycerskiej w Kętach na godzinę 19:00 A przy okazji złożyć życzenia z okazji i nadchodzących Świat Bożego Narodzenia chciałbym wam życzyć śniegu, smacznej rybki, lekkiej i niegroźnej chrypki, uśmiechu od ucha do ucha pogody ducha w nadchodzące Święta i oczywiście więcej czasu spędzonego na lotnisku Napiszcie do piątku kto się wybiera bo nie wiem na ile osób zarezerwować stolik POZDRAWIAM!!! 2
Shock Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2018 Nie ma jak integracja a już przy piwku to całkiem fajnie
sbogdan1 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 RC Tema Kęty tym razem poza lotniskiem, w kameralnym miejscu.Dziękuję za spotkanie... 1
PilotM Opublikowano 24 Grudnia 2018 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Niech magiczna moc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok 2019 obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich modelarzy życzy Marek z Rodziną. 1
sebapilotrc Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Witam kolegów może ktoś chętny: https://allegro.pl/oferta/aparatura-jeti-ds-16-2-4-ghz-duplex-7767878062
Shock Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2019 No a jak sprzedasz to co ? Czym będziesz sterował te jety ? Ech, brzydkie jak diabli ale fajne .
sebapilotrc Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Hehe rezygnuje z modelarstwa "Żartuje" Przechodzę na inny model. Brakuje mi kanałów.
Shock Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2019 No tak czułem że będzie nowszy model . Pisz tu Seba co tam w planach ?? Chyba nie Graupner Hott
sebapilotrc Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 W czwartek przyjadę po Ciebie wieczorem pojedziemy do Kazia to jest niespodzianka
mariuszwez Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Pochwale się że unboxing aparatury odbył się u mnie. No ładne cacko .
Rekomendowane odpowiedzi