sbogdan1 Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Tak wyszło, może być margines błędu ale nie wielki.Podlinkowałem galerię w wątku Żar 2019 zamieszczę jeszcze tu.https://photos.app.goo.gl/nWDuw8ZfwX1Jwddp9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Pogoda dopisuje, więc trzeba korzystać, a za pasem kolejne udane wieczorne loty w fajnym towarzystwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Super Boguś Towarzystwo to połowa sukcesu Widzę znajome twarze Ja też polatałem przy domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 No i gitara tak trzymać, tym bardziej że pogoda naprawdę dopisuję.A ja cały czas dogaduję się z moim latadłem, dziś jednak na spokojnie bez szaleństw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Dziś była pogoń za ,,cieniem..Warunki jak zwykle bajeczne na wieczór. Do tego moje latadło dostało nowe napisy i taka tam kosmetyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Funray ładnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Piękny, muszę go zobaczyć na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Funray ładnie się prezentuje O tak... a jeszcze ładniej lata. Jedynie oryginalne naklejki trzeba zastąpić jakimś innym pomysłem. Ja sobie wymyśliłem coś takiego, bowiem Multipleksowe nie widzą mi się, przynajmniej jeśli chodzi o ten model. Piękny, muszę go zobaczyć na żywo Piotruś zapraszam na wspólne loty, praktycznie od dwóch tygodni dzień w dzień późnym popołudniem mieszamy powietrze nad lotniskiem. Powiem szczerze że następny model który bym kupił to też Funray_a. No chyba że MPX wymyśli coś innego lepszego. Latadło daje niesamowita radochę można tyłek powozić, albo przegonić ten styropian na maxa. W końcu jego protoplastą i starszym bratem jest jest STINGREY Jakby co to pisz że się wybierasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Patrząc na prognozy pogody na weekend to chętnie bym podjechał dzisiaj po pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 O której ewentualnie ?W sobotę natomiast nie dam rady bo wybywam na Słowację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 To już przez PW [edit] byliśmy, polataliśmy w dobrym towarzystwie SERENA oblatana, tj. rzucona 2 razy na lotnisku. Zachowuje się poprawnie w locie, więc w nagrodę pojedzie na jakąś górkę. FUNRAYa Bogusia widziałem, nawet dzięki uprzejmości kolegi polatałem nim i... decyzja podjęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Dziś po sporej jak dla mnie przerwie powrót do latania . Addiction pomógł w tym powrocie bardzo ( to jak jazda na rowerze ) na szczęście się nie zapomina Miedzy czasie okazało się że dedykowane napędy ( a latałem w nim na Phazorze, bo taki został w stajni ) są już na tą chwilę nie dostępne . Phazor szumiał niemiłosiernie, i więcej było hałasu niż latania ( odgłos szumu przekładni był wzmacniany jak pudło rezonansowe przez domek i osłonę Addictiona ) ale moc na Phazorze musiałem ograniczyć bo boś by się wydarzyło Zastosowałem silnik Dualskiego 4120C V2 i pełnia szczęścia jak dla mnie. Drobne modyfikacje i silnik siadł jak ulał . To lata i to jak Teraz tylko świrze pakiety 6S i lotomy panowie . Dzięki za wsparcie Pawła i Kacpra z swoim Addictionem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 No w końcu Kazek ... Bo myślałem że już porzuciłeś skrzydła. Nie ważne czym się śmiga po niebie, ważne aby sprawiało przyjemność i radość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Witam Z przykrością muszę zlikwidować część kolekcji. Może ktoś z lotniska będzie zainteresowany https://allegro.pl/oferta/nowy-nieoblatany-yak-54-black-horse-1-4m-asp-7-5cm-8099702040. Jeszcze nie rezygnuję z tego pięknego hobby i mam nadzieję, że to nigdy nie nastąpi jednak obecnie mam trochę za dużo "kurzołapów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zaległy filmik pt. ,,W pogoni za cieniem,, Jak dla mnie model wyjątkowy. https://youtu.be/rZ8MYI4FysE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Bogdanie piękny odprężający filmik z fantastycznymi widokami w tle, jak zwykle czuć dotyk artysty operatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Cześć chłopaki Rc Team Wadowice ma zamiar zrobić jutro nalot na Rc Team Kęty macie tam jakieś wolne miejsca jutro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ja się też wybieram w odwiedziny zgodnie z obietnicą Ponoć odrzutowce jutro będą latać Utłukę Wam trochę komarów moim Bolkovem Jeżeli nic nie pokrzyżuje mi planów to podjadę po południu i polatam do wieczora Boguś, Antoś będziecie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Bogdanie piękny odprężający filmik z fantastycznymi widokami w tle, jak zwykle czuć dotyk artysty operatora Dzięki Marek .... czasem coś mi się uda ulepić Ja się też wybieram w odwiedziny zgodnie z obietnicą Ponoć odrzutowce jutro będą latać Utłukę Wam trochę komarów moim Bolkovem Jeżeli nic nie pokrzyżuje mi planów to podjadę po południu i polatam do wieczora Boguś, Antoś będziecie ??? Ja się wybieram ale nie wcześniej jak popołudniu po obiedzie. Prośba aby nie przeprowadzać lotów w kierunku zabudowań, co prawda jest spora odległość no ale wiadomo jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Bogdan oczywiście nie latamy w pobliżu zabudowań jasna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi