sbogdan1 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 No Panowie zazdroszczę pozytywnie.Widać że spotkanie i obloty udane.Tak trzymać Ja już jedną nogą jestem w Dżwirzynie - Havet Hotel Resorti będzie mi tęskno za ekipą i lataniem.Myślę że po przyjeździe czym prędzej muszę się zjawić na lotnisku aby obfocić perełkę Rafała i nie tylko.Pozdrówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Boguś wracaj szybko bo od focenia to tylko Ty jestes , bo z nas to marne fotografy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Oj ,piękna impreza była na lotnisku,szkoda że udało dotrzeć się na koniec ale jednak . Poleciał Curtiss .... (mocy przybywaj ) Dwa filmiki- w roli głównej Curtiss i Marcin z Kataną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Gratulacje Rafale -jestem w "Shock-u"-zawsze kojarzyłem Cię z akrobatami . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 A dziękuję Adamie . Owszem ,lubuję się w modelach akrobacyjnych ale modelarstwo/lotnictwo w każdej formie mnie pociąga i ciężko się ograniczać . Akurat lubię i powozić się po niebie szybowcem i podnieść poziom adrenaliny akrobatem jak i zachwycić się makietą z przepięknym dżwiękiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 No Panowie,szykuje się ciekawy oblot modelu na naszym lotnisku.... Model/półmakieta prawdziwego samolotu który wzbudza spore kontrowersje ze względu na konstrukcję,wizualność ,trudność w pilotażu.Ja mimo jakiegoś tam czasu zabawy w modelarstwo, nigdy nie widziałem na żywo takiego modelu w locie jak i na piknikach,lotniskach a tu proszę,przyjdzie nim lecieć . Model z Gee-Bee z firmy Seagull o rozp. ok 1800 mm z motorem RCGF32 cm. masa na razie nie znana. I na koniec fajna fotka właściciela modelu, który wraz z kolegą Marcinem O złożył model w expresowym tempie i ok. północy SMS -sem zakomunikowali mi iż model gotowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyams Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 To ja dodam ze swojej strony że to będzie drugie GeeBee na naszym lotnisku Właśnie wczoraj zakupiłem. Niestety elektryk i pianka ale 120 cm w skrzydełkach to też całkiem nie mało przynajmnie jak dla mnie. Od dziecka byłem zafascynowany tym samolotem więc postanowiłem je spełnić i okiełznać bestię. Kiedy oblot tego Waszego cudeńka ? Moje GeeBee (jeszcze w pudle ale tak wygląda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Model super tylko gratulować !!!! Powiedz kiedy latasz to nakręcimy film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Wczoraj oblataliśmy bestie , i dzisiaj tez Rafał dostanie pocisk do ręki więc Marek wpadaj na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andgdy Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Gdynia pozdrawia i życzy Kazkowi pięknych lotów Valiant-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Witaj Andrzeju,dzięki za pozdrówka . A u nas bogaty w wydarzenia weekend . Zostaliśmy zaproszeni na prezentację modeli przed meczem na Woli jak i mały pokaz podczas przerwy. Oj działo się...proszę o foty,filmy Został także oblatany "pocisk" Gee-Bee . Jak praktyka pokazuje lądowanie bez kapotażu prawie niemożliwe chociaż 3 i 4 lot udał się bez tej przypadłości.Model startuje bardzo spokojnie i pewnie ,lot też przyjemny dopóki jest pewna prędkość ,do lądowania trochę nerwowo i mniej stabilnie ale bez paniki... Kilka filmików i fotki nowe pakiety żelazowo-lipolowe :D można na imprezę dowieść model i na dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Rafał a na tych nowych pakietach coś dłużej się lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Dzięki za pozdrowienia Andrzeju A loty zapowiadają się wysokie , na razie sprawy techniczne powstrzymują mnie przed lotem ale już wszystko na dobrej drodze by w tym tygodniu Valek z nowym silnikiem w końcu poleciał Kęty pozdrawiają wszystkich lataczy z Gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Fajny ten sbach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Dzięki Krzyś , jak na razie to loty testowe ale myślę że jak się go ustawi to powinien fajnie latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Pochwal się co tam w środku siedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Silnik DUALSKY XM5060EA-6 regulator dualsky 80A bec 10A castle serwa blue bird BMS 616 DM Digital pakiety zippy 6s 5000 mah 40c śmiglo xoar 17x8 przy oblocie ale jeszcz mam 15x8 które przetestuje przy nastepnych lotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Chyba najlepsza epika pod względem modeli na forum. Same poważne modele, no chyba że tylko na filmach tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Chyba najlepsza epika pod względem modeli na forum. Same poważne modele, no chyba że tylko na filmach tak jest Przyjedź zobaczysz a jest co podziwiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Tez bylem ciekawy jaki silnik w sbachu wg mnie za maly do takiej wielkosci modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi