mike217 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Szok, to już przegięcie nawiasem mówiąc wygląd tego nadajnika jest straszny. Ktoś kto to projektował powinien się leczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Wygląd to rzecz gustu a o tym się nie dyskutuje Poza tym ja na pierwszym miejscu doceniam funkcjonalność tej aparatury i brak zawiłości w programowaniu. Dzięki Waldku za filmik!!! PS O możliwości customizacji oprogramowania "pod siebie" nawet nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Waldek, możesz podpowiedzieć do jakich funkcji wykorzystujesz pokrętła w drążkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalBuc Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Waldek, możesz podpowiedzieć do jakich funkcji wykorzystujesz pokrętła w drążkach? Na prawym drążku potencjometr jest ustawiony, jako przepustnica gazu na spokojnym lataniu daje rade przy agresywniejszym trochę trzeba się na kręcić i można walnąć skuchę. A na lewym jeszcze nie przypisywałem go do niczego jest bezpański. Na razie zaczynam zabawę z tym radyjkiem i tak sobie próbuję, na co można sobie pozwolić w ustawieniach żeby nie zrobić sobie za dużego kuku. Normalnie możliwości ustawień tego radia są wręcz przerażające i potem przychodzą dziwne pomysły do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Czy ma ktoś z Was z Krakowa lub okolic nadajnik pulpitowy Jeti DC 14/16 aby można go było zobaczyć? Szukałem po sklepach ale nigdzie w okolicach do 200km nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenoFlo Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Czy ma ktoś z Was z Krakowa lub okolic nadajnik pulpitowy Jeti DC 14/16 aby można go było zobaczyć? Szukałem po sklepach ale nigdzie w okolicach do 200km nie widziałem... Zagladnij do Tarnowa na ul. Lotniczą 04-05 lipca kilka bedzie, może ktoś da pomacać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Super. Zbyt wiele czasu nie będę miał ale powinienem dojechać do Was na chwilę w sobotę rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaosmaker69 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 ... a jakbyś był przypadkiem we Wrocławiu to zajedź na Zawalną ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalBuc Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Co niektórzy rozpoczynają przedsprzedaż Jeti DC-24 za 1,600 €.www.hoelleinshop.com www.lindinger.at Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Espritmodel, czyli oficjalny dystrybutor na USA również... http://www.espritmodel.com/jeti-duplex-dc-24-2-4ghz-900mhz-w-telemetry-transmitter-only-radio.aspx Radio fajne, ale cena już nie bardzo... Zaczynam się pytać sam siebie do czego bym to wykorzystał Chenie posmakował bym nowego radyjka, ale blokuje mnie cena vs nowości względem DC-16 które mam i ma się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalBuc Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Pojawiła się aktualizacja 4.00 Esprit Jeti model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 No to Panowie, do boju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agraron1 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 No to Panowie, do boju... No to mamy 24 kanalowa aparature i wielowirnikowce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ano mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 No to super. Zastanawiam się jaki teraz jest sens kupowania dc 24? Piotrek mojej 16ki jeszcze nie programowałem. Leż i czeka sobie w walizce od momentu jak ją kupiłem. Jeszcze się z nią nie zapoznałem, a tu trzeba będzie 24 kanały wgrać na przywitanie. Nie wiem czy sobie poradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Jak nie dasz rady to Ci pomogę Sam proces aktualizacji jest banalnie prosty. Chyba do końca jeszcze nie wiadomo jakie funkcjonalności będzie miała 24ka, ale jak dla mnie, to co ma DC-16 w zupełności wystarcza (żeby nie powiedzieć że za dużo ). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agraron1 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Dla mie 16 zupełnie wystarcza, kolorowy wyświetlacz jest mi nie potrzebny lepszy wygląd ? Przecież jak latam to patrzę na model anie aparaturę... Według mnie nie ma żadnego teraz juz sensu zmieniać z DC 16 na DC24 po co? Zmieniono również akumulator do zasilania aparatury zwiekszono pojemność z 3600 mah do 5200 mah. Czas pracy z nowym akumulatorem to podono 20 godzin bez ładowania. A prpos pojawiła się nowa generacja odbiorników i centralboxów 100, 200 i 400. W hacker motor shop sa naklejki na pulpit aparatury z dedykowanymi grafikami. Ta aparatura cały czas jest dla mnie the best i cały czas pozytywnie mnie zaskakuje a podejście Jeti do zwiekszenia liczby kanałów świadczy o poważnym traktowaniu klientów. I jeszcze jedno doszła nowa gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nic dodać, nic ująć Wojtku. Pakiet już zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Gdyby nie Agnieszka to dla mnie czytała Krystyna Czubówna... Aparatura bez zawiłości i maksymalnie funkcjonalna. Ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Orientuje się ktoś dlaczego DC24 nadaje w dwóch rodzajach częstotliwości ? 2,4ghz i 900Mhz Jaki tego cel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi