Bacacyl Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Chciałem trochę humoru wprowadzić w tych ponurych czasach , ale widzę ,że kolega bardzo na poważnie . Przepraszam więcej nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Jeden z moich ulubionych kolarzy ( juz nie jezdzi ) nazywa sie CEBULKIEWICZ ( CIPPOLINI ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Żadnej urazy nie żywię sam również humor bardzo lubię. Podczas małego remanentu znalazłem jeszcze dwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 30 minut temu, jarek996 napisał: Jeden z moich ulubionych kolarzy ( juz nie jezdzi ) nazywa sie CEBULKIEWICZ ( CIPPOLINI ) a jego córka to CIPPOLINA ?????...już mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witekC Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Koledzy pokazują swoje CEBULE, a ja też mam CIPOLLĘ Master 4 ccm z lat 80-tych. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Uuuuuu......... Model jeszcze "przedwirusowy" ? Niedlugo TAK wlasnie bedziemy czas dzielic : nie PRZED i PO Chrystusie , ale PRZED i PO wirusie ............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 7 minut temu, jarek996 napisał: o w "mordę Misia"....Twój ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Moze byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 tego mógłbyś dla mnie zalicytować j edyny minus chyba nie ma iglicy: ? https://www.tradera.com/item/302066/390911333/hirtenberg-hp-61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Ile postawic ? Pisze , ze MOZE byc niekompletny ......... Nie zauwazylem wczesniej tego silnika , bo gosciu wrzucil go w SILNIKI DO LODZI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 To jest wersja "uwięziowa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Godzinę temu, jarek996 napisał: Moze byc ? jak" może być" to sie nie zastanawiaj? tylko żeby "wartośc dodana" nie przekroczyła progu opłacalności - na traderze go nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Motorek kosmos, ale 600 Euro to też kosmos , chociaż Wankle na Ebay'u jeszcze droższe niestety . Ale musi być śmiesznie go regulować, no i po zdjęciu sądziłem, że jest mniejszy (nie mam takiego obeznania jak Wy więc widzę go pierwszy raz ): 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 myslę że 700 koron ale jest jeszcze prawie tydzień, ja zwykle daje kasę w ostatnich 10 sekundach aukcji albo strzele taniej albo przestrzelę. Na pudełku pisze Rc ale jest tak jak Paweł pisze CL A wohm to sztuka dla sztuki zanim wyreguluje to paliwo wypali albo palce potnie lub poparzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 No to 700 koron , to jest za malo , bo inny kolega z naszego forum daje juz 1000 koron ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Trzeba za ten motorek (HP) dać co najmniej 2000 koron żeby myśleć o wygranej a i to może nie wystarczyć...wiem bo mam dwa. Wohm zdecydowanie za drogi za gwiazdkę 5 cylindrową 4t zapłaciłem mniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 To zdaje sie silnik robiony na zamówienie, nawet głowicę ma z klocka, a nie odlew. Myślę, że trzeba się przygotować na znacznie większą sumkę haha, Paweł pisaliśmy razem, też myślałem o tej sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 2 minuty temu, MASK napisał: To zdaje sie silnik robiony na zamówienie, nawet głowicę ma z klocka, a nie odlew. Myślę, że trzeba się przygotować na znacznie większą sumkę Ktory masz na mysli Marcin ? Ta gwiazda ma stala cene : 600 EUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi