d9Jacek Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 hmm..........konstrukcyjnie przypomina JAGUARA 2,5 Glow...Niemcy ~~~1955-58. tylko tamten ma głowicę na 4 sruby mocowaną a ten ze zdjecia nietypowo bo na 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Poprzedni właściciel mówił że to Fratil??? Ktoś coś wie o nim? Bo ja nic nie mogę znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 7 godzin temu, Paweł Praus napisał: Poprzedni właściciel mówił że to Fratil??? Ktoś coś wie o nim? Bo ja nic nie mogę znaleźć... Raczej Prevratil 5, choć brzmi podobnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Masz jakieś materiały na jego temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Tylko tyle, żeby zidentyfikować, nic więcej:http://web.quick.cz/model.engines/templates/img/str90.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wektor Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Witam , może jakaś podpowiedz co to za motorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Rasowe? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 OS wrzucił takiego PDF'a z motorkami, kiedyś na starej stronie mieli to posegregowane, później niestety zniknęło (choć w archiwum jest), ale fajnie, że przywrócili chociaż w takiej formie (za to chyba zdjęcia w lepszej jakości niż kiedyś). https://www.os-engines.co.jp/english/timeline/O.S.1936_2020.pdf Akurat wszystkie moje całe cztery OSy tam są (choć 10LA naciągane, bo u nich na zdjęciu jest wersja niebieska), ale domyślam się że to jeden z mniejszych wyników . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynek Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 W dniu 5.04.2020 o 19:07, Wektor napisał: Witam , może jakaś podpowiedz co to za motorki. Ten lotniczy to CMB 60. Jest aktualnie na niemieckim ebayu. https://www.ebay.de/itm/CMB-60-2-Takt-ca-10-ccm-Motor-RC-Nitro-mit-Reso/164159486621?hash=item2638aafa9d:g:Zu4AAOSwU8RelDTk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Klasyk klasyków. Jest! NIB! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Niezly egzot ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 8 godzin temu, MASK napisał: Klasyk klasyków. Jest! NIB! NO,no.....Marcin Gratulacje.......jak niektórzy mówią " zazdraszczam " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 14 godzin temu, d9Jacek napisał: NO,no.....Marcin Gratulacje.......jak niektórzy mówią " zazdraszczam " Dzięki Jacku! 55 minut temu, jarek996 napisał: ??? Wygląda jak jakiś Westbury Może kombinowany Gannet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Brawo Panie Przewodniczacy ! Gannet . Cena - 1200 EUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Nie na moją kieszeń... Ale wracając do tematu chciałbym się pochwalić OPS-em który zagościł u mnie dzięki Twojej pomocy Jarku. Wydech nie wygląda na oryginalny... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 ED? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 podobno sim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 4 godziny temu, Paweł Praus napisał: Nie na moją kieszeń... Ale wracając do tematu chciałbym się pochwalić OPS-em który zagościł u mnie dzięki Twojej pomocy Jarku. Wydech nie wygląda na oryginalny... oj,oj.....wydech niewazny przy tym OPS-ie...kolejne gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi