Granacik Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Kurka blaszka, zsamochodzić ten silnik może być ciężko. w najgorszym przypadku mogę baggusa czy truggy targnąć z starterboxa. Ale co roto to roto. Daj namiar na prv, może sztukę łyknę. W każdym razie dzięki za fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 W dniu 13.05.2021 o 21:23, losko_rafal napisał: Jakby kogoś interesowało źródełko to mogę podać. Kosztowały 100€ za sztukę razem z wysyłką. Może ktoś z kolegów ma kolektor wydechowy do takich motorków? Są jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losko_rafal Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 29 minut temu, Paweł Praus napisał: Są jeszcze? Pawle sprawdź PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Coś dla uzupełnienia kolekcji wankli (i bokserów) Pawła: https://www.ebay.de/itm/133761868101?hash=item1f24d42145:g:qxMAAOSwltRgoC6m 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Drogie są, ale może kiedyś się uda coś ustrzelić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Kolejny motorek z ostatniej dostawy od Jarka? Poniżej ze starszym bratem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynek Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 3 godziny temu, Paweł Praus napisał: Kolejny motorek z ostatniej dostawy od Jarka? Poniżej ze starszym bratem? Chyba z młodszym ? Bo ten od Jarka to stara 75. A ten obok to aktualna 100. Niedługo kolega Witek pochwali się nowym nabytkiem z serii Laserów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 5 godzin temu, bynek napisał: Chyba z młodszym ? Bo ten od Jarka to stara 75. A ten obok to aktualna 100. Niedługo kolega Witek pochwali się nowym nabytkiem z serii Laserów. Starszy bo większy i dłużej już jest u mnie, co do reszty to w zupełności się z Tobą Zbyszku zgadzam??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynek Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Lasery to jedne z najbardziej dopracowanych konstrukcyjnie silników modelarskich czterosuwowych. Zastosowane materiały i prosta konstrukcja sprawia, ze te silniki są wyjątkowo trwałe , dysponują olbrzymim momentem obrotowym i są łatwe w regulacji. Idealnie nadają się do modeli makiet, z uwagi na zwarta konstrukcję i możliwość ukrycia wydechu i gaźnika. A może warto założyć osobny wątek poświęcony tym silnikom? Na wzór watku Enya fanklub Na pewno jest wśród nas wielu użytkowników tych siników, którzy podzielą się opiniami i uwagami z eksploatacji tych silników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 49 minut temu, bynek napisał: Lasery to jedne z najbardziej dopracowanych konstrukcyjnie silników modelarskich czterosuwowych. Zastosowane materiały i prosta konstrukcja sprawia, ze te silniki są wyjątkowo trwałe , dysponują olbrzymim momentem obrotowym i są łatwe w regulacji. Idealnie nadają się do modeli makiet, z uwagi na zwarta konstrukcję i możliwość ukrycia wydechu i gaźnika. A może warto założyć osobny wątek poświęcony tym silnikom? Na wzór watku Enya fanklub Na pewno jest wśród nas wielu użytkowników tych siników, którzy podzielą się opiniami i uwagami z eksploatacji tych silników. No to do dzieła Zbyszku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Kolejny... Raz Dwa Trzy ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 1 godzinę temu, Paweł Praus napisał: Kolejny... Raz Dwa Trzy ? Kaszpirowski....kurde....odin, dwa , tri...... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Niestety nie mój, choć może kiedyś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 6 godzin temu, Paweł Praus napisał: Niestety nie mój,..... a podobno "wszystkie" sa nasze ? ....motorek cacuszko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Przybyło wczoraj, od Grzegorza tym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastin Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 To ja się też pochwalę ostatnio nabyłem kilka samozapłonów powiększając moją ogromna kolekcję wcześniej miałem tylko Dyno i Jaskółkę. Nie lubię samozapłonów wole silniczki samochodowe 3,5 i ich mam sporo:D a resztę przez ostatnie parę lat się pozbyłem lub dałem Kamilowi. Czy któryś z kolegów może rozpoznaje silniczek z niebieską głowicą nie ma żadnych napisów i nie wiem co to jest. Poza tym że to złom bo ma korbę urwaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 13 minut temu, Nastin napisał: To ja się też pochwalę ostatnio nabyłem kilka samozapłonów powiększając moją ogromna kolekcję wcześniej miałem tylko Dyno i Jaskółkę. Nie lubię samozapłonów wole silniczki samochodowe 3,5 i ich mam sporo:D a resztę przez ostatnie parę lat się pozbyłem lub dałem Kamilowi. Czy któryś z kolegów może rozpoznaje silniczek z niebieską głowicą nie ma żadnych napisów i nie wiem co to jest. Poza tym że to złom bo ma korbę urwaną. Jak nie lubisz samopałów to chętnie je przejmę od Ciebie ? Jeśli jesteś zainteresowany to napisz na PW Pozdrawiam i gratuluję fajnej kolekcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Godzinę temu, Nastin napisał: silniczek z niebieską głowicą Jaguar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastin Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Dzięki to przynajmniej wiem jaki to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi