witold_pi Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 normalnie może pasować tylko wkładka jest inna - tak jest w MVVS ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losko_rafal Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 10 godzin temu, Grzesiek napisał: Co ty tu piszesz za teorie?Jak głowica z dychy do 15-stki?Nie ma możliwosci aby to pasowało,za duza rożnica w srednicy cylindrów obu silników. Tak, inne średnice, lecz mniejsza głowica z 10 wejdzie do piętnastki, tak samo radiator od dychy. Za to od 15 nie wejdzie do dychy ponieważ radiator ma inne otwory na śruby (15 ma śruby m3.5, dycha ma śruby m4). że to technicznie działać nie będzie, ale przykręcić się da ja widać z wcześniejszych postów. Jaki widać makaron złożył tak silnik, że mam piętnastkę z radiatorem i głowicą od dychy. Działać to on puki co nie działa, ale jak jest złożony to nie widać aby części nie były takie jak potrzeba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Nareszcie razem? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Po lewej 400 EUR , a po prawej 1 000 000 EUR ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Przy okazji dotarły do mnie dawno już zapomniane dwa fajne motorki??? Co niezmiernie mnie uradowało? oczywiście nówki sztuki w pudełeczkach ze wszystkim co fabryka dała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Nowy miesiąc i w naszej kolekcji pojawił się nowy motorek? Dzięki pomocy Najwspanialszego Kolegi na Świecie dotarł do mnie przed chwilą, o czym z nie ukrywaną radością spieszę zameldować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastin Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Fajny hb trochę podobny do Opsów monza też? takie kwadratowe były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 W dniu 1.09.2021 o 15:30, mr.jaro napisał: Ten po prawej szczegolnie piekny jest. Zupelnie, jakby byl rodem z epoki Art déco. To jeszcze nic... zostawiłem tylko na chwilę bez nadzoru i się wzięły i rozmnożyły??? a pomógł im w tym Najwspanialszy Kolega na Świecie ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 mam przeczucie graniczące z pewnością co do tych gwiazdek... są dwie w naszym pięknym kraju i obie na moim biurku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan_m Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Moja niepełna kolekcja silników Os Max serii LA: Silver i Blue (brakuje 10LaSilver oraz 65LaSilver) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 W dniu 5.09.2021 o 08:10, Paweł Praus napisał: mam przeczucie..... idąc sladem Twojego przeczucia Pawle... znalazlem dla Ciebie ..takie cudo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 W dniu 6.09.2021 o 12:31, d9Jacek napisał: idąc sladem Twojego przeczucia Pawle... znalazlem dla Ciebie ..takie cudo? Fajna gwiazdeczka, jest tylko jedno ale... Ten Moki to jest Chińczyk, prawdziwy Węgierski Moki nigdy takich nie robił ? A prawdziwe Węgierskie logo wygląda tak jak na załączonej grafice.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Znowu nam przybyło? Dzięki czujności najwspanialszego Jarka na świecie? No to przy okazji zagadka co to za motorki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 45 minut temu, Paweł Praus napisał: zagadka co to za motorki mam mówić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Daj szansę innym ? Bo, że Ty wiesz to wiadomo ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Godzinę temu, Paweł Praus napisał: wiadomo...... że ten z "metra cięty" to był w czterech pojemnościach produkowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 To PROFIsjonalne POWIĘKSZENIE COXA DO MAX 12,5CM3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Obaj Koledzy macie rację, a ten trzeci? Bo MVVS sam się przedstawił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 W dniu 5.09.2021 o 08:10, Paweł Praus napisał: są dwie w naszym pięknym kraju i obie na moim biurku? I obie dzieki NAJWSPANIALSZEMU JARKOWI NA SWIECIE ? "Obaj Koledzy macie rację, a ten trzeci ?" Ten trzeci ( jak go znalazlem na "mojej" stronie ) od razu rzucil mi sie gleboko w oczy . Widac tam moc !!! P.S: Pawel , moze zadaj na forum zagadke : mam w swojej kolekcji 678 silnikow . Ile mam w tej kolekcji cylindrow ? ? https://www.tradera.com/item/302065/497379534/flygplans-motor-ops-60-helt-ny- Pawel , ATAKUJESZ ??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi