Lord Rzeźnik Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Wczoraj powstało oszklenie i prowizoryczna atrapa pilota i fotela, żeby nie było zupełnie pusto. Edit: Zdjęcia zrobione jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nie żebym się czepiał ale ten Twój "tiger" wygląda jakoś tak...oskórowany Może trochę naklejek na tą bezbarwną folię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 No i nie red a gold,oskórowany i jakiś taki bez wyrazu,no ale co się komu podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Właśnie przypadła mi do gustu ta bezbarwna folia. Jeśli mimo złotego nie będzie dość widoczny lub znudzi mi się goła wersja, dam jakieś napisy lub grafiki do wydrukowania na samoprzylepnej folii bądź wykorzystam naklejki z nazwami producentów, które kiedyś dorzucili mi w HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Będzie świetny, a właściwie już jest, tylko koniecznie zrób duże owiewki, a na pręty od goleni naklej jakieś plastikowe paski z tą złotą folią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Mi też się bardzo podoba ... kolory w sam raz a jak dojdzie owiewka silnika to już będzie miodzio owiewkę silnika masz oczywiście w planach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Pilot czadowo by wyglądał jakby przez przezroczystą folie było widać fotel i jego nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 fajny modelik,brakuje dopełnienia czyli maski silnika... kiedy oblot? a może już był? Pilot czadowo by wyglądał jakby przez przezroczystą folie było widać fotel i jego nogi faktycznie niezły pomysł Kuba,może warto by pomyśleć nad dorobieniem "dolnej części pilota"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marooned Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Chętnie obejrzę go w akcji na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Mi też się bardzo podoba ... kolory w sam raz a jak dojdzie owiewka silnika to już będzie miodzio owiewkę silnika masz oczywiście w planach ? Oczywiście, jest w planach. Pilot czadowo by wyglądał jakby przez przezroczystą folie było widać fotel i jego nogi Fakt, niestety cała przestrzeń pod pilotem jest tak zajęta, ze nie wcisnąłbym reszty ciała, ale przy budowie w większej skali, na przykład pod benzynę- warto rozważyć. Wtedy transparentna folia byłaby na całej kratownicy (patrz rzut z boku, pierwsze posty). Wersja dla człowieka na pewno tak będzie miała Do lotu są potrzebne w zasadzie tylko popychacze lotek i przyklejenie rzepów dla odbiornika oraz kilka wzmocnień. Plus kosmetyka typu mocowanie owiewki, może linki spinające podwozie. Dam też znać ,jak zbierze się na oblot, ale raczej pojadę na lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Model już gotowy do oblotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Świetnie wygląda w tej przezroczysto złotej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Zostało mi kilka drobiazgów . Okleić spód kadłuba , założyć jakiś rzep trzymający akumulator , popychacze lotek, osłony serw , mocowanie kabiny. Jak będzie czas ,to zrobię i oblot się odbędzie, na pewno go udokumentuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi