Skocz do zawartości

A może by tak T-shirt forumowy lub kubek

Czy chciałbyś forumowa koszulkę  

89 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chciałbyś forumową koszulkę

• Tak, chodziłbym w niej na lotnisko
      75
    • Nie, dziękuję
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

super pomysł z tymi koszulkami i kubkami.

jak nikt nie chce wielgachnego nicka na plecach to może takie małe na ramieniu tak jak to jest zrobione na innym modelarskim forum, tyle że o modelarstwie plastikowym a mianowicie pwm.org.pl ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nareszcie znalazłem czas ,zeby się zająć koszulkami :). No więc koszulki zrobię ,chyba wg jednego wzoru takie jak na zdjęciach. Kolor koszulki niebieski , albo biały. z tyłu klogo wielkości 300x55 z przodu małe logo z prawej strony i ewntualnie mały indywidualny napis pod nim. Koszulki dobrej firmy ADLER.gramatura 160 ale jakość moim zdaniem, super rozmairy od XS do.XXXXL

Na odziezy tej firmy pracujemy i jak dotąd reklamacji nie było. :) . na trwałość napisu daję gwarancję, że nie odpadnie i nie wyblaknie ;) .Jezeli ktoś chciałby np polar, lub kamizelkę to w zasadzie nie ma problemu ,ale musimy to uzgodnić. Logistycznie rozwiązałbym to tak: zbieramy zamówienia od chętnych i raz na dwa tygodnie rozzsyłamy zamówienia. Nie mam czasu latac na pocztę codziennie, a kurier jest drogi :rolleyes: . Ci co mają blisko moga odebrac sami , u mnie lub np w sklepie modelarskim na Zawalnej. Koszt jednej koszulki 24zł (białe) i 25zł (niebieskie) + przesyłka ( ile? poinformuję wkrótce) Zamawiamy na mojego maila ackopia@wp.pl po zamówieniu ustalimy formę płatności. Oczywiście jak będą chętni... ;) No i kubki, też nadal możecie zamawiać

A.C.

post-197-0-61597100-1352998559_thumb.jpg

post-197-0-36622700-1352998616_thumb.jpg

Opublikowano

fajowskie :)

a jak by pan mógł ( i miał zrobione ) to wrzuciłby pan zdjęcie jeszcze białej koszulki?

i jeszcze takie zapytowanie mam: czy ten mały indywidualny napis to mógłby być nick z forum?

Opublikowano

ja również prosze o zdjęcie białej koszulki i wstępnie zamawiam ale białą;) a i chciałem zapytać czy na rekawie była by możliwość naniesienia nika z forum?

Opublikowano

Ja też chętnię zamówię 3 niebieskie. Mam kłopot z rozmiarem - zazwyczaj kupuję Mki. Email już wysłany.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Oczywiście, logo z LEWEJ strony i jest możliwość nadruku nicka na rękawie. To jest w zasadzie obojętne, gdzie nadruk będzie :) Tylko ,proszę: czytajcie co jest napisane: zamówienia na mail: ackopia@wp.pl Bardzo ułatwi mi to pracę.... I zapomniałem dodać,że każdy kto zamówi coś, dostanie także naklejkę. Drukowaną. Chyba , że chce wycinaną. do wyboru będą takie i takie :) No i przesyłka max ok 4 zł jeżeli będzie priorytet :) chyba,że paczka będzie, to od 9,50 do 12 zł. Ale sprawdzę to jeszcze dokładnie

A.C.

Opublikowano (edytowane)

Edit: przepraszam nie zauważyłem posta robertusa z tabelą rozmiarów.......

Czy jeśli ktoś zamówi np. L a jego brzuszek okaże się na XL czy jest możliwa wymiana takiej koszulki ( koszty przesyłki po stronie kupującego)??

Edytowane przez tomyy29
Opublikowano

Andrzej, załóż proszę nowy temat "Koszulki i kubki forumowę" czy cos takiego i opisz dokładnie co gdzie i jak, będzie przejrzyściej i łatwiej.

Opublikowano

No własnie mialem to zaproponować.Ale ja to widzę tak, że ten temat można by zmienić na podpięty, albo ogłoszenie. Myślę ze nowego tematu nie ma co zakładać. No i dobrze by bylo,zeby był widoczny także dla tych co się nie logują ponieważ bardzo wielu użytkowników forum po prostu się nie loguje, albo robi to bardzo rzadko. I nie wiedzą nawet, ze temat koszulek w ogóle istnieje

A.C.

Opublikowano

Temat założę... Ale tu jeszcze informacja dla wszystkich którzy zamówili: Koszulki się robią i już niedługo zostaną wysłane do Was.Na mailu znajdziecie informacje co do sposobu rozliczenia...

A.C.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.