Irek M Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ale piszą o funkcji AUTO oczywiste jest, że nie miałem na myśli ruchomej optyki tylko fabryczne ustawienie. Skoro jednak łapie ostrość od kilkudzisięciu cm do nieskończoności to jak to nie nazwać jak AUTO... Tu masz teścik mojej #16 V2 : Stoję na balkonie, którego fragmenty widać momentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Witam, dziękuję za pomoc,filmów się trochę nazbierało i teraz trzeba się nimi zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Skoro jednak łapie ostrość od kilkudzisięciu cm do nieskończoności to jak to nie nazwać jak AUTO... Chwytem marketingowym. Pewnie przesłona jest wysoka stąd głębia ostrości szeroka.W jednym z aparatów szumnie nazwana opcja "anti-shake" polega na skróceniu czasu i zwiększeniu ISO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Robert - przecież nie będziemy kłócilisię jak to nazywa się lub nazwali. Mój film pokazuje, że łapana jest ostrość w każdej rozpiętości odległości. Przecież chyba właśnie o to chodziło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 "Ja nie jestem agresywny, agresywność zero" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Irku pisałeś, że kamerki szły do Ciebie 8-9 dni. Paczka przyszła kurierem? Ktoś dzwonił do Ciebie że będzie czy listonosz przyniósł?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Przynosił listonosz za potwierdzeniem odbioru - chyba. Piszę chyba bo ostatnio odbierałem z Chin na poczcie tylko dlatego, że nie mieściła się w skrzynce. Nie sugeruj się tymi 8-9 dniami: przed świętami może być inaczej i w różnych ich przed i po lokalnymi świętami. Tylko jedna przesyłka nigdy nie dotarła ale ebay zwrócił należność bo to są "ubezpieczone" przez nich przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 No to dzisiejsze latanie tradycyjne (nie fpv) smiglowcem 450 Dodam, ze bylo bardzo zimno okolo -7 stopni, i mala przejrzystosc . http://www.youtube.com/watch?v=PTKQkZXNgKw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Czekam i czekam a kamerka jeszcze nie doszła:( Od 29.11 minęło już 20 dni. Co sądzicie? Zaginęła czy to przez święta? ile czasu u Was szła przesyłka? U Irka szła niecałe 2 tyg a u mnie już 3 ;/ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ok dotarło ;] Po 30 dniach ale dotarło. Już się bałem że zaginęło. Wszystko ok. Działa. Dzięki za wszystkie posty. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi