Bronti Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Nie wiedziałem gdzie to wrzucic...wiedz mysle ze konstrukcyjnie podszedłem do tematu.... Pozdrawiam Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Akurat ten gośc lubi sie bawić różną bronią, więc to nie ściema. Fajny gadżet, ale na razie nie przydatny w wojsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Z czego on strzela? Z Panzerfausta? Moim zdaniem przynajmiej efekty są mocno podrasowane w Hollywodzkim stylu, gdzie każdy samochod w zetknięciu z czymkolwiek zaraz musi wybuchnąć jakby dostał pocisk z Abramsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 kwestia odpowiedniego naboju i zawartości żoładka manekina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 a mnie ciekawi obojętność tego kolesia na wszystkie wybuchy, 4:28 wybuch tak potężny że rozwala samochód a facet ani nie drgnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 No co wy. Toto zachowuje się w powietrzu trochę kanciasto. Te eksplozje to norma u tego gościa ale ten quad to czysta gra komputerowa. Nawet sam karabin podwieszony pod nim wygląda jak kamera z lufą a nie jak coś co ma prawo strzelać. Zwróć uwagę na to jak zachowuje się dym w pobliżu wirników - nie zachowuje się wcale z wyjątkiem jednego miejsca w filmie gdzie ktoś nad tym posiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Znowu to powiem... ŚCIEMA I MONTAŻ dla ... (tutaj sobie wpiszcie co chcecie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waters Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Podczepiona replika ASG pewnie Front od M4 ris albo hk 416. Amunicja też nie wiem jak ma niby być doprowadzona, tym wężykiem? Magazynek to gdzie w tym jest? Minigun/vulcan ma podobny system, tyle że w "wężu" ma taśmę mieszczącą amunicję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Nikt nie pisze o odrzucie z tej broni. Fizyka się kłania. Film zupełnie debilny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Akurat odrzut widać w pierwszej części, gdy strzela do tych ludzików na skarpie. Może to broń na kulki i sprężone powietrze + komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Dodam jeszcze tylko -częste pozostawianie przez "operatora" zabawki bez kontaktu wzrokowego (a zabawka magicznie pilnuje swojego miejsca) , -nienaturalny kurz wzniecony przy starcie ze stojaka na ziemi. -widać odłamki uszkadzanych manekinów ,latających kart do gry itp lecących w lewo ekranu a nie jak by się wydawało na wprost -od "kamery " "drona" -bardzo nienaturalne zachowanie w powietrzu w locie i jak koledzy pisali wyżej podczas strzelania (odrzut jest można powiedzieć -symboliczny -ci którzy byli w wojsku wiedzą o czym piszę ) sprawia tylko wrażenie i daje namiastkę realnego zachowania sie quadrocoptera- dla tego nie którzy się nabrali -dla mnie ta komputerówa jest doskonale widoczna (na YouTubie można takich filmików znaleźć na kopy) -jedyny real był na poczatku filmu w chwili trzymania drona w rękach( pusta makieta ? ) a reszta to TOY STORY a nie!! z racji nie najgorszej jakości-TRANSFORMERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waters Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Sławek pięknie podsumował. To jeden wielki fake. Nawet kaliber 5.56 który tu niby ma być daje odrzut, który raczej nie pozwoliłby tej maszynce na tak stoickie zachowanie podczas ostrzału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Fake jak z orłem. Widać kilka niedoróbek graficznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi