f-150 Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Dalsza walka z kabiną 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Cd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Rozpocząłem oklejanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Czym ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Jak to czym,folią.Było by mniej łączeń ale samemu trudno jest trzymać i oklejać.Na razie jeszcze łączenia nie są domyte acetonem ale i tak finalnie nie powinny być widoczne,ponieważ w tych miejscach są nitowane łączenia blach i tak mam zamiar zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Ze folia to widze , ale JAKA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Najzwyklejsza chińska modelarska w kol.niebieski metalik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Wojtku za oklejanie należy się "czekoladka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Ale może być tegoroczna "kawusia",lepiej mi smakowała.Na pewno.jeżeli nic się więcej jeszcze nie wydarzy (z końcem roku tracę pracę i muszę zmienić mieszkanie) to będę z nią u was na pikniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Tajemniczy jestes dzisiaj Wojtus OK ; chinska , ale k.....a JAKA ! Hobby King , czy inny wynalazek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 No ja cie pierdziu. Taka jak HK.Kupiłem kiedyś u pepików jak likwidowali hurtownię.Marcin w Marvio jeszcze ją ma.Lubię ten rodzaj folii bo ładnie się napręża i obkurcza jeżeli potrzeba.Jedyny minus to odrywanie folii zabezpieczającej od spodu i trzeba uważać aby nie przegrzać metaliku bo się odbarwia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Na TAKA odpowiedz wlasnie czekalem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Cd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Coraz bliżej końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Jak jest tak blisko końca to mi sie zazwyczaj odechciewa budowy ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Pięknie to wychodzi Wojtku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Adaś przyzwoicie,szału nie ma bo to nie makieta,ale cieszy oko i oto chodziło.W miarę zaczyna przypominać oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Oklejanie zasadniczo zakończone.Pozostały tylko napisy i logo na stateczniku ,ale muszę je najpierw narysować.Teraz zabieram się za dokończenie elektryki i zrobienie mocowania serwa gazu i modułu zapłonowego.Pozostanie jeszcze dokończyć fotele z przodu,oszklenie,zakończenie kadłuba ,osłony popychaczy na masce i owiewki na koła. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Ladna robota ! Bedzie w powietrzu jak oryginal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 I o to chodzi. Napisy i emblematy już narysowane.W piątek wycinam.Szyby boczne też mam przygotowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi