Czesław Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 Dzisiaj JAK ujrzał swiatło dzienne.Jaczek w asyście Spacewalkera dużo zdjęć. pozdrawiam Czesław z Kruszwicy. 1
Radek Oleksy Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Naprawdę robi wrażenie !Gratuluję Czesław !
noker Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 włos mi się jeży jak pomyslę ile to roboczogodzin wymaga
herkristo Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Wrażenie niesamowite , aż chciałoby się wejść do kabiny .Podziwiam !!! to mało powiedziane.... 1
Czesław Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Opublikowano 31 Maja 2014 Dzień zakończony jazdą próbną oraz wizytą na Inowrocławskim lotnisku,model przy oryginale wyglądał skromnie.Długo czekałem na tą chwile, następna wizyta zakończy się oblotem,pozdrawiam Czesław z Kruszwicy. Kilka migawek. 2
herkristo Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Ostatnie zdjęcia ok. ale na poprzednich gdyby ustawić śmigło w pionie... Wybrał Pan naprawdę piękny samolot jako pierwowzór dla swojej makiety..Jeszcze raz gratuluje pięknej i wytrwałej pracy. Moją wielką nadzieją jest Pana poznać i wyrazić szacunek dla Pańskiej pracy. Pozdrawiam. Krzysztof
MareX Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Czesiu! Jeszcze tylko zastrzały na czerwono!
Czesław Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jeszcze lusterko, reflektor,wlewy paliwa na skrzydłach stópki do wchodzenia.Zastrzały pozostawie bezbarwne ponieważ wykonałem to z amelinium farba zakryłby szczególy,to wszystko po oblocie .Czesław.
widar123 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Co tu dużo pisać klasa sama w sobie, nieprawdopodobny kunszt modelarstwa zakończony pięknym sukcesem. Czesławie kiedy oblot, chciałbym przyjechać na lotnisko w Inowrocławiu (bo to niedaleko ode mnie) i popodziwiać to arcydzieło.
Rommie Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Śliczny model, nic dodać nic ująć. Mam kilka pytań jeśli można. Jaki czas lotu przewiduje Pan na jednym tankowaniu i jak duży jest zbiornik. Chodzi mi o wyliczenie spalania na godzinę tego silnika. Czy wszystkie serwa są firmy Hitec i czy jest to model serwa HS-635HB ? Pozdrawiam serdecznie i czekam na zdjęcia a może i film z oblotu ?
Wojtass_nt Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Panie Czesławie! Jest Pan mistrzem w swojej klasie! Po prostu ślina mi cieknie jak dziecku na widok wymarzonej zabawki
Andy. Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 na kilku zdjęciach, na których jest cały w kadrze, w życiu bym nie pomyślał, że to jest model... Bajeczny!!!
Czesław Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Opublikowano 5 Lipca 2014 Łukaszku zbiornik 0,8 l serwa Hitec cyfrowe koła metal po 11kg.Nie mam planu do blotu myślę że w lipcu.Dziękuję kolegom za słowa uznania. Pozdrawiam Czesław z Kruszwicy.
elpazo Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wielkie gratulacje panie Czesławie piękna robota. Czy Pan Czesław to ten od niegdyś FSRów . Serdecznie pozdrawiam Władek
Rekomendowane odpowiedzi