Czesław Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Dzisiaj JAK ujrzał swiatło dzienne.Jaczek w asyście Spacewalkera dużo zdjęć. pozdrawiam Czesław z Kruszwicy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 piękne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Naprawdę robi wrażenie !Gratuluję Czesław ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 włos mi się jeży jak pomyslę ile to roboczogodzin wymaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Wrażenie niesamowite , aż chciałoby się wejść do kabiny .Podziwiam !!! to mało powiedziane.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Dzień zakończony jazdą próbną oraz wizytą na Inowrocławskim lotnisku,model przy oryginale wyglądał skromnie.Długo czekałem na tą chwile, następna wizyta zakończy się oblotem,pozdrawiam Czesław z Kruszwicy. Kilka migawek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ostatnie zdjęcia ok. ale na poprzednich gdyby ustawić śmigło w pionie... Wybrał Pan naprawdę piękny samolot jako pierwowzór dla swojej makiety..Jeszcze raz gratuluje pięknej i wytrwałej pracy. Moją wielką nadzieją jest Pana poznać i wyrazić szacunek dla Pańskiej pracy. Pozdrawiam. Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Czesiu! Jeszcze tylko zastrzały na czerwono! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbugatii Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Panie Czesławie - chapeau bas!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 I lusterko wsteczne na zastrzale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jeszcze lusterko, reflektor,wlewy paliwa na skrzydłach stópki do wchodzenia.Zastrzały pozostawie bezbarwne ponieważ wykonałem to z amelinium farba zakryłby szczególy,to wszystko po oblocie .Czesław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widar123 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Co tu dużo pisać klasa sama w sobie, nieprawdopodobny kunszt modelarstwa zakończony pięknym sukcesem. Czesławie kiedy oblot, chciałbym przyjechać na lotnisko w Inowrocławiu (bo to niedaleko ode mnie) i popodziwiać to arcydzieło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rommie Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Śliczny model, nic dodać nic ująć. Mam kilka pytań jeśli można. Jaki czas lotu przewiduje Pan na jednym tankowaniu i jak duży jest zbiornik. Chodzi mi o wyliczenie spalania na godzinę tego silnika. Czy wszystkie serwa są firmy Hitec i czy jest to model serwa HS-635HB ? Pozdrawiam serdecznie i czekam na zdjęcia a może i film z oblotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Panie Czesławie! Jest Pan mistrzem w swojej klasie! Po prostu ślina mi cieknie jak dziecku na widok wymarzonej zabawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy. Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 na kilku zdjęciach, na których jest cały w kadrze, w życiu bym nie pomyślał, że to jest model... Bajeczny!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 To Czesława to prawdziwe modelarstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Łukaszku zbiornik 0,8 l serwa Hitec cyfrowe koła metal po 11kg.Nie mam planu do blotu myślę że w lipcu.Dziękuję kolegom za słowa uznania. Pozdrawiam Czesław z Kruszwicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Piękny model, szkoda, że nie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wielkie gratulacje panie Czesławie piękna robota. Czy Pan Czesław to ten od niegdyś FSRów . Serdecznie pozdrawiam Władek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Tak .Czesław nie żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi