Callab Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Zapala "na pych"! Dobre :-) Strasznie szybki i zwrotny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A da się nim latać jeszcze wolniej? Lata to bardziej jak kombat a nie pasażerska DC-3 Dakota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Piękny modelik, może zastanów sie nad mniejszymi silnikami - byłoby wiecej realizmu... Lata pieknie, prawie jak combat , a powinna dostojnie sunąc w powietrzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ten pierwszy film ma scenariusz jak NAJLEPSZY horror !!! Balem sie do samego konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ojtam, ojtam nie jest wcale tak szybko, oczywiście da się latać wolniej ale tego kamerzysta już nie kręcił bo nie było emocji. Dodatkowo nerwowości dodają wychylenia sterów w kolejnym locie po małych poprawkach powinno być o wiele lepiej. Co do siników to czytając wątek trochę wstecz można znaleźć opinie głosząca że do 1,6 metra rozpiętości to3,5 ccm może być za mało, a teraz się okazuje ze 2,5 w wydaniu słabiutkiego os la to zbyt wiele. Chciałbym zaznaczyć że rozpiętość płata to nie jest główny parametr decydujący o doborze napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Fajny model,gratulacje za oblot. Obejrzałem na filmie lotnisko i dla tego modelu poszukałbym czegoś z lepszą nawierzchnią,przecież to nie terenówka z napędem 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Wiem straszliwe kępy nam się porobiły, zastanawialiśmy się co z tym zrobić, na razie dosiana jest trawa. Może walcownie pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Model podoba mi się bardzo.Pewnie na czterotaktach było by realistyczniej ale co tam, jest git. A jeszcze bardziej podoba mi się pas startowy, z którego korzystacie. Jakie on ma wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Pas jest malutki 60 metrów długości i 8 szerokości. do startu wystarcza ale lądowanie wymaga pewnej wprawy, podejście musi być celne i trzeba posadzić model na samym początku. Dla trenerów i akrobatów jest aż za długi gorzej z szybkimi modelami bo nie zawsze się wyhamuje przed końcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz.pl Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Wiem straszliwe kępy nam się porobiły, zastanawialiśmy się co z tym zrobić, na razie dosiana jest trawa. Może walcownie pomoże ? Zaorać, wywalcować, posiać trawę i regularnie kosić. Ale takiego modelu szkoda na trawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Pas jest malutki 60 metrów długości i 8 szerokości. do startu wystarcza ale lądowanie wymaga pewnej wprawy TOP GUN. Pełen szacun Wiem straszliwe kępy nam się porobiły, zastanawialiśmy się co z tym zrobić, na razie dosiana jest trawa. Może walcownie pomoże ? Pomoże pomoże. Mieliśmy podobny problem przy adaptacji zdziczałej łąki na pas startowy. Najpierw kilka regularnych koszeń co 2 tygodnie a potem walec drogowy 8ton. Jest pas jak ta lala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Genialny projekt i wykonanie można poślinić klawiaturę. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Moje szczere gratulacje, wspaniały model, piękny i szybki. Pokłony dla twórcy jestem pod wrażeniem. Chętnie zobaczę przelot modelu na mniejszej prędkości, doda mu gracji w locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.