F3FMaster Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mój model kiedy wleci w komin też zaczyna krążyć to normalny objaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Nie latałem Falconem prawie 3 lata i to był mój błąd ,po kraksie z winy 35 MHz ,uszkodziłem skrzydła a kadłub "zlikwidowałem" .Dziś znów polatałem Falconem ,Q... tyle przyjemności straciłem.Skrzydła były lekko uszkodzone i naprawiłem je ,ale dopiero w ten piątek a kadłub ,cóż Leszek jest blisko ... Uploaded with ImageShack.us . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon_ZN Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 jesli mozna zapytac to gdzie moge nabyc falcona i jesli to nie tajemnica to jaka jest cena tego zestawu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 http://www.kwarcinski.com. i wszystko jasne a o cenie rozmawiaj z Leszkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 http://www.kwarcinski.com. i wszystko jasne a o cenie rozmawiaj z Leszkiem Kupujacy musi podpisac klauzule milczenia .Nie rozumiem po co ta cala konspiracja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon_ZN Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 no szkoda ze nie ma stalej ceny tylko cena dla kazdego indywidualnie ale co zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Kupujacy musi podpisac klauzule milczenia a jeśli można wiedzieć jaka jest ta klauzura milczenia i na czym polega?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 a jeśli można wiedzieć jaka jest ta klauzura milczenia i na czym polega?? Oczywiscie z ta klauzula to zart.Ikonki na koncu zdania nie widac? Jeszcze sie tutaj nie spotkalem,zeby ktos pochwalil sie cena modelu kupionego bezposrednio u producenta. Pewnie dlatego ,ze te modele sa do kupienia u zachodnich posrednikow. W Niemczech np. modele pana Kwarcinskiego sa do kupienia tutaj:http://www.ed-modellbau.de Tam kupilem Starlinga Pro,akurat mieli w magazynie moj kolorek i model za 3 dni mialem w domu. Nie zaluje ani centa,warto bylo.Mysle ze bezposrednio byloby 100 Euro taniej,mam racje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Masz rację Wieśku. Ale są dwa rodzaje Falcona Zwykły,albo wzmocniony węglem. Tańszy,albo droższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 jesli mozna zapytac to gdzie moge nabyc falcona i jesli to nie tajemnica to jaka jest cena tego zestawu Z serwami lub bez - Ładnie wyglądają skrzydła bez dziur na serwa ... za małą opłatą + cena serw masz cacuszko - pytaj, pytaj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Jurek możesz oś więcej o tych skrzydłach bez dziur. Właśnie zamawiam Falcona i trochę mnie to zaciekawiło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Jurek możesz oś więcej o tych skrzydłach bez dziur. Właśnie zamawiam Falcona i trochę mnie to zaciekawiło! Dzwonisz do Leszka K. z ponoć najstarszego grodu w Polsce i zamawiasz Falcona z zamontowanymi serwami w skrzydłach. Ustalasz typ serw a owy Pan podle ustaleń montuje je poprzez dziurkę od klucza i nasz zagadkę na lotnisku - "JAK JE TAM ZAMONTOWAŁEM ??" Wszystkiego dowiesz się od "montera" Falconów ... Jedyny problem to EWENTUALNA naprawa serw - ale ja latam takowym już trzeci ( z może czwarty ) sezon i luzów niet ( 4 x HS125MG ) - takie zamawiałem - a co faktycznie w środku piszczy to tylko Leszek i najwyższy wiedzą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 O widzisz to całkiem niezły pomysł. Musze zapytać kiedy mój wchodzi na linie produkcyjną i czy serwa zdążą przyjść. Wielkie dzięki za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam. Właśnie czekam na swojego falkona i zastanawiam się czy będe mógł zastosować silnik scorpion 1600kv na 4s i śmigło 8x6 czy przy wadze 1800g uda mi sie go pociągnąc? Dodam ze silnik waży 180g ,Czy wogóle jest jakaś szansa na normalny start? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam. Właśnie czekam na swojego falkona i zastanawiam się czy będe mógł zastosować silnik scorpion 1600kv na 4s i śmigło 8x6 czy przy wadze 1800g uda mi sie go pociągnąc? Dodam ze silnik waży 180g ,Czy wogóle jest jakaś szansa na normalny start? Te 8 cali to po mojemu ciut za mało a jak pomnożysz 1600 x 4s to z Falcona chciałbyś zrobić super pylona. Jak mówią czesi: To se ne da Panie Havranek ... Polecieć poleci ale głównie będziesz mielił powietrze.. A co rozumiesz przez "normalny start" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Miałem na myśli ciąg czy dam rade bez problemu wystartować.No szczerze mówiąc chciałem i poszybowac i troszkę poszalec z prędkosciami,a ze taki silnik mi lezy to momyslałem ze moze cos z tego wyjdzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Włóż, polataj ( mocny wyrzut 10 stopni w górę podczas startu ) i zdaj relację - a może będzie to "o czym marzą dziewczęta" ps. przy wadze 1800 gram to już z ciągiem 600 gram polecisz - na rzęsach ale polecisz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Napewno umieszcze film co by sie nie stało;) ewentualnie dam 9x5 ,a jesli chodzi o pakiet to wedzie 30004s lipo czy raczej trzeba mniejszy,bo powoli kompletuje osprzęt. A i jeszcze montaz serw został-robic je w otworach czy lepiej zamocować w srodku na stałe? Bo ponoć można przy budowie je wstawic i zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Bo ponoć można przy budowie je wstawic i zamknąć. Ale tylko ponoć bo tak naprawdę to tylko zamknąć można w Kaliszu ... ps. Ja nie mam śladu po wstawieniu serw ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zamówiłem w kaliszu wiec można tylko jak lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.