Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!jest już najnowsza wersja firmware v2,10. swoją kamerkę zaktualizowałem ale czy ktoś kto wgrał to najnowsze oprogramowanie może napisać coś o zmianach,co one dały...

Opublikowano

Po updacie masz do wyboru zapis w mov, avi i mp4. Mov to jedyny format ktorego moj tv (sharp aquos) nie rozumie. W koncu moge ogladac na duzym ekranie wszystko. Bajka!

Opublikowano

Tak - oglądanie na TV, a na kompie to nie to samo  komp pogarsza jakość. Już dawno przy pierwszej aktualizacji odhaczyłem avi ale nic się nie działo  - może nie do końca to zrobiłem...  zaraz sprawdzę.

Opublikowano

Obecna aktualizacja wyszla stosunkowo niedawno (chyba ze wczesniej byla a nie zauwazylem).

Moge sie mylic ale chyba najpierw trzeba zaktualiziwac program do ustawiania kamerki. Wtedy bedzie opcja updatu softu na mobiusie (2 cos).

W tej wersji wybierasz firmat filmu dla obu trybow nagrywania osobno.

Opublikowano

Coś mi chyba nie idzie z instalacja aktualizacji. Informacja z ramki: mam odłączyć kamerę - odłączyłem, podłączam ponownie i mam czekać 30 sek - czekam - i co dalej?.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam tą kamerkę od miesiąca i same problemy - jakie karty używać, żeby było bez problemów, próbowałem 2 jedna kingston 4GB druga jakaś bez nazwy 2 GB i obie przestały nagrywać co ciekawe kamera przestała je ,,widzieć", a w innych sprzętach działają, choć jest problem, bo przy pierwszym podłączeniu do komputera, nie można z nich nic odczytać dopiero po podłączenie aparatu na którym były robione zdjęcia.

Czy ktoś już coś takiego przerabiał ?

Jakich kart używać?

Opublikowano

Używałem najróżniejszych kart od 2 do 16 GB i nigdy nie miałem problemów. Jedyny jaki występował to taki, że TV nie "czytał" zapisu MOV. tej kamery. Po zmianie na AVI. w ustawieniach wszystko śmiga na TV jak należy. Może w Twoim przypadku też to coś da? 

Opublikowano

Ja przeżyłem koszmar z tą kamerą powiem ci co nie działało z moją kingston 8 giga c4  , goodram 8giga c10 i jakieś dwie z telefonów 4 giga . Oddałem ją ,chyba była uszkodzona bo to nie możliwe chyba . 

Opublikowano

Tak zawsze za pierwszym razem po włożeniu, teraz niestety nie można zrobić formatu, bo karty nie widzi, nie pomaga nawet reset.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.