andrzej351 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 witam!jest już najnowsza wersja firmware v2,10. swoją kamerkę zaktualizowałem ale czy ktoś kto wgrał to najnowsze oprogramowanie może napisać coś o zmianach,co one dały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Wczoraj czy przed wczoraj aktualizowałem. Tak na szybko zauważyłem z dwie nowe pozycje do ustawienie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Najfajniejsze ze nagrywa avi. Mov ni w tv nie chcial chodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jak w AVI ? Właśnie nigdy filmów nie mogłem oglądać w tv przez ten MOV. Ale z innych kamer MOV był czytany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Po updacie masz do wyboru zapis w mov, avi i mp4. Mov to jedyny format ktorego moj tv (sharp aquos) nie rozumie. W koncu moge ogladac na duzym ekranie wszystko. Bajka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Tak - oglądanie na TV, a na kompie to nie to samo komp pogarsza jakość. Już dawno przy pierwszej aktualizacji odhaczyłem avi ale nic się nie działo - może nie do końca to zrobiłem... zaraz sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Obecna aktualizacja wyszla stosunkowo niedawno (chyba ze wczesniej byla a nie zauwazylem). Moge sie mylic ale chyba najpierw trzeba zaktualiziwac program do ustawiania kamerki. Wtedy bedzie opcja updatu softu na mobiusie (2 cos). W tej wersji wybierasz firmat filmu dla obu trybow nagrywania osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Coś mi chyba nie idzie z instalacja aktualizacji. Informacja z ramki: mam odłączyć kamerę - odłączyłem, podłączam ponownie i mam czekać 30 sek - czekam - i co dalej?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 I po ok 30 sekundach bedzie zolte migac, chwile przerwy i okienko zgasnie. I tyle. Juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Tak, tak było tylko nie zauważyłem , że pojawiło się dużo więcej opcji i to w nich trzeba odhaczyć. Już to zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 po aktualizacji dioda sygnalizująca stan naładowania aku mobiusa miga wolniej . oczywiście też 3 razy gdy pakiet jest pełny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Już sprawdziłem i działa. Lepiej ustawić na MP4 czy AVI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Nie do konca rozumiem co pisze ale moj kolega uwaza, ze "mp4 lepsze bo strumieniowe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabak Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Mam tą kamerkę od miesiąca i same problemy - jakie karty używać, żeby było bez problemów, próbowałem 2 jedna kingston 4GB druga jakaś bez nazwy 2 GB i obie przestały nagrywać co ciekawe kamera przestała je ,,widzieć", a w innych sprzętach działają, choć jest problem, bo przy pierwszym podłączeniu do komputera, nie można z nich nic odczytać dopiero po podłączenie aparatu na którym były robione zdjęcia. Czy ktoś już coś takiego przerabiał ? Jakich kart używać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Używałem najróżniejszych kart od 2 do 16 GB i nigdy nie miałem problemów. Jedyny jaki występował to taki, że TV nie "czytał" zapisu MOV. tej kamery. Po zmianie na AVI. w ustawieniach wszystko śmiga na TV jak należy. Może w Twoim przypadku też to coś da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ja przeżyłem koszmar z tą kamerą powiem ci co nie działało z moją kingston 8 giga c4 , goodram 8giga c10 i jakieś dwie z telefonów 4 giga . Oddałem ją ,chyba była uszkodzona bo to nie możliwe chyba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Robiłeś format karty z poziomu kamery? To podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabak Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Tak zawsze za pierwszym razem po włożeniu, teraz niestety nie można zrobić formatu, bo karty nie widzi, nie pomaga nawet reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Spróbuj zmienić kabelek. Mi dzisiaj kabelek przestał działać. Dioda mrugała na przemian zielona- zółta. Poszedł do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 ja w swoim mobiusie nic nie nie przestawiałem,nie formatowałem... włożyłem kartę 10Gb sandisc i tyle.wszystko działa aż miło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi