Czaro Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgodnie z programem zamieszczonym na stronie: http://bemowskie.pl/projekt/aeromodelklub/ Pokazy modelarskie odbędą się 2 września od godziny 15:10!! Namawiam wszystkich czynnych rzucaczy do stawienia się na Bemowie. Jeśli byłaby nas większa grupa, można by rozegrać pokazowo jedno pełne zadanie, np. 5x2. Myślę, że byłoby to dość atrakcyjne dla widzów. Wcześniej możemy się spotkać oczywiście na Chudoby dla potrenowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Pogoda znów staje się lotna, więc w sobotę latamy na Chudoby od 11-tej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Prognoza daje nadzieję, że tradycyjnie w sobotę od okolic 11-tej polatamy przy małym, humanitarnym wiaterku. Tradycyjnie na Chudoby, przy kanałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Zapowiada się piękny weekend, więc w sobotę latamy na Chudoby od 11. Być może w niedzielę też. Zapraszamy na trening z kadrą! Gwarantujemy same dobre rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Żeby tak bliżej było... Jak poskładam sprzęt to za tydzień latam u siebie. Może Koledzy latający w okolicach też dołączą? Będę na zawodach w Krakowie na razie raczej jako latający w przerwach lub oglądający bo z licencją to juz raczej nie zdążę z resztą trzeba to jeszcze przemyśleć ;-) Gdyby tak sprzedawali licencje jednorazówki na zawody poprzez zakupy online to pewnie byłoby więcej chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 A ja na moje zawody od czasu do czasu dopuszczam poza konkursem, lewych kolegów paru z nich juz lata na zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 To, że w temacie nic się nie dzieje, wcale nie znaczy, że warszawka nie rzuca! Sezon 2019 rozpoczął się na dobre. Dziś było nas czterech z modelami, a piąty kolega jeszcze bez modelu. Zapowiada się owocny sezon lotny. PS. Każdy kto chciałby z nami porzucać, polatać, albo chociaż pogadać niech śmiało pisze. W miarę regularnie, co weekend, spotykamy się na Chudoby "przy kanałku" i zainteresowanym mogę wysyłać aktualne godziny spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Jak łączycie ten centroplat z kadłubem hero? Skrzydła masz rozkładane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Jak się spotkamy na wspólnym polataniu, to zdradzę Ci tę sztuczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Halo wiara! Ruszamy z nową inicjatywą. W każdą pierwszą sobotę miesiąca robimy symulację zawodów F3K. Dzielimy się na grupy, jedni sędziują - drudzy latają i tak na zmianę. Mamy głośnik do grania komunikatów z czasem startowym i będziemy latać różne zadania. Punktów raczej liczyć nie będziemy, ale czasy porównywać już jak najbardziej. A kiedyś kto wie... może i punkty. Ale nie chodzi tu o wygrywanie, tylko polatanie ciekawych zadań, w pewniej z góry narzuconej rutynie, znanej z zawodów, ale dla przyjemności. Każda pierwsza sobota miesiąca, godzina 10, lotnisko na Chudoby w Warszawie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Świetny pomysł również dla tych co by się chcieli czegoś nauczyć czyli dla mnie . Oby pogada dopisała. Jak mi praca pozwoli (a z tym różnie) podjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Fajnie, jeżeli wypożyczacie model to przyjeżdżam ? [edit] oczywiście nie traktujcie w/w na poważnie. Chyba musiałbym upiec blachę ciasta żeby się odwdzięczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Dziś wpadło kilku kolegów, żeby potrenować przed treningiem za tydzień 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Na ubitej ziemi spotkali się... ... i polatali całe 7 rund! 6 różnych zadań Pamiętajcie! Każda pierwsza sobota miesiąca, godzina 10, lotnisko na Chudoby w Warszawie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 12 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Przynajmniej raz na rok wypadałoby coś napisać, że żyjemy. I mamy się dobrze, latamy regularnie, co weekend o ile nie pada. Dziś na przykład padł rekord pola: 8 rzucaczy! Pamiętajcie! Każda pierwsza sobota miesiąca, godzina 10, lotnisko na Chudoby w Warszawie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 12 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Podziwiam zapał ,że nawet zimą trenujecie. Mnie brak motywacji jak nie ma słońca, więc latam tylko latem. Także powodzenia drodzy koledzy i dobrze ,że nie odpuszczacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Co to za zima Palce trochę marzły, ot i tyle. A termika była jak w marcu - szalone centra, które wciągały, jak F5J nowych zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 14 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 W dniu 13.02.2023 o 08:52, Czaro napisał: Co to za zima Palce trochę marzły, ot i tyle. A termika była jak w marcu - szalone centra, które wciągały, jak F5J nowych zawodników Faktycznie jest jak wczesną wiosną? Ja już od dłuższego czasu spoglądam w stronę DLG....... Narazie jestem na etapie marzeń i planowania bo model koniecznie chcę zbudować samodzielnie. Perspektywa porzucania DLG jest całkiem obiecująca?No i spróbowałbym czegoś nowego. Latajcie, a ja zawsze chętnie oglądam fotki i kibicuję Wam szczerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi