Hotpoint Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Wydaje mi sie to nie do końca logiczne. Przyznasz że nie po to sie płaci 450 zł z przesyłką żeby kombinować z pożyczaniem kontrolerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Aby Real Flight działał przynajmniej tak jest w wersjach 3-6,5 Interlink musi być cały czas podpięty przy uruchamianiu programu, jesli nie jest to program sie nie uruchomi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 To też przerobiłem. Nie pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Adrian, chyba czas na reklamacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafo30 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 A nie trzeba wyjąć czasmi nadajnika żeby działało ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 W komunikacie który zamiesciłem jest wyraźnie napisane że interface ma być podłączony a nadajnik włączony. T9X włącza sie sam po włożeniu jacka w gniazdo. Złapałem się na tym, że próbowałem tylko na automatycznie włączonym nadajniku po włożeniu jacka , teraz włączyłem nadajnik wcześniej i włożyłem jacka - nic to nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Spróbuj jeszcze wyjąc modół w-cz z nadajnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Ja bym jeszcze sprawdził czy urządzenie jest poprawnie rozpoznane przez system operacyjny. Sprawdź czy w Menedżerze Urządzeń, pojawia się nowy hardware po podłączeniu linka. Zobacz też czy jest odpowiedni sterownik. (Na liście urządzeń nie powinno być niczego z ikoną żółtego wykrzyknika) Spróbuj innych gniazd USB, może wymagane jest USB 2.0.? Zakładam iż po podłączeniu linka do USB, pojawi się jakiś kontroler (dżojstik) - sprawdź w panelu sterowania w kontrolerach gier. Gdzieś wyczytałem w necie iż komuś pomogło uruchomienie RF jako Administrator. (Prawy klik myszki na ikonce loadera, 'Uruchom jako Administrator'). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Spróbuj jeszcze wyjąc modół w-cz z nadajnka. Robertus wygrałeś internet ! Po wypięciu modułu wszystko poszło jak trzeba ! RF działa. Dzięki chłopaki za pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Własnie sprawdziłem RF na docelowym kompie, też wszystko ok. Trochę to upierdliwe wyciąganie modułu, ale co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafo30 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 No pisałem żeby wyjąć ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 A nie trzeba wyjąć czasmi nadajnika żeby działało ?? Chyba nie do końca zrozumiałem co miałeś na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modevil Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Nie chcę zakładać podobnego tematu - widzieliście może w polskim sklepie dostepny upgrade do wersji RF7? Chodzi o: http://shop.lindinger.at/product_info.php?products_id=9707831 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Mariusz, w polskim niestety nie, a szukałem Natomiast ostatnio wziąłem stąd http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXERVJ&P=7 Taniej i wyższa wersja. Jak dojdzie dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Czy ja dobrze rozumiem, że jeśli mam to: http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXARNY i dokupię to: http://www.modelemax.pl/product_info.php?products_id=15528 to będę miał taki zestaw jak ten: http://www.modelemax.pl/product_info.php?products_id=15527 i będę mógł sie bawić tak samo dobrze jak tym: http://www.modelemax.pl/product_info.php?products_id=15525 Dobrze kombinuję???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Generalnie to raczej dobrze kombinujesz, ale głowy nie dam że to będzie działać Powinno... Ja swój upgrade zamówiłem w niedzielę (28.12.2014), a dziś (05.01.2015) pojawił się wraz z listonoszem Zainstalowałem i... działa W gratisie dostałem gazetkę z asortymentem sklepu na 2015. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witaj Piotrze Daj znać jak wrażenia. Do tej pory jakoś sytematycznie wymieniałem, ale jako posiadacz wersji 6,5 stwierdziłem, że problemem nie jest wersja jaką mam (bo poza poprawą grafiki, to w zasadzie na wszystkich mogłem ćwiczyć fikołki i niespecjalnie czułem różnicę), tylko czas jaki poświęcam tym ćwiczeniom, a z tym to już róźnie. Ale chętnie poczytam o Twoich odczuciach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Hej Marcin, tak na szybko, bo polatałem jakieś 30min.... Jakoś nie widzę jakiejś zaskakującej różnicy. No może poza tym że trzeba importować dodatkowe modele od początku A i jeszcze jedno, jak wleciałem w drzewa to widziałem spadające liście To tak na bardzo szybko, jak polatam dam znać. PS Marcin, mi tez czasu brakuje i dla tego Cie rozumiem.... mam tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Liście spadły, model poleciał, to jakiś opancerzony Chociaż kiedyś w realu na Pałacowej gdy jeszcze tam stały słupy betonowe (chyba tylko 2 a obok nic) to oczywiście centralnie wleciałem w jeden z nich. Uderzenie było takie że kołpak się spłaszczył, model spadł, podkleiłem lekko naderwany ster kierunku i za chwilę byłem w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi