robertus Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 A ten klęcznikik to gdy trzeba będzie negocjować z LP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 W sumie tylko szafki i blat przybyły, reszta bez zmian. Ale gnieździłem się w 2 kącikach i było ciasno. Teraz muszę pomyśleć, gdzie schować wszystkie "przydasie", które stały w miejscu szafek (nie widać ich, bo są zgruzowane poza kadrem, hehe). Chyba zamówię kontener na śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Zaczynam zazdrościć ... no ale w bloku to mogę sobie tylko pomażyć. Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka Radek, nie maż się, tylko gnaj do piwnicy sprawdzić, czy nie masz jakiejś zagraconej rowerowni/suszarni/pralni/węzła po OPECU/ tudzież innego pomieszczenia technicznego, jak coś znajdziesz śmigiem do spółdzielni z propozycją zagospodarowania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Kurier się spisał i przywiózł listwę ledową z zasilaczem. DSCN7226 by TeBeWAW, on Flickr Jestem pod wrażeniem mocy świetlnej, jak ktoś chce to podam na PW dane sklepu. 5m taśmy ledowej 75 PLN a świeci bardzo ładnie. Oczywiście musiał być jakiś problem, okazało się, że początek (ten od zasilacza) świeci 3x mocniej niż koniec taśmy. Co jest oczywiste, jak teraz o tym myślę. W związku z tym co 1m dolutowywałem do taśmy dodatkowe równoległe zasilanie 12V, aby poprawić jasność. DSCN7227 by TeBeWAW, on Flickr Oczywiście dolutowywałem już po przyklejeniu taśmy ledowej (klej 3M, nie do oderwania), więc wyobrażacie sobie jakie "słowa" latały podczas lutowania przewodów do taśmy w pozycji "australijskiej". Na szczęście dzieci już mam dorosłe :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolty Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 DSCN7226 by TeBeWAW, on Flickr kolego, pacze ja i pacze i tak Tobie zazdroszcze takiego kacika. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Pracownia wspaniała i profesjonalna. Życzę, aby modele tam zbudowane były podobnej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 O to chyba nie musimy się martwić. Gratuluję pomieszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 czas ją zagracić modelami, opiłkami, paliwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 czas ją zagracić modelami, opiłkami, paliwem Tak, tak, bo narazie to Sterylnia a nie Modelarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Tak, tak, bo narazie to Sterylnia a nie Modelarnia. Fajnie,ale i tak się skończy na takim stanie.Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Adam, nie widzę tu nic zdrożnego, typowy uporządkowany nieład warsztatowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 No i skończyła sie sterylność, trzeba uporządkowac "przydasie". Ale ze mnie jest chomik, ech. DSCN7228 by TeBeWAW, on Flickr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 No i skończyła sie sterylność, trzeba uporządkowac "przydasie". Ale ze mnie jest chomik, ech. DSCN7228 by TeBeWAW, on Flickr No i o to chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 HA wiedziałem. W modelarni nigdy nie będzie miejsca na budowany model! Cięcie, wiercenie, klejenie, szlifowanie to min. 2mb blatu. Na składanie modelu potrzebne osobne pomieszczenie. A już myślałem, że czas na porządki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Spokojnie, na składanie modelu mam jeszcze jedno miejsce po drugiej stronie pomieszczenia :-) DSCN7217 by TeBeWAW, on Flickr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Masz listwy z gniazdami. Kupiłem w Lidlu (a może w Biedronce) listwę z podświetlanymi wyłącznikami. Świecą, gdy gniazdo jest aktywne. Bardzo wygodny gadget. Wychodząc z garażu wiem, czy przypadkiem lutownica nie została pod prądem. Dodatkowo możliwość indywidualnego sterowania gniazdami jest bardzo wygodna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ja mam każdą listwę na oddzielnym bezpieczniku, plus róznicowoprądowy na całość, więc kończąc pracę wyłączam całość. HT000008 by TeBeWAW, on Flickr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 plus róznicowoprądowy na całość Bezpieczeństwo musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 !@#$%^ Czy NAPRAWDĘ musisz być we wszystkim lepszy Ale nic to. Jak w końcu wygonię graciarnię z garażu to zostanie sama modelarnia. Będę miał się na kim wzorować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Bart, nie gniewaj się, w czymś muszę być dobry, skoro pilot ze mnie kiepski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi