cZyNo Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Gdzie by tu dziś dla odmiany polatac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 No, poważne masz problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Poważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 A dziś fajnie wieje, byłem w Opolu to mnie z A-4 chciało zdmuchnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 CZZZZZAAAAAADDDDDD!!!!! I ogień!!!! Balastu mosiężnego juz brakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 I do tego bez problemu prawie 4kg pojechał na ponad 220m No i na koniec jakiś landszafcik ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 I do tego bez problemu prawie 4kg pojechał na ponad 220m No i na koniec jakiś landszafcik IMG_1523.JPG Rusko dzisiaj 17m/s i 45% odchyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Było w góry pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Było w góry pojechać a nie mieszkam w górach? Bogdan zrobił zdjęcie jak było ponad 20m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Jak się na" umię" wklejać film to można będzie zobaczyć oblot nowego NN w Rusku przy 14-17m/s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Maciek ,jeśli to film na YT to kopiujesz w górnym pasku adres (najlepiej jak film idzie) i wklejasz w post a my podziwiamy albo kiwamy głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Maciek ,jeśli to film na YT to kopiujesz w górnym pasku adres (najlepiej jak film idzie) i wklejasz w post a my podziwiamy albo kiwamy głową To już wiem. Na razie mam ten film w komputerze.Muszę opanować YT.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Obiecałem więc jest.Warunki nie ciekawe-17-18m/s odchyłka ok 45*,bardzo turbi przy grani a do tego model pusty ,tylko 2300g.Był dzielny(model) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Latanie modelikami nie musi być statyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguslaw Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 IMG_1552.JPG Tu byłem... fajnie się latało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 fajne dzisiejsze latanko ...w towarzystwie kierownika lotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 I zabawa po urlopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Tzn. biwakowanie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Właśnie jemy steki i ziemniaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi