Shock Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 I ważny wniosek -dobra zjeb..a daje efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Więlkie dzieki Jurku za profesjonalnie przygotowanie zawodow. Bawili sie i pomagali wzajemnie starzy i mlodzi ...było wesoło...pogoda super wiało na poczatku delikatnie a potem 12-14 m/sek...kto chcial poszalał....modele całe.. ! Goracym bigosem podwiezionym przez Ciebie i zaserwowanym pod nos ROZPIESCILES NAS NA MAXA.... ! Ja zwinalem się predzej i zdożylem w Toruniu na Motoarenę na Grand Prix na zuzlu...2 naszych orlow na podium . Dziś było grzybobranie i latanie . Wyladowałem prosto w sowy...bedzie kolacja.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 polatane Pozdrawiam Paweł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 modele należy mieć w bagażniku. Zawsze przed czy po pracy/spotkaniu, można je użyć Z tego względu, również warto wozić ze sobą aparaturę i inne akcesoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zima zimą, ale wciąż lotną A tu piękny landszafcik: Wro is the best 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Cześć! I mi udało się dzisiaj polatać w Rusku. Zimno jak w Kielcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Bo Ty spragniony latania ja przyjdę jak będzie ciepło. Czyli tak z plus 5 Na razie nie mam parcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Ja popieram Polskie produkty modelarskie,to nie parcie na latanie przy -4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Bo polskie są super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 A jednak hołdujesz germańskim modelom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Tak myślisz? https://photos.google.com/share/AF1QipP2ytwhncPTUgvAMQzw_uelKtQoe55m46zQcanvj7PUfZvfkw6ydriowYdiZM2lRQ/photo/AF1QipMO3n5oQaDdXcg1cI3H0kYerykvRmqXXnzfH5A?key=eGF0SlZQWnVEaVIxVHh0VjBSY2NIOThVSXljbjNB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Czytam, dlatego tak myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 No nie mogłem sobie darować takiego wiaterku dziś było szybko....bardzo szybko Takie przedświęta sa cudowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 dzis tak wiało, że mimo tego że posiadam ciężki pulpit na szelkach, nie mogłem wystartować modelem. Pulpit zwiewało mi na plecy! Na zboczu pojawiła sie ekipa Razora, ale z powodu zbyt małej ilości balastu, tylko popatrzeli jak ładuje Respecta. Bo dziad się rozładował nie wiadomo kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Święta, święta...gdy inni domownicy śpią, to mozna zrobić mały tuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Na zboczu pojawiła sie ekipa Razora, ale z powodu zbyt małej ilości balastu, tylko popatrzeli jak ładuje Respecta. Bo dziad się rozładował nie wiadomo kiedy. Nawet Andrzej jest zdziwiony takim określeniem. To o Nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Hehe. Wolicie ekipa Vendety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Już załapałem co chciałeś napisać. Sorry ten model to nie Razor. Hehe. Wolicie ekipa Vendety? A dlaczego ekipa? Jesteśmy kumplami co jeden drugiego wspomaga i podpowiada. Razem się uczyliśmy latać bez niczyjej pomocy.Jeden z Was (zawodnik f3f) powiedział że sami się uczycie więc nie możecie pomagać. Dlatego latamy zawsze razem,jak to możliwe z daleka od ścigaczy-mi to nie wadzi (takie życie).. A ten sarkazm to to brak szacunku To hehe jest ordynarne w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Ale ja nic złego na myśli nie miałem. Dlatego nazwałem Was ekipą. Bo latacie razem. A do tego teraz fajnymi modelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi